Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

סיפור רקע - מי שרוצה מוזמן לדלג ישר אחרי הציטוט.

אספר את הסיפור. אני ואמא שלי נוהגים כל יום לעבודה יחד מפתח תקווה עד רמלה. המרחק מהבית שלי עד לעבודה הוא 23 ק"מ לכיוון, משמע 46 ק"מ כל יום (בלי נסיעות נוספות). אבא שלי עובד בחברת חלפים. הגיעה אחרי תאונה חזיתית קלה לפני שנתיים וחצי פולקסווגן פאסאט 2.0 FSI שנת 2006 שהייתה בבעלות של אישה מבוגרת עם 22,000 ק"מ. כמובן שהוא קפץ על המציאה וקנה אותה משם קרוב ל-30,000 ש"ח.

במשך שנתיים נהגנו בפאסאט (שוב, אציין כי רק אני ואימי משתמשים ברכב) והיא שירתה אותנו מצוין. האוטו היה מהיר, מאובזר טוב, יוקרתי, והיה ממש "נוכח" על הכביש. אך לצערי, ממש לפני חצי שנה התחילו בעיות עם הגיר. יותר נכון - ה"מחשב" של הגיר. אבא שלי אמר שאין טעם להשקיע באוטו הזה כי הוא יגרור אותנו רק לצרות אז הוא מכר אותו ב-20,000 ש"ח (היה אז ב-70,000 ק"מ).

אמא שלי התעקשה על אוטו חסכוני משום שתצרוכת הדלק שלנו הייתה מיכל מלא בשבוע (מיכל הפאסאט הוא 70ליטר) - משמע כ-300-400 ש"ח בשבוע וזה יוצא כ-1,200-1,600 ש"ח בחודש. מטורף. הלכנו לחברה שמוכרות רכבים של הונדה וכו' וההורים שלי סגרו על הונדה ג'אז. אני, בתור חובב מכוניות ובפרט יוקרה ומהירות, ממש התבאסתי מהבחירה. נכון, יש שיקולים אחרים להורים שלי - אך הג'אז באמת לא הרגיש לי נכון (למרות שרוב הפורום היה בעד אז). קנינו את הג'אז ב-60,000 ש"ח - מודל 2013, 60,000 ק"מ, גרסת הייבריד, רמת גימור Elegance (שכוללת מגנזיום, גג פנורמי וכו').

עד עכשיו עברה חצי שנה ומבחינת דלק המיכל הוא חצי מהפאסאט (35 ליטר) ואנו עדיין מתדלקים פעם בשבוע אך בגלל שהוא חצי אז זה בעצם חצי כסף מהפאסאט. אך חוץ מזה - האוטו לא סוחב עם מזגן ו-5 אנשים, הוא מרגיש ממש זול (ביחס לפאסאט), הוא נורא איטי והוא לא חוסך בדלק כמו שציפינו. מיותר לציין כי ההורים שלי הוסיפו 40,000 ש"ח כדי "להשתדרג" לאוטו במודל חדש יותר - אך קיבלנו אוטו פחות מהיר, מפואר, מאובזר ואמנם לא זול במחיר אך זול באיכויות שלו.

אבקש לחסוך את ההתווכחות בין הפאסאט לג'אז - אני בדעה סבורה שהפאסאט לא רואה את הג'אז מכל בחינה שהיא ומבחינתי עלויות דלק זה לא פאקטור. אגב, לפנ שמישהו יגיב שאין לי say בעניין - אני שילמתי גם כסף על הפאסאט והג'אז ואני משתתף בעלויות הדלק.

אז אחרי הרבה שכנועים, ההורים שלי מסכימים להשכיר רכב בליסינג פרטי. אני סיימתי עם היפניות הזולות, ואני ממש רוצה שההורים שלי יהנו מרכב חדש, כיפי ויוקרתי. אמא שלי מחפשת רכב שכן יהיה יחסית חסכוני אך העדיפות שלה הוא לרכב גבוה (aka ג'יפון, או אפילו ג'יפ).

תקציב? לא יודע. זה ליסינג. אך אני מאמין שכעד 1,500 ש"ח בחודש (לא חשוב מקדמה). אבל אשקול את האופציות.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

רכב יוקרתי ב-1500 ש"ח לא נראה לי ריאלי.

בתקציב שלך תוכלו לקבל ניסאן סנטרה 1.8 מאובזרת יפה ראה כאן

גם באתר הזה, תוכל לראות מגוון הצעות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רכב יוקרתי ב-1500 ש"ח לא נראה לי ריאלי.

בתקציב שלך תוכלו לקבל ניסאן סנטרה 1.8 מאובזרת יפה ראה כאן

גם באתר הזה, תוכל לראות מגוון הצעות

יכול להיות שמשמעות המילה יוקרתי בשבילי היא אחרת. יוקרתי בשבילי היא לא תא כפפות בהונדה ג׳אז שמלא שריטות אחרי חודשיים. יוקרתי בשבילי זה דלת שלא נסגרת עליי בגלל רוח מרוב שאין לה משקל. רכב אמיתי.

2016 BMW M235i.

פורסם

חכם אבא שלך, עדיף יפנית עם איכות חומרית נמוכה מגרמניה מזדקנת... היית מתחיל לעמוד בחום ולחכות לגרר והיית מקלל כל נסיעה בה.

לגבי השרשור, הייתי עובר בחברות ליסינג רואה מה האופציות.... במידה ולא צריכים רכב גדול אולי גולף תספק את היצר

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

• תוכן חדש...