Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW טרנספורטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא יודע.

הבורה שלי החזירה ציוד. אחרי 9 + שנות שרות אצלי.

מחפש את הרכב הבא.

הכיוון הוא VW טרנספורטר.

7-8-9 מקומות.

כאשר ניתן להוריד כסאות. ולהפוך לרכב הובלות ציוד. לעבודות מזדמנות.

עדיפות לרכב 2 דלתות מאחורה. ואוטומטי.

השאלה שלי.

יש הבדלים בין השנתונים של 2007 / 2008 / 2009 / 2010

מבחינת אמינות הרכב. והגיר

הגרסה המדוברת היא טורבו דיזל 2000 או 2500 ס"מק

באיזה שנה התחיל הDSG? בדגם הזה?

איזה מחלות לבדוק ברכבים?

לאיזה צריכת דלק אני צריך לצפות? לרכב ריק + נהג.

בתודה אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לי היה טרנספורטר ידני 2011 אז אני לא יכול לומר על התיבת הילוכים האוטומטית. אבל אם אתה מתכוון לשים אנשים מאחורה קח בחשבון שהנוחות פשוט מזעזעת אנשים שהגעתי מאחורה לא הפסיקו להתלונן. תקלות שהיו לי ברכב זה נורת כרית אוויר שנלקה וסירבה להכבות, היו צריכים לפתוח את כל הצמה עד שמצאו את החוט שקיצר את העסק. כמו כן הלכתי לי משאבת מים. לקראת הסוף הייתה לי בעיה שנכנס לי עשן לתוך האוטו כל הזמן לא משנה על איזה מצב היה המזגן החליפו egr ולא עזר. ואז נגנב האוטו. מאחל לערבי שגנב סרטן מכל העשן! צריכת הדלק הייתה משולב עירוני ובין עירוני 1 ל10.

פורסם

לגבי 2 דלתות מאחורה בטרנספורטר הסטנדרטי יש רק דלת אחת, 2 דלתות יש בקראוול ובמולטי ואם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...