Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבצע טיפול דיטיילינג מלא, שכמובן יתועד בתמונות ויעלה לכאן לפורום כמיטב המסורת.

הרכב הוא אלפא ג'ולייטה לבנה, חומרים והכל יש לי, ידע יש, ציוד יש.

כל השנים עד היום הייתי מיישם בסיום אוטם צבע ומחזק בווקס נחמד מידי פעם.

הפעם חשבתי ללכת על ציפוי ננו אבל יש כל כך הרבה סוגים/ דגמים שהלכתי לאיבוד.

הדרישות שלי הם שיחזיק כמה שיותר זמן על הרכב בשמש הישראלית, קל ליישום, אופציה להזמנה מחול, ושיהיה מוכר שאוכל לראות עליו קצת סרטונים.

אשמח להמלצות הכוונה או כל דבר אחר בנושא הזה!

תודה מראש לעוזרים

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אתה גם מוכר בנוסף?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

מאיפה אפשר לרכוש את הננולקס?

פורסם

אם אפשר לשאול מה הסיבה שאתה עובר מאוטו לציפוי? והאם היישום יותר קשה בציפוי? אני גם בדיוק בהתלבטות, אני מחפש כמה שיותר ברק ומראה רטוב לרכב שחור

פורסם

לרכב שחור ולמראה רטוב אני ממליץ על אוטם צבע פולימרי ואו לציפוי פולימרי מכמה סיבות

א. צבע שחור רגיש לנראות של כתמי מים, ציפויי "H9" מושכים כתמי מים , הפולימרים , פחות.

ב. צבע שחור נשרט בקלות, ציפוי "H9" מתנגב קשה אפילו הניגוב של הציפוי שורט את הצבע, ציפויים פולימרים מתנגבים בקלות ולכן הצבע נשרט פחות.

ג. ציפויים פולימרים בנויים להגיע ל 5 עד 8 מיקרון לעומת 0.5 עד 1 מיקרון בציפויים קרמיים ולכן אפקט העומק בולט יותר בפולימרים.

אוטם או ציפוי פולימרי ניתן ליישם עצמי (חלון הזמן לניגוב ארוך) בציפוי קראמי זמן הניגוב קצר מאוד (רוב הציפויים) הייבוש תלוי בטמפרטורה ובלחות, טעות קטנה והעבודה ירדה לטמיון !

ד. הציפוי הקראמי עמיד יותר במתח לחיצה ואילו הציפוי הפולימרי עמיד יותר במתח משיכה (שריטות אורכיות)

ה. העלות מול תועלת נוטה לטובת הציפויים הפולימרים שכן הם זולים יותר ומחזיקים מעמד כמו הציפויים הקרמים.

פורסם (נערך)
אפשר לקבל המלצה לציפוי פולימרי מומלץ?

(koch chemie 1k nano (1 komponent - מאושר ע"י DAIMLER על קו היצור (OEM)

עריכה אחרונה על ידי Car-Lab
פורסם
לרכב שחור ולמראה רטוב אני ממליץ על אוטם צבע פולימרי ואו לציפוי פולימרי מכמה סיבות

א. צבע שחור רגיש לנראות של כתמי מים, ציפויי "H9" מושכים כתמי מים , הפולימרים , פחות.

ב. צבע שחור נשרט בקלות, ציפוי "H9" מתנגב קשה אפילו הניגוב של הציפוי שורט את הצבע, ציפויים פולימרים מתנגבים בקלות ולכן הצבע נשרט פחות.

ג. ציפויים פולימרים בנויים להגיע ל 5 עד 8 מיקרון לעומת 0.5 עד 1 מיקרון בציפויים קרמיים ולכן אפקט העומק בולט יותר בפולימרים.

אוטם או ציפוי פולימרי ניתן ליישם עצמי (חלון הזמן לניגוב ארוך) בציפוי קראמי זמן הניגוב קצר מאוד (רוב הציפויים) הייבוש תלוי בטמפרטורה ובלחות, טעות קטנה והעבודה ירדה לטמיון !

ד. הציפוי הקראמי עמיד יותר במתח לחיצה ואילו הציפוי הפולימרי עמיד יותר במתח משיכה (שריטות אורכיות)

ה. העלות מול תועלת נוטה לטובת הציפויים הפולימרים שכן הם זולים יותר ומחזיקים מעמד כמו הציפויים הקרמים.

הציפויים הפולימרים הרבה פחות עמידים מהציפויים הקרמיים,אין מה להשוות בכלל מבחינת עמידות וטיב ההגנה על הצבע.

פורסם

גוגי, אתה מדבר בהכללה, אתה לא מכיר את כל הציפויים בתעשיה ולא התנסית בציפוי פולימרי ומן הסתם אין לך את האמצעים לדגום סוגי ציפויים, ההנחה שלך מבוססת על רגש ולא על ידע. הציפויים החזקים ביותר בתעשיה העולמית הם פולימרים ללא סיליקה. לשם דוגמה - האם הלכה הקראמית של מרצדס חזקה יותר מהלכה הפולימרית של אאודי או ב.מ.וו? התשובה היא לא! זה חזק וזה חזק, ההמלצה שלי התיחסה ל OPTRA לרכב שחור, מהנסיון הרב שלנו ציפויים קראמים לרכב שחור זו השתעבדות לתחזוקת הצבע מבחינת כתמי מים ועמידות נמוכה של כל ציפויי "הקוורץ" (חול ים אם תרצו!) לשחיקה אורכית. אם תרצה אוכל להדגים לך את ירידת הברק של ציפוי קראמי לעומת ציפוי פולימרי בחשיפה לממיס אקרילי.

פורסם

מה שנכון נכון .

אם זה שחור מטאלי אפשר לחיות עם זה , שחור חלק זה קשה מאוד במיוחד למישהו מתחיל....

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

• תוכן חדש...