Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגיע הנורה הצבעונית. דיי מאכזבת.

חשבתי העוצמה שלה קצת יותר חזקה.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

פורסם

כן, שחכתי לבדוק נתונים מרוב התלהבות מההזמנות.

לא נורא, היא תעבור לשירותים, שם זה דיי מספיק.

פורסם

לסלון יש לך את המנורת תקרה שלהם, ואם הסלון גדול יש את המנורה משולבת פיליפס שלהם.. הראשונה היא 2000 לומנס ושל פיליפס 3000 לומנס.. במקרה הצורך תגיד שאתה רוצה להזמין ואדאג לך לקופונים.

פורסם

וגם זה לא הרבה. בחדר השינה שלי שישיית לדים שנותנת איזה 7000 לומן ואולי יותר, אם כי האהיל מפחית משהו, וזה לא מספיק לי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה עדיף להשתמש במפסקהחכם שלהם ולא בנורות האלו ופשוט להשתמש בנורות ספירלה כרגיל.

https://gearbest.app.link/GfeP5XY13H

בכל מקרה שאלה,

מה ההבדל בין שתי החיישנים האלו?

Xiaomi Smart Human Body Sensor https://gearbest.app.link/ST2lYYC13H

Xiaomi Smart Home Aqara Human Body Sensor https://gearbest.app.link/htve3Tt13H

פורסם

7000 לומנס בחדר שינה?! אפשר להתעוור מזה..יש לי בסלון את המנורה של 2000 לומס וזה יותר מדי בשביליהשקע קיר שלהם לא תואם לישראל מאחר והוא מצורך מרובע ובארץ הרב הוא עגולאין אפשר כל כך בין החיישנים, השוני העיקרי הוא ברכיבים שהאחר מכיל צ'יפים של שיאומי ואחר מכיל צ'יפים של אקרה

פורסם

עזרה.

שמתי את המנורה בשירותים.

יש חיישן דלת.

יש חיישן תנועה.

פתיחת הדלת מדליקה את האור, קל.

בסגירת הדלת יש לי בעיה.

אני רוצה שמצד אחד האור יישאר דלוק שמישהו בשירותים וכשהדלת סגורה

וכשאני יוצא וסוגר את הדלת האור יתכבה מיד ולא אחרי זמן מסויים.

עכשיו יוצא גם כשאני בשירותים האור נכבה.

בעיקרון מה שחשוב לי שתיהיה הדלקה וכיבוי באופן טבעי כמו לחיצה על מפסק, רק באוטומט מבלי ללחוץ על כלום.

אבל כשיש מישהו בפנים שהאור עדיין ישאר

דלוק.

פורסם

משחק אחר אפשרי שעלה לי לראש:

1. תיצור אוטומציה שברגע שהחיישן דלת נסגר: האור מתכבה.

2. תיצור אוטומציה שברגע שהחיישן דלת נפתח: האור נדלק, האוטומציה של סגירת דלת תתבטל, דיליי 7 שניות, האוטומציה של הסגירת דלת תעבוד שוב.

3. תיצור אוטומציה שברגע שהחיישן תנועה קלט תנועה: דיליי 15 שניות, האוטומציה של הפתיחת דלת תתבטל.

4.תיצור אוטומציה שברגע שהחיישן תנועה לא קלט תנועה 2 דקות: האוטומציה של הפתיחת דלת תפעל.

זה אמור לעשות את העבודה..

אם לא הבנת משהו, תגיד איפה נתקעת ואנסה להסביר שוב.

פורסם

אכן אהיל עם 6 תושבות, שבכל אחת מהן יושב אגס LED של 1000-1200 לומן. כמובן שלא הכל יוצא החוצה, יש מסגרת אטומה ויש כיסוי חלבי, אבל בקו התחתון עדיין תאורה חזקה.

העניין הוא שכל המשפחה שלי פריקים של תאורה חזקה, בבתי מלון אנחנו סובלים קשות מהתאורה ה"רומנטית" המקובלת.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התאורה היא שריטה רצינית אצלי ואצל אשתי (וכמובן גם הבנים).

בימי ההלוגן בכל פינה היו נורות 500 ואט. לפחות עכשיו עם LED צריכת האנרגיה ירדה מאד.

אפילו במטבח דולקות אצלי באופן רגיל לא פחות מ-10 נורות, לו כולל פס LED מתחת לארון.

• תוכן חדש...