Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אהבתי את שני הרכבים ואני מתלבט בינהם.

בשניהם אפשר למצוא אקסמפלרים טובים באותו מחיר כמעט.

מה יותר מהנה לנהיגה ועם פחות כאב ראש מבחינת טיפולים אפשריים או מחלות?

פורסם

מה אתה מגדיר הנאה? להרביץ מהירות? דינמיות בכביש? להתרפק בשיוט ולשקוע בכסא תוך כדי שאתה שומע את השיר האהוב עליך?

כל אחד נותן משהו אחד, בביצועים הרכבים די דומים עם נטיה קלה לטובת המזדה, מחלות ידועות אין לאף אחד מהדגמים.

מזדה 6 זה רכב מנהלים, לנסר זה משפחתית רגילה.

תעשה נסיעה ותראה אם מתאים לך הגודל של המזדה כי היא מעט גדולה מהלנסר..

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
מה אתה מגדיר הנאה? להרביץ מהירות? דינמיות בכביש? להתרפק בשיוט ולשקוע בכסא תוך כדי שאתה שומע את השיר האהוב עליך?

דינמיות בכביש, נוחות נסיעה, שליטה על האוטו.

בגלל שהייתי נהג חדש אז קניתי דייטסו סיריון 2010, למרות שאוטו נח ואמין אבל אין בו שום כיף.

אז אני מחפש רכב שישלים לי את החסר, פחות פרקטיות ויותר כיף לנהיגה.

אם יש לך להמליץ על רכבים אחרים בטווח מחירים אני אשמח.

רק בלי מחלות וטיפולים יקרים.

פורסם (נערך)

אני יכול להמליץ על פורד מונדאו/פוקוס גיאה (2.0) מהשנתון. (לי יש מונדאו 09)

מדובר במכוניות אמינות ללא מחלות מיוחדות עם התנהגות כביש מעולה, ונוחות מאוד בשיוט.

חסרונות : צריכת דלק (גם במזדה 6 אגב), ממדים (המונדאו רכב עצום, יכול להיות גם יתרון), לא אקובוסט (לא בהכרח חיסרון :) ).

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מזדה תהיה יותר מהנה לנהיגה מאשר לנסר, בעיקר בגלל הגיר הרציף של מיצובישי - יש ללנסר הרגשה של מחסור בכוח בתחילת הנסיעה. חסרון נוסף של לנסר - בידוד רעשי מנוע לא מספיק טוב. יתרון של מיצובישי צריכת דלק יותר טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

איך סובארו B4 2008 מול הרכבים הנ"ל?

קראתי שהיא אמינה אבל אין הרבה דיבור עליה כאן בפורום או על טיפולים יקרים

פורסם

הייתה לי לנסר 1.8

אני נהניתי מהרכב, חסר כח והגיר הרציף מעצבן אבל סה"כ מאוד נחמד. שנתיים ללא תקלה אחת! הכל עבד פיקס. היא די נוחה, ובנסיעות בינעירוניות, מחזיקה את הכביש טוב. אם אתה מחפש הרבה כח ולהרביץ וכאלה אז לא כל כך מתאים, אבל בכללי אחלה רכב עם אבזור נאה (דגם ספורט 1.8).

לגבי מאזדה לא יודע

פורסם

תקנה ספיריט 2008, מבחינת נוחות ודינמיות היא לוקחת את ה 6 ואת הלנסר.

אפילו 09 שמורה תיכנס בתקציב.

במחירים האלה ובסגמנט הזה, הכי הרבה הנאה תקבל מהספיריט.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

מאזדה ספיריט בתקציב רק הצורה הכי ישנה.

הצורה החדשה יותר נסחרת במחיר 40000 שח.

וזה כבר הופך אותה לפחות מעניינת יחסית למזדה 6 2009 בצורה החדשה יותר.

פורסם

התכוונתי לצורה הישנה כי פותש ציין שהוא מחפש חדוות נהיגה ודינמיות.

הצורה החדשה מתחילה במגמה של היעדר זוםזום ניכר וחבל... ספיריט 09 צורה ישנה תתאים, תבלע את הצפרדע בדמות 4 הילוכים ו 1/10 במקרה הטוב וקיבלת רכב נחמד מאוד שבכסף שאתה מתכנן להוציא יתגמל אותך יותר ממזדה 6 או לנסר.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

אין ספק שהספיריט מהדור הראשון עדיפה על המתחרות לפי הצרכים שלך מהאוטו ( מניסיון היה לי ספיריט והיום יש לי6)

לגבי הלאנסר וה6, הייתי הולך על ה6, יצא לי לנסוע על 2 לאנסרים 1.8, רציתי לרכוש אחת לפני הספיריט, האוטו פשוט מסרב לנסוע, ועד שהוא מאיץ, הוא מרעיש.

ה6 עדיפה עליו, גם אם זה בא לידי ביטוי בצריכת דלק

פורסם

מאזדה 3 ספיריט 2008 פשוט ניראת ישנה ולא אטרקטיבית.

אני כן חושב על מאזדה 3 2010 1.6.

איך היא סוחבת?

פורסם

היא לא.

חשוב לך כח?

לא לנסר ולא מזדה 1.6.

בכללי ביצועים טובים +- זה מנוע 2000 במינימום וגם אז תלוי על איזה בודי ואיזה גיר.

מנועי 1.6 אטמוספרים לא בנויים להרבצות וקיקים והם מנועים לנהיגה רגועה ולא נמרצת. זה נכון שהיום מוציאים הספקים גבוהים יחסית ממנוע 1.6 כמו בקורולה ובאלנטרה 130 כס בערך, וגם אז זה ממש לא מרגיש ככה והמנוע רועש ואתה מרגיש שאתה עושה עוול לרכב.

Xpeng P7 LR - For me

• תוכן חדש...