Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האמת , פות"ש דיי לקוח שבוי. יכול לתת צ'ק ביטחון עס ₪8000 והמוסך במקביל לבקשה יתחיל לעבוד. גם אם היצרן לא יאשר בסופו של יום, אין ללקוח הרבה ברירות. האוטו לא נוסע. חייב להחליף מכטרוניק.

בהנחה כמובן שהוא סומך על המוסך...

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא ייתן צ'ק (אפילו בטחון), הסיכוי שהוא יראה אותו בחזרה שואף לאפס.

עדיף לחכות בסבלנות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני מחכה לתשובה, האישיו שלי הוא לא מול המוסך האמת שהם אחלה, פשוט למה צריך אישור בכלל על כזה דבר ועוד בקילומטראז כזה נמוך, שזאת תקלה ידועה בגיר, ועוד שהתרעתי על זה לפני סיום האחריות.

כמובן שאעדכן.

פורסם

גם אם הרכב היה באחריות הם היו צריכים לבקש אישור להחליף את החלק אז קל וחומר כאשר הרכב כבר מחוץ לאחריות.

המוסך לא יחליף בחינם מחוץ לאחריות על דעת עצמו את החלף וישא בעלויות שלו - הוא פונה ליצרן ומבקש על מנת שזה ייתן לו את האישור ויכסה לו את העלויות השונות.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

יש חדש?

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

כרגע עדיין לא החזירו לי תשובה ואני די מנוטרל בלי רכב.

בגלל זה מראש נשמעתי נרגן, כי תיארתי לעצמי שזה ייקח כל כך הרבה זמן.

פורסם
כרגע עדיין לא החזירו לי תשובה ואני די מנוטרל בלי רכב.

בגלל זה מראש נשמעתי נרגן, כי תיארתי לעצמי שזה ייקח כל כך הרבה זמן.

מקווה שהבעייה תפתר מהר עבורך

קובי

:-)

פורסם

זו לא תשובה מקדמת. הבנאדם צריך תשובה עניינית למצב הנוכחי - נראה לי שאת מסקנותיו הוא הסיק לבד ולרדת עליו לא יעזור. זכותו גם לא להסכים עם המסקנה הזו. הכל עניין של העדפה אישית. בוא נראה אותך אומר את זה לשרוף מושבע של אלפא רומאו או BMW עם כשלי מנוע יקרים להחריד.

הזול עולה ביוקר

פורסם
להבא לא לקנות מכוניות שהפטנט הטכנולוגי העיקרי בה כל כך רגיש ויקר להחריד, למרות כל הפלוסים שמסביב.

בדיוק שאלתי את עצמי כמה זמן יעבור עד שהשרשור יוטרל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

עדכון - המכטרוניקס הוחלף ללא עלות החלק וללא עלות עבודה.

חשוב לי לציין שבמהלך כל התהליך בחורה בשם ניקול מהשירות לקוחות של צ'מפיון הייתה איתי בקשר ועדכנה כל הזמן גם כשלא היה מה לעדכן.

אז כן הופתעתי לטובה הפעם מההתנהלות וצריך גם להגיד תודה כשמגיע.

גם המוסך (מוסך שליין בקרית ביאליק) היה 10.

• תוכן חדש...