Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש למישהו המלצה לחנות הוגנת לטבעות נישואים?

לא חנות זולה,חנות הוגנת .

אשדוד- תל אביב- חיפה רלוונטי .

תודה

פורסם

הולכים לצורף ומזמינים.

את כל התכשיטים שקניתי לזוגתי הזמנתי Custom Made וזה תמיד יוצא בדיוק מה שאתה רוצה ובאופן מפתיע הרבה יותר זול מאשר בחנות רגילה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בכל חנות שמוכרת כלי נשק יש להם גם אזיקים מצ'וכללים

מזל טוב לנופלים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הולכים לצורף ומזמינים.

את כל התכשיטים שקניתי לזוגתי הזמנתי Custom Made וזה תמיד יוצא בדיוק מה שאתה רוצה ובאופן מפתיע הרבה יותר זול מאשר בחנות רגילה.

יש המלצה לאחד?

פורסם

יש לי עצה של נשוי בשבילך: אל תשפוך כסף על יהלומים, אין להם ערך ריאלי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אישתו של חבר הפורום עידן עוסקת בזה, הוא ציין כמה פעמים שהוא ישמח לעזור בנושא גם אם הרכישה לא תתבצע דרכו.

מזל טוב!

פורסם

אני קניתי גם את טבעת האירוסין וגם את טבעת הנישואים בחנות שנקראת "אהרון הצורף", ברחוב החלוץ 54 בחיפה.

יחס אישי ומעולה, מחירים טובים, טבעות יפות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ממליץ מאוד על חנות שנקראת juliet & oliver, המקום נמצא בגבעתיים. בעל המקום הוגן, ישר, מקצועי ופדנט.

גילוי נאות, בעל המקום חבר קרוב שלי, אבל עדיין, לא הייתי ממליץ על משהו שאני לא שלם איתו ב 100%. מומלץ!

אתר החנות:

http://www.julietoliver.com/

פייסבוק:

https://www.facebook.com/JulietAndOliver/

פורסם
אישתו של חבר הפורום עידן עוסקת בזה, הוא ציין כמה פעמים שהוא ישמח לעזור בנושא גם אם הרכישה לא תתבצע דרכו.

מזל טוב!

איזה עידן?

פה בארץ?

פורסם

הוא מדבר על משתמש בשם edan82. הוא לא בארץ, אלא בהונג-קונג. הוא מתעסק ביהלומים ותכשיטים, איש נחמד מאוד, וללא ספק ייתן לך ייעוץ איכותי ומקצועי.

גם אני התייעצתי איתו לפני שרכשתי את טבעת האירוסין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה רע בג'קסון שליד הבורסה. כל חיפוש בגוגל יעלה המון המלצות על חנות זו.

אני ואישתי קנינו שם את טבעות הנישואין. המבחר עצום והמחיר טוב. עדיף להמנע מלבוא ביום שישי, אלא אם אוויר השוק שמלווה עשרות אנשים נדחקים סביב דלפקי התצוגה עושה לכם נעים.

פורסם

אתה מתכוון ״אישתי ואני״ ;)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...