Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתעניין ברכישת רכב מיד 2. מספר מוכרים אליהם פניתי אמרו שהרכב נרכש בליסינג מימוני.

מישהו יכול להסביר לי כיצד מחשבים את ירידת הערך של ליסינג זה? כמו כן - האם בליסינג מימוני יש אופציה לנהג יחיד או נהגים מרובים? ועוד שאלה - נניח ואני קונה כזה רכב. כיצד אני מוודא שהוא אכן היה בליסינג מימוני? האם זה כתוב על הרישיון?

אשמח לכל מידע.

תודה

פורסם

ליסינג ממוני זאת שיטת רכישה - במקום מיבואן, הרכב נקנה מחברת ליסינג בתור חדש, כאשר הרכב יד 2 ( 01 בעלים קודמים ) ועם רישום השכרה/החכר. הפחתה היא 14% לפי מחירון יצחק לוי. אין הגבלת נהגים - זה רכב פרטי לכל דבר, כל המשפחה היתה יכולה לנהוג ברכב.

לבעלים של הרכב כזה צריך להיות הסכם רכישה מול חברת ליסינג , עם תאריכים קרובים למועד עליה לכביש ( יכול להיות הפרש של כמה חודשים בודדים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי - תודה רבה על התגובה.

שלוש שאלות בעקבות תגובתך -

1. מה ההיגיון להוריד 14% מהערך כאשר אדם פרטי קנה את הרכב ב-0 ק"מ מליסינג? הרי האוטו חדש בסופו של דבר.

2. האם יש הבדל בירידת ערך בין ליסינג מימוני לקניית רכב 0 ק"מ מליסינג? (או שזה אותו דבר...?) כי ראיתי שההפחתה על קניית רכב 0 ק"מ מליסינג היא יותר נמוכה.

3. השאלה הכי חשובה - מה בעצם אני צריך לבדוק כאשר אני קונה ממישהו שרכש יד2 בליסינג מימוני? האם מקובל לבקש את החוזה של הליסינג?

אשמח לתגובתך

פורסם (נערך)

1. מתנהל דיון בשרשור המקביל כבר כמה ימים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=635278

בעיקרון, אם תקנה רכב כזה, תהיה יד 3 עם רישום ליסינג. הרכב יהיה מבוטח בחברת הביטוח על סכום משמעותית יותר נמוך, למקרים של תאונה עם הורדה מהכביש/ ירידת ערך או גניבה.

כאשר תרצה למכור בעתיד, יהיה לך קשה לקבל מחיר נורמלי בגלל ריבוי ידיים ורישום ליסינג.

2 זה אותו דבר, במחירון ההורדה 14% לרכב כזה, אבל המחירון הוא המלצה בלבד, ובשוק יכול להיות שההפחתה תהיה יותר נמוכה או יותר גבוה ( תלוי בדגם וביקוש / סחירות שלו ).

3. כדאי מאוד לקבל מהמוכר את החוזה או לפחות העתק שלו ולשמור אותו עד למכירה ( כדי שתוכל להסביר לקונה העתידי מה זה כל הידיים הקודמות ולהוכיח שהרכב היה רק בידיים פרטיות).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...