Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דומני שגם טעיתי והטעתי.

דגם המנוע הינו 5FW

יש להם נטייה לנזול מאיזור המשאבת ואקום ומאיזור המכסה אטם שסתומים.

תוכל לצלם את המנוע כמה תמונות תקריב שנראה אם מאתרים מוקד נזילה.

פורסם
יש להם נטייה לנזול מאיזור המשאבת ואקום ומאיזור המכסה אטם שסתומים.

תוכל לצלם את המנוע כמה תמונות תקריב שנראה אם מאתרים מוקד נזילה.

איך זה נקרא באנגלית?, אני רוצה לראות את המיקום שלו.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

היו לי 2 פיג'ו 207 עם המנוע הזה, אחת אוטומטית ואחת ידנית, המנוע באוטומטית אכל כמויות של שמן שלא יתואר, בלי נזילות ובלי עשן, פשוט השמן נעלם כליל (השערה שלי? ארגז בוצה נוצר בתוך המנוע) הייתי פשוט ממלא שמן מהתחנת דלק בלי להבין מה זה תקן.

ב207 השניה שלי כבר הייתי בשלב שונה בידע שלי בעולם הרכב והשתמשתי בשמנים איכותיים, המנוע הזה נוטה לעבוד בטמ"פ יחסית גבוהה לבנזין רגיל, אפילו תא המנוע מרגיש ממש ממש חם ביחס לשאר הרכבים שהיו לי.

אישית כשהשתמשתי בשמנים יותר יקרים התופעה נפסקה, אני לא קשור או מפרסם מותג אבל עם שמן מוטול שמתאים לפי תקן, המנוע לא צרך שמן כלל בין טיפולים (פעם ב10 אלף), אני הייתי מנסה להתחיל בכיוון של שמן איכותי עם טמ"פ "שריפה" גבוהה כדי למנוע שריפה של השמן וצבירת בוצה

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...