Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום

רציתי לדעת , קודם כל מדובר ברכב מסוג AUDI S3 שנת 2014 , מנוע 2000 טורבו קוואטרו MQB וכו'..

במידה ואני אצטרך להחליף ברכב שלי רפידות , האם יהיה צורך בנוסף גם להחליף את חיישן הרפידות ?

אשר מזהה את עובי הרפידות ובכך מתריע ללוח שעונים ?

במידה ולא , אז הכל בסדר

במידה וכן , מצאתי מק"ט של חיישן רפידות (מצויין שזה קדימה) לסוג הרכב שלי לפי אתרים בחו"ל.

המק"ט הוא : 8V0615437

האם המקט הזה תואם גם לרפידות אחורה ? או שלרפידות אחורה אין חיישן רפידות שמתריע על עובי ואם יש צורך להחליף.

תודה!

פורסם (נערך)

לרפידות אחוריות קיים מק"ט שונה.

במידה ואתה רוכש רפידות מקוריות או תוצרת ייצרן OEM בדרך כלל הרפידות מגיעות עם החיישן. החיישן מותקן רק ברפידה הקידמית בצד שמאל כלומר סה"כ צריך חיישן בודד.

אם אתה רוכש רפידות ללא חיישן תצטרך לרכוש חיישן בנפרד.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לרפידות אחוריות קיים מק"ט שונה.

במידה ואתה רוכש רפידות מקוריות או תוצרת ייצרן OEM בדרך כלל הרפידות מגיעות עם החיישן. החיישן מותקן רק ברפידה הקידמית בצד שמאל כלומר סה"כ צריך חיישן בודד.

אם אתה רוכש רפידות ללא חיישן תצטרך לרכוש חיישן בנפרד.

ראיתי קצת בתרשים , שמאחורה אין ברפידות חיישן רפידות , רק בגלגל הקדמי.

זה נכון ?

פורסם

תלוי ברמת גימור שלך, כן יש דגמים עם חיישן מאחורה, את הדגם מנוע שלך לא מצאתי בשום מקום...

מה הקוד של הדגם רכב? [8P1, 8PA, 8VE, 8VF ....] זה מצוין ברישיון רכב.

פורסם

החיישן שאתה מדבר עליו הוא בסך הכל חתיכת ברזל שמובנית בתוך הרפידה. ברגע שעובי הרפידה יורד מתחת לרף מסויים, חתיכת הברזל סוגרת מעגל עם הרפידה וזה מדליק נורה בלוח המחוונים.

גם ברכב שלי יש חיישן עובי רפידות ומעולם לא החלפתי אותו בנפרד מהרפידות. ההבדל הוא שיש כבל שיוצא מהרפידה ומתחבר לקונקטור שיושב על/ליד הקאליפר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ראיתי קצת בתרשים , שמאחורה אין ברפידות חיישן רפידות , רק בגלגל הקדמי.

זה נכון ?

כתבתי לך קודם לכן שחיישן קיים אך ורק ברפידה הפנימית בגלגל צד שמאל.

פורסם

גם ברכב שלי יש חיישן עובי רפידות ומעולם לא החלפתי אותו בנפרד מהרפידות. ההבדל הוא שיש כבל שיוצא מהרפידה ומתחבר לקונקטור שיושב על/ליד הקאליפר.

ברכב של פותח האשכול וגם בדגמי גולף דור 6 וגם 7 הכבל כבר לא חלק אינטגרלי מהרפידה.

פורסם
ברכב של פותח האשכול וגם בדגמי גולף דור 6 וגם 7 הכבל כבר לא חלק אינטגרלי מהרפידה.

אוקיי אז יש רק חיישן 1 ברפידה מקדימה.

וצריך לקנות אותו בנפרד

פורסם

לא. אם אתה קונה קיט מקורי של הייצרן או תוצרת חברת TRW אז החיישן הינו חלק מהקיט.

אם אתה קונה קיט של רפידות ללא חיישן תצטרך לרכוש את החיישן בנפרד.

פורסם

טוב אז הזמנתי רפידות של ברמבו מקדימה .. והגיעו אליי היום (מאיביי)

אז כן , לאחת מהרפידות יש כבל עם קונקטור שהוא החיישן.

תודה

פורסם
כן , אמנם המוצר עלה 78$ + 29$ משלוח (הגיע תוך שבועיים)

אבל לא שילמתי מכס ולא ביקשתי מהמוכר להצהיר על ערך נמוך או משהו כזה.

http://www.ebay.com/itm/272329346002?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אם זה היה עוצר במכס, התשלום הייתה הבעיה הכי קטנה שלך..

זה חלק בטיחותי לכן היו דורשים ממך אישורי מוסך, משרד התחבורע והקב"ה בשביל לשחרר אותן

יום טוב גם לך

פורסם
אם זה היה עוצר במכס, התשלום הייתה הבעיה הכי קטנה שלך..

זה חלק בטיחותי לכן היו דורשים ממך אישורי מוסך, משרד התחבורע והקב"ה בשביל לשחרר אותן

תאמת שאני גם חשבתי ובגלל זה כל הזמן פחדתי להזמין רפידות/צלחות.

אבל שמעתי מכמה אנשים שהזמינו ולא עשו להם שום בעיה.

דרך אגב החבילה הגיע ב-08/06/17 לארץ והיית בסטטוס "ממתין לבדיקת מכס" ב-11/06/17 שוחררה מהמכס ומועברת להמשך מיון , וקיבלתי אותה היום.

דרך אגב הזמנתי גם סט של צלחות אחורה + רפידות אחורה (בסט) של ברמבו וגם לא נעצר במכס , רק שילמתי 240 שקל מכס.

• תוכן חדש...