Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעונין לקנות רכב יד 2.

ככל הנראה i20-i25 או קיה ריו ואולי אפילו SX4.

רכב מ-יד 1, פרטית, בפחות מ-100 אלף ק"מ עולה היום כ-50 אלף לפי לוי יצחק ולפי המחירים ב-יד 2.

שאלה 1:

אתם מסכימים שאלו המחירים או שבפועל אפשר למצוא במחירים שיותר קרובים ל-40 אלף?

שאלה 2: חמי אמר לי לא להתקרב לסוזוקי. הטענה שלו היא שהחלקים שלה יקרים, ושאין לה הרבה מוסכים שמתמחים בסוזוקי.

האם אכן ההמלצה, מבחינת עלות טיפולים, היא לא לקנות סוזוקי?

תודה רבה לכל העונים והעונות!

שבת שלום :)

פורסם

פעם ראשונה אני שומע כזה דבר על סוזוקי.לדעתי זאת שמועה שמישהו סיפר למישהו ששמע במקרה מחבר של מישהו.

מה אתה מחפש ברכב? רק אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי 25 זאת אחותה הגדולה שלi20.

אם אתה הולך על25 כדאי מאוד לחפש עם מנוע הבכיר 1.6 ולא 1.4.

הרכב אמין אבל אני פחות אהבתי את המתלים שלו לא היה לי נוח, הריו מאחור מרווחת אבל נוקשה, מגיע רק עם מנוע 1.4 כך שהרכב לא זריז ולא חיסכוני.

הייתי מחפש אולי פיגו 301 או סיטרואן סי אחיזה,זה אותו רכב בעיצוב שונה,מרווח מאחור אבל נוח הרבה יותר מהקיה או היונדאי,גם לא מדובר על רכב זריז.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם היונדאי i25 לא היה לי ניסיון. הייתה לי נסיעה מצפון לדרום עם i20, יומיים עם קיה ריו ויום סידורים עמוס עם sx4.

לגביי שתי הקוראניות: היונדאי הייתה 1.4סמ''ק אוטו' עם צריכת דלק מזעזעת. ולא נוחה בכלל.

הקיא הייתה 1.25 סמ''ק אוטו'. צריכת דלק סבירה יותר, נוחות סבירה יותר אבל אחיזת כביש גרועה במיוחד וזווית גילגול מוגזמת.

לגבי הסוזוקי, היא שרתה אותי ביום סידורים עמוס מאוד בחיפה, הייתה די נוחה, ביצועים פנטסיים (אכלה את נחל גיבורים כמו גדולה) וצריכת דלק סבירה לדעתי. היא בהחלט הרגישה יותר אפוייה והבדלי הרמות די ניכרים.

לגביי השאלה על המחירונים, שוק היד שנייה הוא בכלל לא מה שהיה פעם. לאחרונה מכרתי וקנית כמה רכבים והשוק פשוט הזויי, טוב לקונה, גרוע למוכר. שים פחות דגש על לוי יצחק, שלדעתי בקרוב חברות הביטוח יבינו כמה שהוא לא מעודכן ואז הרלוונטיות שלו תעלם ותשחק ע''י המחירים שמפורסמים ביד 2.

פורסם

מעניין שאתה מציין זווית גילגול מוגזמת,אני דווקא חושב ההפך.

• תוכן חדש...