Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בזה בחניון מקורה של העבודה, בין כל 2 עמודים יש חניה ל2 רכבים. ככה שילדים סיכויים נמוכים מאוד שיהיו פה. אבל רכבי ליסינג,לא חסר...ומכאן הזלזול ברכוש.

תמיד יהיה חשש לגניבות, אבל מה דעתך מבחינת אפקטיביות?

פורסם

במקרים באמת אין חשש לגניבה, זה נראה לי דווקא אפקטיבי (רק לפתיחה של דלתות כמובן. לא למכות חניה).

מעניין כמה זה עולה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

למי שמתעניין-דיברתי עם הבחור והוא אמר לי שהמחיר זה בסביבות ה40 למטר אורך, לא זוכר כמה גובה אבל אמור להספיק לשטח של הדלת שרוצים לכסות

לא נורא, 2 כאלה ואני מסודר(עד הגניבה)

פורסם
כשחונים בחניה עם חשש שהרכב שחנה לידכם יפתח את הדלת בחוזקה על הרכב שלכם ואז מגיעות השריטות וכל הכיף, מה דעתכם על דבר כזה - יעיל או בזבוז זמן?

https://m.youtube.com/watch?v=h48CyhTP16A

"מחזיק עד מהירות של עד 80 90 קמ"ש" אז אם אתה מתכנן לנסוע על אוטוסטרדות, הייתי מוותר...

פורסם

לא עדיף להחנות רחוק?

אני רק מדמיין את תהליך: יציאה מהרכב, הרכבה של המגנים על דלת ימין, הרכבה על דלת שמאל, לפי הסרטון בערך דקה וחצי לצד אחד. כלומר 3 דקות בכל פעם. ולחשוב שעוד צריך לפרק את זה. נראה מעייף מאוד.

האם במרחק 3 דקות יש חניה יותר פנויה וללא שכנים?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...