Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הראוטר הביתי שלנו מסוג TP LINK , DSL2650U עשה עבודה נאמנה במשך שנים ולפני מס' ימים , הפסיק לעבוד, אך עדיין נותן חווי כזה כל שתי שניות..

כרגע אני בבנדל של פרטנר, 15 מ"ב !

איזה דגם כדאי לי לקנות, יש לנו בית גדול, וחשוב שהוא יקלוט בצורה סבירה בכולם. או לפחות כמה שיותר.

יש מצב שהראוטר גם יהיה מותאם לרשת הוט במקרה וארצה לעבור לשם?!

אשמח להמלצות, הערות, הארות.

תודה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

האמת במהירות אינטרנט הזו ... :)

ובנימה רצינית - מה זה בית גדול?

דירת 4 חדרים של 100 מטר או בית דו קומתי שגרים גם בממ״ד ומה התקציב?

אם זה לדירה - עם המהירות אינטרנט הזו - האמת ... זה לא כ״כ משנה.

אם התכנון הוא לעלות במהירות אינטרנט וזה בית - אז יש לי המלצה אבל לא זולה שהיא Eero.

אני משתמש בזה לבית עם 3 חדרי שינה (דו קומתי) וגינה מקדימה ומאחורה מ א ו ד בהצלחה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

15 מ"ב היום זה בדיחה הא?

180 מ"ר, מפלס אחד, יש חדר כמעט מרכזי שניתן לסדר את הראוטר שם (יש חדרים שוליים, שאין צורך באינטרנט).

תקציב, נראה לי עד 200 שח, עם אפשרות גלישה, תלוי עד כמה השיפור משמעותי ממה שהיה לי קודם!

עריכה אחרונה על ידי omar87

פורסם

אין צורך להשקיע יותר מידי. יש את הראוטר של שיאומי ב 36$ שקיבל ביקורות מעולות.

יש מצב שהוא לא יעבור במכס אם יתפסו אותו כי הוא פועל בתדרים שלא מאושרים לשימוש בארץ (אבל הם טובים בשבילך). אבל הסיכוי לא גבוה וגם אם הוא כן יתפס ולא יעבור במכס, אז הפסדת 36$, לא נורא.

פורסם

אמליץ לרכוש ראוטר באמזון גרמניה או איטליה, הם גם מטפלים בכל האישורים הנדרשים.

גם אני הזמנתי את הראוטר של שיומי בהמלצת חבר פורם, נתפס במכס ודרוש אישור תקשורת.

נתשתי אותו, בתקווה שיחזור לשולח ואולי אקבל זיכוי כלשהו.

פורסם
מה הלחץ להזמין מחו"ל? למה שכל ראוטר ב100 שקל בערך לא יעשה את העבודה?

מסכים - במיוחד בתקציב כזה.

יש כל מני TPLinkים חדשים במחיר הזה פה.

ראוטרים שיהיו קפיצה מעל זה - לא יכנסו לתקציב הזה.

אם האינטרנט היה מהיר יותר (והרבה מכשירים היו מחוברים אליו / הראוטר הנוכחי שלך לא היה מכסה את השטח) - אולי ההמלצה היתה אחרת (וכוללת להכפיל את התקציב בערך - כמו נגיד TPLink C7 או Apple airport יד שניה) - אבל מכיוון שזה חיבור דיי בסיסי - לא הייתי טורח להתעסק יותר מדי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי ראוטרים של TP-link. הדירה שלי בנויה בצורה אנכית, אבל הראוטר שבקומת הכניסה נותן כיסוי טוב מאד גם למרתף וגם לקומה שמעל.

הראוטר ה"ראשי" שלי הוא זה המצוי במודם\נתב הסלולרי של פרטנר, ולפני כן פעל שם נתב בסיסי של TP-link.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני רכשתי את זה:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B011RACHN4/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1#nav-search-keywords

המחיר עד הבית נמוך יותר מקניה בksp בכ30₪.

יוצא כ45€ לראוטר כולל משלוח.

אז נכון שזה לא ביג דיל, אבל הוספתי עוד מוצרים להזמנה, גם ככה המשלוח משולם, כל מוצר קטן שמוסיפים לא מעלה את המשלוח בהרבה.

מבחינתי יצא משתלם, קיבלתי את החבילות תוך כשבוע.

פורסם

תודה לעונים,

1. אם אני אעלה במהירות ל 40 מ"ב למשל האם ההמלצות יישארו דומות? הראוטר שלי היה תומך עד 15. (מוכן למתוח תקציב)

2. יש המון דגמים, לדוגמה ב KSP, שגם מגיעים ל MBit/s 300 שלא בטוח מזה בדיוק, וגם נמכרים בפחות מ 200!

3. אלקס, מצאתי אותו דגם ב 215 שח בKSP, הוא יתמוך במהירויות גבוהות מ 15?

פורסם

צריך שיהיה רשום שהוא vdsl.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למען הסדר הטוב, האם יש לך מודם?

האם אתה רוצה לרכוש מודם עם ראוטר מובנה או שאתה רוצה לרכוש ראוטר?

את הראוטר שלי לא פתחתי עדיין, בעקבות ההתענינות שלך בדיוק רציתי לפתוח אותו וגיליתי שיש לו רק יציאה קווית אחת.

בעת הרכישה לא שמתי לזה לב, אני זקוק ל 2 יציאות לפחות.

מפה לשם, מחר הוא יחזור לאמזון.

פורסם

יותר פשוט לקנות סויצ' (או נתב, אם לא כלול מודם) בכמה עשרות ש"ח. החסרון - תופס עוד שקע חשמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...