Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר על הונדה סיוויק 2011, כאשר אני מדליק את המזגן והרכב עומד, המאוורר של הרדיאטור נכבה ונדלק כל כמה שניות.

לא חסר נוזל קירור.

מה הכיוון שעליי לבדוק, גז במזגן, חיישן טמ״פ נוזל קירור?

תודה

פורסם

למה אתה חושב שזה לא תקין?

לא מכיר ספציפית את הדגם שלך אבל אני לא רואה כאן בעיה. בסיוויק דור קודם לשלך ככה זה עבד וגם בעוד מכוניות.

פורסם

הרכב לא מתחמם, לפעמים כשממש חם אני מרגיש שבעצירה הרכב מקרר קצת פחות.

אני חושב שזה לא תקין כי כל הפעלה של המאוורר יוצרת ויברציה די מורגשת ברכב

פורסם

כף גם בדייהטסו שלי, גם לי זה היה מוזר אבל מסתבר שזה תקין

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מאוורר צריך לעבוד כל הזמן שהמזגן פועל,יש מצב שאולי משהו לא תקין במערכת מיזוג כמו חוסר גז או לחץ לא תקין.

האם זה קורה שחלונות פתוחים ומזגן דולק ?

פורסם

ישנן מערכות שבהן המאוורר עובד כל הזמן כשהמזגן דלוק, ישנן מערכות שהמאוורר נכנס ויוצא יחד עם המדחס.. הכל שאלה של מבנה מערכת החשמל.

הרעידה שאתה מרגיש ברכב קשורה קרוב לודאי לשילוב המצמד של המדחס, פחות לכניסת המאוורר לעבודה.

יום טוב גם לך

פורסם

הכל על פניו נראה תקין גם אצלי באקורד שהמזגן דולק ואז הוונטה נכנסת לפעולה מרגישים רעידות קלות..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

אל תחפש צרות איפה שאין. במידה והיה בעיה הרכב היה מתחמם ותאמין לי עברתי בעיית התחממות בסיווק 99 שהחזקתי אני יגלה לך סוד גם בשלג התחמם לי .כשיש בעיה במערכת הקירור מנוע של הרכב הרכב התחמם נקודה.....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

בפורומים של הונדה הדעות חלוקות בין כך שזה תקין לבין בעיה של חוסר גז, מדחס עייף, קלאץ׳ שחוק ועוד מספר דברים ששכחתי.

אני ״מחפש״ בגלל החשש שאולי כן יש בעיה וכל כך הרבה ניתוקים יכולים להרוס את המדחס.

נראה לי שכדי להיות רגוע אני אלך למזגניסט שיבצע בדיקת לחצים במערכת

פורסם
ישנן מערכות שבהן המאוורר עובד כל הזמן כשהמזגן דלוק, ישנן מערכות שהמאוורר נכנס ויוצא יחד עם המדחס.. הכל שאלה של מבנה מערכת החשמל.

ממה שאני ראיתי, בכל רכב עם מדחס מזגן ON-OFF מאוורר עובד במקביל למדחס.

אם יש מדחס ספיקה משתנה אז מאוורר עובד קבוע כל עוד המזגן דולק.

פורסם

אצלי בשני המגאנים המאוורר עובד קבוע כשהמזגן דולק ורק משנה את מהירותו בהתאם ללחץ במערכת. המדחס נכנס ויוצא בזמנו החופשי

יום טוב גם לך

פורסם

אתה בטוח שזה לא קומבינה שמישהו עשה?

זאת אומרת, לפי ההגיון אין בשביל מה להפעיל את המאוורר כשהמדחס לא משולב. במזג אוויר לא חם מדחס יכול להיות מנותק לפרקי זמן די ארוכים.

• תוכן חדש...