Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים פרסמתי כאן כתבות סרוקות ממגזיני CAR ישנים, לאחר הפסקה מסוימת שבה קצת שכחתי מהעניין, אני שב לעבודת הסריקה המתישה (סתם, זה לא כ"כ נורא :-P ).

אנחנו עדיין בשנת 98 (אני הולך בסדר כרונולוגי), הפעם גיליון יולי. חודש שבו הוצגה ה-206 (שתתחיל להמכר בנובמבר אותה שנה), וכן האאודי TT (שדמתה מאוד לקונספט שהוצג ב-95).

כמו כן באותו גיליון התחילה תחרות ה"זכה בפורד קוגאר אם תצליח לנהוג בגרוטאה אחת מתוך שתיים כל הדרך ממונקו עד ללונדון, ולהגיע ראשון". מצחיק שבסוף אותו גיליון התפרסם GIANT TEST ובו ארבע מתחרות - פיאט קופה טורבו 20VT, אלפא GTV V6, פז'ו 406 קופה V6 ו...פורד קוגאר V6. נחשו מי הגיעה אחרונה :-P

טוב, לעניין. לפניכם מבחן לארבע מתחרות מעניינות - גולף GTI MK4, אלפא רומיאו 145 2.0, הונדה סיוויק VTI ופז'ו 306 GTI-6. די ברור מי ניצחה, כמובן (אני בספק אם זה הפתעה בשביל רובכם). מעניין שהגולף הגיעה שנייה, כאשר ההונדה נופלת בעקבות העובדה שכל מה שהיא יכולה להציע זה מנוע, והאלפא נופלת בעקבות העובדה שיש לה פשוט יותר מדי מגרעות קטנות ומעצבנות.

CAR סיכמו את זה הכי טוב שאפשר - הגולף מכינה אותך לגיל העמידה אבל ה-306 עוצרת בעדך מלהזדקן.

רוני

car9807gtirivals1.JPG

car9807gtirivals2.jpg

car9807gtirivals3.jpg

car9807gtirivals4.jpg

car9807gtirivals5.jpg

car9807gtirivals6.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כתבה נחמדה ואובייקטיבית, פ'זו הייתה עדיפה ללא ספק מבין הארבעה!!!,וראויה יותר מכל האחרות לתואר hot hatch

שים עוד כאלה רוני,זה מעביר את הזמן יופי בעבודה.:wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תודה, ואני כבר חששתי שהאנגלית מרתיעה פה את כל העצלנים... (הפסד שלהם, עם כל הכבוד למבחני הרכב הישראליים, אין כמו מבחנים כאלו ממגזינים כגון CAR או EVO)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תודה, ואני כבר חששתי שהאנגלית מרתיעה פה את כל העצלנים... (הפסד שלהם, עם כל הכבוד למבחני הרכב הישראליים, אין כמו מבחנים כאלו ממגזינים כגון CAR או EVO)

רוני

ערב טוב

אים קיים מבחן ליאריס ספורט של מגזין CAR ,אני מאוד אודה לך אים תעלה אותו:-o

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
ערב טוב

אים קיים מבחן ליאריס ספורט של מגזין CAR ,אני מאוד אודה לך אים תעלה אותו:-o

באיזה תאריך היא יצאה? אני משוכנע שיש מבחן, וזמנו יגיע. אנחנו רק בשנת 98 כרגע :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם אתה מחזיק גליונות אוטו משנות ה-90

ומוצא את הכתבה על הפורד אר-אס 2000 משנת 94

אני אודה אודה אודה לך מאוד אדוני הנכבד בשם כל כפר מרעעעהההה :-P

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
תגידו ה 306 GTI הגיעה לארץ?

בהחלט. יש מעט בארץ, אולי 10 כיום (אחרי שכמה השיבו את נשמתן לבוראן, ז'אק פון בגאז', או ז'אן קלוד ונטיל :-D ).

ולבחור עם ה-RS - נחשוב עליך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
באיזה תאריך היא יצאה? אני משוכנע שיש מבחן, וזמנו יגיע. אנחנו רק בשנת 98 כרגע :wink:

רוני

שלום רוני

היאריס ספורט יצאה ב2001 .אולי תחרוג הפעם ותקפוץ לשנת 2001 -רק למיבחנון הקטן והמיוחל שאני כול כך מחכה:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

רוני

האנגלית לא מרתיעה יותר מידי עצלנים.

לא חושב שזה שיקול בשאלה - להעלות או לא..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

לא נמאס לך להעלות מבחנים שה306 מנצחת בהם???:-)

עכשיו אני עוד יותר מתבאס שהרסתי אותה...:x

חפיף, מחר אני כנראה מבצע העברת בעלות על אחותה הקטנה של ה 306 GTI...

מגאן 265

• תוכן חדש...