Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתכנן השבוע לקנות רכב, ורציתי לשאול לגבי תיקון אפשרי בנוגע לפגיעה/מעיכה קטנה בצד של הדלת האחורית שיש לרכב, רוב האנשים כנראה היו מעלימים עיין, אבל אני מאוד פדנט ורציתי לדעת אם אפשר לתקן את המעיכה ע"י PDR או שעדיף בכלל לא לגעת ולהשלים עם הפגיעה הקטנה?

תודה מראש!

11.jpg

22.jpg

פורסם

אם אין פגיעה בצבע וזו רק מעיכה בפח, אז כן, אפשר לתקן בעזרת PDR. אבל.... אתה צריך לגשת למקום עצמו שמבצע את העבודה כדי לראות הם יש גישה לחלק האחורי של הפח. האפשרויות הן:

- יש גישה: מעולה, אין שום בעיה

- צריך לפרק דיפון דלת כדי לקבל גישה

- אם זה פח כפול, צריך לקדוח בדלת ודך החורים להכניס את כלי העבודה

פורסם

אתה חושב שלפי התמונות תהיה להם אינדיקציה לגבי מידת הקושי? אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על מקום טוב באזור השרון/מרכז?

תודה!

פורסם

המקומות שאני מכיר:

אודיבה ארט בנתניה

PDR+ בפתח תקווה

וכן, לפעמים יוכלו לתת לך הערכה גסה דרך תמונות שתשלח בוואטסאפ.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תוכן חדש...