Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש פיג׳ו 308, שנת 2012 עם בערך 90K ק״מ.

הרכב נרכש מהחברה ומאז היותו חדש, היו מקרים של שמן שפשוט נעלם.

אין סימנים שהמנוע אוכל שמן, אין עשן כחול מאגזוז.

כיום זה הגיע לכך שכל 500 ק״מ, צריך למלא שמן באוטו כי הוא נעלם.

הייתי במוסך (לא ראשי) ונאמר כי יש צורך לפרק מנוע לבדיקה וטיפול ויש סיכון שזה לא יעזור ובכך המנוע ילך כליל.

בחיפושים באינטרנט, מצאתי שזו מחלה של המנוע הזה, פיתוח של פיג׳ו וב.מ.וו יחדיו. (מנוע 1600)

חשבתי לפנות בתלונה לפיג׳ו העולמית, בנוגע לרכב הזה, אולי ידעו מה להגיד ורציתי לשאול האם מישהו התנסה בכך?, יצא עם ידע חדש בנושא?, לאן הוא פנה?.

אשמח לשמוע רעיונות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אתנ יכול להתחיל ב-Facebook שלהם.

אני פעם ניסיתי לפנות אליהם וחיפשתי ואיכשהו תמיד הגעתי למקום שמפנה אותי לשירות לקוחות בישראל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ניסית לבדוק את הרכב או להתייעץ עם אחד המוסכים המומלצים בפורום?

אני ממליץ על מוסך גבע בת"א או מוסך אורן שירותי רכב בחולון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תפנה למוסך גבע.

אם הם לא יודעים כנראה שגם בצרפת לא ימצאו תשובה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אני לא מכיר בעיה כזו במנוע THP . יש מלא אחרות אבל אם הרכב טופל כל 30K לא אהיה מופתע.

זה מתחבר עם דיון קודם שהיה פה על טיפול הרכב במוסך מורשה. לצערך אני לא חושב שהיצרן פה ילך לטובתך. היבואן רק מחכה שהמנוע ילך . משתלם לו.

פורסם

לפני המון המון שנים פניתי לאאודי בגרמניה בקשר לשורה של פלסטיקים שנשברו ספונטנית (כנראה מהחום), אחרי שצ'מפיון מוטורס התעקשו להאשים אותי ונאותו לתקן רק אחרי איומים (הרכב היה עדיין באחריות וזה לא ממש הפריע להם).

כל מה שהגרמנים עשו זה לשלוח את התלונה לצ'מפיון מוטורס שהמשיכו להאשים אותי ולתקן רק אחרי איומים. בלית ברירה, בסוף עברתי לסופר גלו... קשה לי להאמין שהצרפתים יעשו משהו מעבר ללהעביר את הפניה ללובינסקי.

לעניין המנוע, יש לי ספסימן כזה מ2012 בסדרה 1 ואולי היה לי מזל אבל לא נתקלתי בשום דבר דומה עם השמן. היתה לי בשלב מסוים דליפה קלה מאוד של נוזל קירור, המוסך החליף כמה גומיות וזה לא חזר.

פורסם
אני לא מכיר בעיה כזו במנוע THP . יש מלא אחרות אבל אם הרכב טופל כל 30K לא אהיה מופתע.

זה מתחבר עם דיון קודם שהיה פה על טיפול הרכב במוסך מורשה. לצערך אני לא חושב שהיצרן פה ילך לטובתך. היבואן רק מחכה שהמנוע ילך . משתלם לו.

לדעתי זה מנוע VTI לא THP.

פורסם (נערך)

הוא בפירוש הזכיר מנוע של BMW. אני מנחש שזה THP. פות"ש : האם מדובר במנוע עם טורבו ?

אם כן,

יש בעיה ידועה של גומיות אטימה שצריך להחליף כל טיפול אחרת נוזל. עשר דקות עבודה.

יש בעיה נוספת של נזילה ממכסה שסתומים שמתעוות .

באף אחד מהמקרים היצרן או היבואן לא ילכו לקראתך אבל אתה מוזמן לנסות. תמיד יש פעם ראשונה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם לי היה מנוע כזה ב308 2008 טורבו

אכל שמן חופשי לדעתי זה קשור לטורבו

בנוסף ידוע שיש נשם של מחזור אדי שמן שגורם לצרות. אבל כבר שכחתי את הפרטים הרלוונטיים אליו

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אני לא בעד טיפולים כל 30K, אני מטפל כל 15K ברכבים אצלי.

הטיפול בהתחלה היה במוסך מורשה, עקב ״אחריות״, אך הם טענו כי אין כל בעיה במנוע או ברכב.

מאז עברתי לטפל בשאפט.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הרכב הוא פיג׳ו 308, עליה לכביש 2010.

המנוע הוא מנוע 1.6 ליטר רגיל, ללא טורבו.

המנוע הזה, זה מנוע שפותח ביחד עם ב.מ.וו

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אתה מדבר על רכבי טורבו או גם רגיל?.

כי בחיפוש באינטרנט, זו פעם שניה שאני נתקל במושג של ״נשם״ בנוגע לבעיות עם שמן במנוע הזה, המנוע הרגיל לא טורבו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

כלומר 120 כ"ס במקום 156 ?

דווקא חשבתי שבלי הטורבו המנוע הזה הרבה יותר אמין.

מעניין. כי הצינורית שהיתה מחזירה שמן שרוף היתה מגיעה מהטורבו . המנוע שלך אין טורבו אז לא מבין איזה נשם בדיוק. בכל מקרה תחת טיפולים ארוכים יש סכנת התפתחות בוצה במנוע , משם ההדרדרות זה רק עניין של זמן.

אורן שירותי רכב פעם העלה לפה צילום של ראש מנוע דגם הטורבו שפתחו אותו והיה גדוש בטחינה שחורה.

מקרה דומה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=539653

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...