Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה פריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מתלבט על קניית פריוס 2012 עם 160 אלף קילומטרז, במחיר של 50,000.

מה דעתכם? קילומטרז גבוהה, או שניתן לסמוך על דגם אמין שייתן הרבה שנים?

יש כאן בעלים של רכב משנה זו, שיכול לספר?

פורסם

לא יצא לי להחזיק פריאוס אבל אל תשכח שזה רכב חשמלי לכן חשוב מאוד שתבדוק גם מה המצב המכני של החלקים האלו, להחליף חלקים חשמליים יכול להיות עסק מאוד לא משתלם ואם הרכב נסע כל כך הרבה סביר שהחליפו כבר איזה חלק או שבקרוב יצטרכו להחליף

פורסם

בתור בעלים בדימוס של פריוס 09 אין מה לחשוש מקילומטראג,הרכב שלי עשה בזמנו 180 אלף קמ וחוץ מהחלפת מצבר לא היו לה שום תקלות חריגות.בהנחה והרכב טופל במורשה בעקביות לא רואה חשש,חשוב לוודא שיש אחריות על המצבר(בגיל הזה זה כבר הרחבה)נשמע מחיר נמוך מדי לשנתון,בטוח שלא היה ליסינג בעברו?

פורסם

מבחינת רכיבים חשמליים אין כל בעיה למעט הסוללה, שגם בה אורך החיים עומד על די הרבה זמן עקב מחזורי טעינה קצרים, בנוסף לכך היצרנים של המנועים מתחייבים ללפחות 20 שנים עבודה בתנאים מסיביים, מהבחינה הזאת האמינות של המערכת ההיברידית יותר אמינה מהמכלולים המכניים, שאותם יש לבדוק לעומק כמו כל רכב אחר.

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם

שאלה נוספת, האם עדיף ללכת על שנתון נמוך וקילומטרז נמןך(דגם 2009, או 2010)- יש גם הבדל משנת 2010 עם מנועים שונים

או שנתון גבוהה וקילומטרז גבוהה - 2012 עם 180K +

פורסם

דור 3 התחיל להיות משווק בארץ ב-2009, כך שרכבים משנת 2009 יש גם דור 2 (1500 סמ"ק) וגם דור 3 (1800 סמ"ק).

דור 3 עדיף משמעותית.

כפי שכתבו, תוודא שהרכב מכוסה באחריות על הסוללות (אחריות יצרן בדור 3 היא ל-5 שנים או 100k ק"מ, לאחר מכן ועד גיל 10 ניתן להאריך בתוספת תשלום), ובמידה ואכן ישנה, הסר דאגה מלבך.

האמינות של הרכב היא כמעט מוחלטת, לכן לגבי הק"מ, לדעתי תלוי במצבו המכני של הרכב הספציפי.

• תוכן חדש...