Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך יודעים אם הרכב היה ליסינג או השכרה?

מה אמור להיות כתוב ברישיון בליסינג ומה בהשכרה?

ומה ההבדל בין ליסינג להשכרה?

ליסינג פחות שחוט?

תודה.

פורסם

הרישום כזה:

ליסינג לשעבר/בעלות נוכחית ליסינג = השכרה/החכר.

השכרה= השכרה.

לגבי מה יותר שחוק- אין תעודת ביטוח על כלום,תלוי איך נהגו ברכב.

לי יצא בשני מקרים (אני ואבא שלי) שהרכב נקנה רק מנהג אחד (הרכבים אכן מוכיחים אמינות,של אבא שלי יותר.. מודה).

בעיקרון- ברכב השכרה אתה לא יכול לדעת כמה נהגים נהגו אבל המספר גדול משמעותית בהשוואה לליסינג (שבמקרה הרע ינהגו עליו 4-5 אנשים-בעל הרכב,זוגתו ושניים -שלושה ילדים) לעומת השכרה,שהרכב כל יום ננהג ע"י נהג אחר.

בנוסף,יש חברות ליסינג/השכרה שמקפידות יותר על אחזקת הרכב וחלקן אף מטפלות במורשה היבואן במקרים מסויימים (פריים ליס מטפל במורשה פיגו,אלדן בחלק מהמקרים מטפלת במוסכי היבואן וכך גם הרץ (אוטו סנטר)- ברכבי וולוו/הונדה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אצלי בעבודה זה החכר והרכב השכרה לא ליסינג יודע בוודאות רציתי לראות מה אתם אומרים.

אז מה א''א לדעת?

ואני רואה רכבים 2010 השכרה לשעבר עם 90 אלף ק''מ איך זה יכול להיות שהק''מ ככה נמוך?

ראיתי הרבה מכוניות כאלה ביד 2 ק''מ נמוך השכרה לשעבר.

החברת השכרה לא ניצלו את הרכב ומכרו אותו?

מתי החברת השכרה או ליסינג מחליטה להוציא את הרכב למכירה?

פורסם

ייתכן והבעלים השני נהג עלי מעט מאוד,

90 אלף לרכב שכור זה לא רע - ב2016 קיבלתי שברולט סוניק מודל 2013 חלופית מהחברת ליסינג בזמנו(אלדן) עם 76 אלף קילומטר.

לדעתי לאחר 3-4 שנים הרכב השכור עוזב את החברה ועובר למכירה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ק"מ אפשר לזייף (כלפי מטה, כמובן) ללא כל בעיה, במיוחד ברכבים חדישים יחסית, שם צריך פשוט להתחבר למחשב ולתקתק כמה פקודות. ככלל רכבי ליסינג/השכרה יעשו ק"מ גבוה יותר משמעותית מרכב פרטי (סדר גודל של 100000 ק"מ ל4 שנים נחשב ק"מ "נמוך" במושגים שלהם)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אין יותר את המילה ליסינג ברישיון.

פעם ליסינג היה = החכר והיום כותבים השכרה/החכר.

השכרה= נשאר רישום השכרה.

קרא את המסמך המצורף של משרד התחבורה בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?434394-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%9B%D7%A8

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
החכר = ליסינג.

אצלי ברכב חברה רשום ברישיון רכב "בוצע שינוי מקוריות להחכר".

כתוב לי החכר ואני יודע בוודאות הרכב השכרה זה רכב של העבודה.(מה שמוזר אין עליו מדבקה אחת של שלמה סיקסט רכב נקי ללא שום לוגו)

עכשיו אני מחפש לקנות רכב פרטי, והשוק מוצף ברכבי ליסינג השכרה במחירים טובים, לא רוצה ליפול בטעות אפילו על רכב שהיה השכרה, זה רכבים שעוברים התעללות קבועה, ליסיניג איכשהו מוכן לקנות, אז איך אני לא נופל בזה, מה אמור להיות רשום ברישיון בסעיף ''רישום מקורי''?

והרבה מוכרים ביד 2 לא רושמים שהרכב היה ליסינג השכרה רושמים פרטי,ורק שאני שואל בטלפון אומרים היה ליסינג השכרה.

או שהרכב היה השכרה, והם רושמים ליסינג לשעבר, משקרים חופשי.

או שרושמים נקנה 0 ק''מ מהשכרה. או שרושמים הייתה חצי שנה בלבד בהשכרה.(ממש מאמין להם)

והבנתי שמתחת ל-2008 יש רכבים שהיו השכרה ולא היה חובה לרשום ברישיון זה נכון?

אשמח לפירוט.

רכב ליסינג מה אמור להיות רשום ברישום מקורי?

תודה.

פורסם (נערך)

שלמה סיקטס בשנתיים האחרונות הפסיקה לשם לוגו שלהם על הרכבים והשאירה אותם "נקיים מפרסומות" עם המסגרת לוחית רישוי מהיבואן(צעד מבורך - אם אקח את חברת הליסינג שלי, ב2 רכבי ליסינג שמו מדבקה על השמשה האחורית+מסגרות ללוחיות רישוי והפכו אותי לפרסומת על גלגלים) .

אל תדאג, יש רכבים צמוד מ"נהג יחיד" - הסיאט איביזה שהייתה לי הייתה רכב צמוד, משמע "נהג יחיד", ובאמת כשהיא הייתה אצלי אני הייתי הנהג היחיד עליה ולפני היו עליה עוד 2 נהגים יחדים(אחד אחרי השני) ואחרי היה לה עוד נהג - יחיד.

אגב, הקליאו נהג יחיד שלי? הייתה אצל נהג לפני 4,600 קילומטר לפני שהגיעה אליה - רכב 8 חודשים שעבר כבר 2 "נהגים יחדים".

זה עוד אחת מני רבות למה אני מתרחק מרכבי ליסינג כמו מאש.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ביקשתי מהמוכר לשלוח צילום רישיון רשום ככה:

רישום מקורי: השכרה/החכר

מה זה אומר ליסינג או השכרה?

תודה.

הסביר לך חבר פורום כמה הודעות למעלה.

אין יותר את המילה ליסינג ברישיון.

פעם ליסינג היה = החכר והיום כותבים השכרה/החכר.

השכרה= נשאר רישום השכרה.

קרא את המסמך המצורף של משרד התחבורה בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?434394-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%9B%D7%A8

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...