Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שאי אפשר להשוואות את הMG לקליאו, כמעט רכשתי את הקליאו 0.9 טורבו אך השנתון והאחריות המלאה של הMG עוררו התלבטות קטנה. לנסיעות קצרות כ6K ק"מ בשנה ועכשיו אחרי ששני הדגמים כבר קיימים 3-4 שנים, איזו מהן תהיה עדיפה? האם אחרי מבחן הזמן עדיין נכון לפסול את הMG או שיש לה מקום בשיקול? מה דעתכם?תודה

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

חדש או משומש?

אחריות או ללא אחריות?

רכב שאתה הראשון שנוהג בו או שאתה לא באמת יודע איך התייחסו אליו, איך טיפלו בו?

רכב שאתה לקוח למכון בדיקה ומקווה שאין פגמים נסתרים, או רכב שיש לך 'אבא' ואתה בטוח בקניה?

בוא לנסיעת מבחן, אח"כ תחליט.

צוות לובינסקי

פורסם

נהגתי בשתיהן,

מצטער הMG3 לא ברת השוואה בכלל לקליאו - הקליאו רכב הרבה! יותר טוב ומשמעותית מהMG3, אישית הייתי מתפשר על מודל ואחריות ולוקח רכב טוב יותר.

אם חדש הוא משהו חשוב הייתי מעיף מבט על דאצ'יה סנדרו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לי המושבים בmg היא לא נוחים,המשענת נוקשה. מה שכן מאחור היא מרווחת מהקליאו.

רבל הקליאו בפנים ניראית מודרנית יותר ובעלת איכות חומרים עדיפה, גם המושבים הנוחים יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על העזרה. אני רואה שהקליאו מובילה. לפני שאבחר בה האם יש רעיונות אחרים בתקציב שכדאי לבדוק?

ועוד משהו, ביד2 מוצעות כמה קליאוים עם המנוע 1.2 הרגיל, האם שווה לחסוך כ5K לעומת הטורבו 0.9?

פורסם

בהחלט שווה לחסוך, יש הבדל מורגש מאוד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

yulianx, הוא התכוון שהחיסכון הוא ל1.2 לא לטורבו.

התכוונת שדגם הטורבו עדיף לא?

המנוע 1.2 הזה הוא וותיק מאוד (וריאציה של הD4F), אך עם ביצועים פושרים (75 כ"ס עם כ10.7 קג"מ ב4250 סל"ד), והוא די אמין.

הביצועים של מנוע ה0.9 עדיפים בהרבה (90 כ"ס עם כ13.5 קג"מ ב2500 סל"ד) , אבל לא יודע לומר לגבי אמינות כוללת, נחכה לעוד תגובות :) .

אני אישית הייתי הולך על אחת מוגדשת, מטופלת ושמורה, על אף ההבדל במחיר. אבל אם ביצועים הם לא על סדר היום, אז אפשר לחסוך. למה לא :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...