Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטה בפגוש בעמידה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בצהריים, תוך כדי עמידה בפקק, רכב יצא מהחנייה על ידי ושרט לי את הפגוש. זו לא שריטה ממש גדולה, אבל הפגוש היה נקי לחלוטין לפני כן ועכשיו הוא לא, דבר שמאד מפריע לי. לקחתי מהנהג הפוגע פרטים, השאלה מה נכון לעשות במקרה כזה. מצ״ב תמונה של השריטה.

IMG_3056.jpg

פורסם

אתה שואל את השאלה בפורום רכב, כן? אם זה היה הרכב שלי הייתי צובע את הפגוש.

מן הסתם ישנם אנשים שזה לא היה מזיז להם והיו משאירים את זה ככה, בדרך כלל תוך כדי ציון אמונה טפלה כזו או אחרת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אתה שואל את השאלה בפורום רכב, כן? אם זה היה הרכב שלי הייתי צובע את הפגוש.

מן הסתם ישנם אנשים שזה לא היה מזיז להם והיו משאירים את זה ככה, בדרך כלל תוך כדי ציון אמונה טפלה כזו או אחרת.

תודה, אני אחדד את השאלה: אני לא מתכוון להשאיר את זה ככה, השאלה היא אם ללכת לביטוח על כזה דבר? לתקן בעצמי? לדבר עם הנהג הפוגע ולהציע לו לשלם?

פורסם

אתה יכול להגיד לנהג הפוגע שישלם על התיקון, או שתתבע את הפוליסה שלו והוא גם ישלם השתתפות עצמית + הפוליסה שלו תתייקר בגלל תביעה

לדעתי עדיף ללכת על אופציה א' שהיא מהירה יותר, מתקנים, הוא משלם, ונגמר הסיפור.

פורסם (נערך)

צביעת פגוש, בהנחה שזו השריטה היחידה בו, ואין שפשופים אחרים, סביב ה-1000 שקל.

הכוונה היא, לצביעה כללית של הפגוש, ולא צביעה מקומית וטשטוש.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם
צביעת פגוש, בהנחה שזו השריטה היחידה בו, ואין שפשופים אחרים, סביב ה-1000 שקל.

הכוונה היא, לצביעה כללית של הפגוש, ולא צביעה מקומית וטשטוש.

תודה.

• תוכן חדש...