Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

על מנת שהרכב יתחמם פחות, בחרתי צבע לבן.

היצרן דאג לשכבת מגן מפני קרני השמש על כל ארבעת החלונות ברכב ואולי אף על השמשה האחורית אך לשמש בארץ זה ממש לא מזיז :)

הנכדים כל הזמן מתלוננים שהשמש מפריעה ושחם להם.

לפעמים אפילו המזגן לא עוזר.

מה האפשרויות הלא יקרות העומדות בפניי?

תודה רבה ושבועמעולה לכל חברי הפורום

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוקר טוב,

על מנת שהרכב יתחמם פחות, בחרתי צבע לבן.

היצרן דאג לשכבת מגן מפני קרני השמש על כל ארבעת החלונות ברכב ואולי אף על השמשה האחורית אך לשמש בארץ זה ממש לא מזיז :)

הנכדים כל הזמן מתלוננים שהשמש מפריעה ושחם להם.

לפעמים אפילו המזגן לא עוזר.

מה האפשרויות הלא יקרות העומדות בפניי?

תודה רבה ושבועמעולה לכל חברי הפורום

הכי קל שבעולם, הכהת חלונות בשני החלונות האחוריים ואם יש שם גם משולשים, אז כמובן שגם בהם, ודרגת הכהה הכי גדולה שיש.

מניסיון ברכב שלי הטמפרטורה ירדה בצורה ניכרת.

פורסם
הכי קל שבעולם, הכהת חלונות בשני החלונות האחוריים ואם יש שם גם משולשים, אז כמובן שגם בהם, ודרגת הכהה הכי גדולה שיש.

מניסיון ברכב שלי הטמפרטורה ירדה בצורה ניכרת.

אבל - למצוא חברה עם מוצר טוב שלא יתייבש ויסדק לך על החלון, וכמובן שיהיה ניתן להורדה.

קובי

:-)

פורסם

תמיד אפשר לשים את המגנים העגולים הזולים או רשת הגרב שתכסה את כל החלון.

במידה והתקציב מאפשר , אצטרף להמלצות של קודמיי ואמליץ להשחיר את חלונות הנוסעים מאחור.

פורסם
תמיד אפשר לשים את המגנים העגולים הזולים או רשת הגרב שתכסה את כל החלון.

במידה והתקציב מאפשר , אצטרף להמלצות של קודמיי ואמליץ להשחיר את חלונות הנוסעים מאחור.

היה לי, לא איכותי ולא מצל כמו שצריך אין תחליף למקורי, הכהת חלונות.

פורסם

לי יש הכהיה מקורית ברכב וזה לא מספיק לקיץ הישראלי, אז הוספתי את זה.

זול זה לא (בסביבות 700 ש"ח כולל משלוח לשמשה האחורית והשתיים בדלתות האחוריות), אבל פיתרון מצויין.

פורסם

מחשבה שתמיד עלתה בראשי.

מהצד הבטיחותי, מה קורה עם המדבקה על החלון בזמן תאונה?לא עפה זכוכית ענקית ?

HONDA JAZZ 2016

2017 סיטרואן קקטוס אדומה-נמכרה

2020 308 גיטי 😎

פורסם
לי יש הכהיה מקורית ברכב וזה לא מספיק לקיץ הישראלי, אז הוספתי את זה.

זול זה לא (בסביבות 700 ש"ח כולל משלוח לשמשה האחורית והשתיים בדלתות האחוריות), אבל פיתרון מצויין.

המוצר נראה ממש טוב, המחיר פחות.

הכי חשוב שהתקנה\הסרה קלים למדי במקרה הצורך וישנה תאימות מלאה למבנה החלון\שמשה.

פורסם

למה הכהיה? ציפוי החלונות יעלה לו יותר זול (לא חייב שחור, יש היום גם ציפויים שקופים שנותנים את אותו אפקט) וגם ניתן להוריד במידת הצורך.

פורסם

ציפוי שקוף חוסם קרני uv ? נשמע מעניין.

למען הסר ספק, האפקט הוא צל מלא על אזור המושב וכתוצאה השמש לא תפריע-המושב ישאר קריר ,נכון ?

אני מחפש מוצר שיפעל בשני מישורים , גם יחסום את השמש (הצללה) וגם יוריד את הטמפ' במושב האחורי.

חבל מאוד שאין יציאת מזגן למושב האחורי.

אם הציפוי השקוף\כהה\שחור עולה כ200 ש"ח המחיר מתאים, אחרת, אוותר על הרעיון.

אני מראשון-לציון.

פורסם

הפתרון של יוחאי מעניין, שווה בדיקה.

אורי, באיזה רכב מדובר?

בהרבה מכוניות היום השמשה האחורית עצומה ומכניסה המון אור, הכהיה של החלונות הצדדיים בלבד ללא השמשה האחורית שווה לדעתי כקליפת השום. הכהיה של שמשה אחורית + חלונות צד אחוריים בפילם איכותי צריכה לעלות באזור 700-800 ש"ח למשפחתית סטנדרטית.

למען הסר ספק, הכהיית השמשה האחורית אינה חוקית, אך המשטרה ומכוני טסטים מעלימים עין כל עוד לא משתינים מהמקפצה. הנושא נדון בהרחבה בשרשורים אחרים.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

השמשה האחורית אינה על השולחן. זה לא סתם "לא חוקי". זה פוגע בבהירותו של שדה ראיה שאנו זקוקים לו ברציפות בנהיגה, פוגע בניראות דרך הרכב שלנו (לרכב הנוסע מאחורינו) ועשוי לפגוע בניראות של אור הבלם האחורי.

הכי קל שבעולם, הכהת חלונות בשני החלונות האחוריים[...]ודרגת הכהה הכי גדולה שיש.

מאחר ובנהיגה אנחנו מסתכלים לעתים דרך חלון הצד האחורי (בדיקה במבט הצדה במעבר נתיב, התשלבות בזווית, נסיעה לאחור) אז כדאי שהוא לא יהיה הכי כהה שאפשר כדי שעדיין יהיה אפשר לראות דרכו בגדר הסביר.

מחשבה שתמיד עלתה בראשי.

מהצד הבטיחותי, מה קורה עם המדבקה על החלון בזמן תאונה?לא עפה זכוכית ענקית ?

שאלה טובה.

יכול להיות. מחיפוש באינטרנט מצאתי מבחנים רק על מדבקות "בטיחות" (Safety film), שמפגינות אפקטיביות מסוימת במניעה של התנפצות החלון בהתנגשות.

אני לא יודע עד כמה הממצאים הללו תקפים למדבקה שנועדה להכהיה או סינון קרינה, אבל ייתכן שבעוצמת התנגשות רבה מזו שנוח ליצרני המדבקות להראות - החלון כולו או חתיכות גדולות ממנו ייעקרו מן המקום.

חשוב לזכור שאם החלון לא מתנפץ כלל זו עשויה להיות בעיה כי בהתנגשות הדלתות לעתים נמחצות ופתיחתן לא מתאפשרת, ואז חלונות הצד והחלון האחורי הם דרך המילוט העיקרית מהרכב.

מה שכן, הייתי מעלה חששות לבטיחות קודם כל בעניין הצלונים שהוזכרו כאן בשרשור, בהתחשב בכך שלהרבה רכבים כיום יש כרית אוויר צינורית מעל החלונות ואסור להציב עצמים בדרכה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...