Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינואר הזמנתי ממפעל בסין גוף תאורה לבמה,

עבדתי איתו 5-8 פעמים עד היום, שבוע שעבר חיברתי אותו לחשמל והיה פיצוץ, הפיל את הלוח שלי ואת הלוח שאחריו.

פניתי אליהם והם אמרו שכנראה הלך הספק כוח והם ישלחו לי חדש, אבל המשלוח עליי.

הספק הזה שוקל סך הכל קילו, הגודל שלו יותר קטן מגודל של גלקסי 7, והמשלוח לטענתם 25$, שזה בערך 25% ממחיר הפנס.

אמרתי להם שזה נשמע הזוי, אני עושה המון הזמנות מאיביי, במשקלים כאלה בכלל לא לוקחים דמי משלוח, מקסימום 2-5$ שזה ריאלי.

אמרתי להם שישלחו במשלוח הכי איטי שיש, בדואר רגיל ולא אקספרס, הם טוענים שהכי זול זה דרך DHL (שוב- אקספרס)

בכל מקרה אני לא מוכן לשלם את זה. איזה מין אחריות זאת אם התיקון עולה כמו 25% מעלות המוצר?

האם יש דרך לטפל בזה? פייפאל ? אליבאבא?

או שהם יגידו שככה האחריות שלהם פועלת וזהו?

פורסם

תוך כדי קריאה נזכרתי במשהו שכתבת בשרשור ההוא על בעלי עסקים

סלח לי, ואני לא אומר זאת חס וחלילה לפגוע

אבל אתה עובד באולם אירועים, שבעת אירוע בכל רגע נתון סיכוי מאוד גבוה שמתחת לפנס יושב מישהו למטה,

עובד עם ספקים בסין שעל איכות מוצריהם אי אפשר לעמוד, כנראה ללא בקרת איכות מספקת, כנראה ללא מכון תקנים ובטח ובטח שאתה לא יכול להעריך ולדעת.

אני לא מתמצא באלקטרוניקה ואין לי מושג אם מה שאני כותב הוא בר קיימא, אבל מה היה קורה אם הספק לא היה הולך, אלא מתחמם וגורם לשריפה בעת אירוע ?

אם אתה מוכר לאנשים מוצר איכותי ויקר יותר (כהגדרתך בשרשור ההוא), תעבוד עם מוצרים איכותיים, בבית שלך תעבוד עם מוצרים סיניים ככל העולה על רוחך, כולנו עושים זאת

אבל כשאתה עובד ויש לך אחריות (עזוב משפטית, אחריות אישית) שהכל יעבוד כמו שצריך, אתה לוקח סיכון כזה ?

לגופו של עניין, בדוק את סעיף המשלוח באחריות של המוכר או של עליבאבא, בהחלט הייתי פונה אליהם, אין לך מה להפסיד.

פורסם

זיקוקים בהפתעה אחת לכמה ארועים + החשכה של האולם וכיבוי המוסיקה... מה זה אם לא ערך מוסף [emoji6] (תחשוב כמה אלכוהול חסכת לבעל השמחה) . לא שווה לשלם עוד כמה שקלים בשביל אווירה כזו?

טרנספורטר אל תעלב, אבל נראה לי שהנושא הזה ירוץ זמן מה בפורום עד שידעך.

בתכלס, אם זה אליבאבא אז אני מניח שפייפאל לא מעורב בכלל. אתה יכול לפנות לאליבאבא אבל רל תפתח ציפיות.

פורסם (נערך)
תוך כדי קריאה נזכרתי במשהו שכתבת בשרשור ההוא על בעלי עסקים

סלח לי, ואני לא אומר זאת חס וחלילה לפגוע

אבל אתה עובד באולם אירועים, שבעת אירוע בכל רגע נתון סיכוי מאוד גבוה שמתחת לפנס יושב מישהו למטה,

עובד עם ספקים בסין שעל איכות מוצריהם אי אפשר לעמוד, כנראה ללא בקרת איכות מספקת, כנראה ללא מכון תקנים ובטח ובטח שאתה לא יכול להעריך ולדעת.

אני לא מתמצא באלקטרוניקה ואין לי מושג אם מה שאני כותב הוא בר קיימא, אבל מה היה קורה אם הספק לא היה הולך, אלא מתחמם וגורם לשריפה בעת אירוע ?

אם אתה מוכר לאנשים מוצר איכותי ויקר יותר (כהגדרתך בשרשור ההוא), תעבוד עם מוצרים איכותיים, בבית שלך תעבוד עם מוצרים סיניים ככל העולה על רוחך, כולנו עושים זאת

אבל כשאתה עובד ויש לך אחריות (עזוב משפטית, אחריות אישית) שהכל יעבוד כמו שצריך, אתה לוקח סיכון כזה ?

לגופו של עניין, בדוק את סעיף המשלוח באחריות של המוכר או של עליבאבא, בהחלט הייתי פונה אליהם, אין לך מה להפסיד.

חבל שאתה כותב פה בכזה בטחון דברים שאין לך מושג בהם.

1. כל יבואני התאורה בארץ מייבאים את הציוד מסין, חלקם ממש מאותו מפעל שאני מייבא (זה בסדר שתשוב שהאיכות של המוצרים בסין לא טובה, זה בגלל שאתה לא מבין שבסין לכל מוצר יש עשרות אם לא מאות מפעלים שמייצרים ויש רמות של איכות)

2. אני עושה בדיקות חשמל לכל המוצרים שלי, החל מלוחות חשמל שאני משתמש, עד לגופי תאורה שאני מייבא ועוברים בדיקה מקיפה אצל חשמלאי מוסמך + תוספות בטיחותיות, תוספת בידוד לידיות אלומיניום וכו'.

3. ספק יכול להשרף, נוט 7 יכול להשרף, אוטו חדש יכול להתקע בדרך לאירוע, ורק לפני 3 חודשים אולם אירועים מאוד יוקרתי השבית חתונה כי נפל לו החשמל ולא היה גנרטור. הכל יכול לקרות, אף אחד לא חסין ואני גם לא טוען בפני אף לקוח ששום לא יקרה בגלל שאני עושה לו את האירוע. זה יהיה שקר. אני עדיין לא על טבעי.

בסופו של דבר אכן הלכתי לחשמלאי והבעיה בכלל לא הייתה בספק, סך הכל חוט שנחשף קצת וגרם לקצר,

בגלל שכל הציוד מחובר ללוח כדי לעבוד בצורה הבטיחותית ביותר נפל החשמל.

מציע לך להבא לא להכנס לנושאים שאתה לא מבין בהם, בטח לא עם אנשים שאין לך מושג מה רמת העבודה שלהם.

ממש במקרה השבוע ב 11.4 הולך להיות ציוד שלי בהפקת ענק בלייב פארק בראשון לציון, הפקה עם עשרות אלפי אנשים, שינגנו בה כמה מהדיג'יים המובילים בעולם- דימיטרי וגאס ולייק מייק, ולוסט פריקווינסיז מהטומורולנד.

אם היה לך מושג איזה בדיקות הציוד עובר כדי להכנס לשם לא היית כותב פה דברים שכנראה נכתבו משעמום,

יום טוב

לגבי פייפאל - הם אחראים להיות מעורבים בכל פניה שלי אליהם לגבי מוצר שקניתי ושילמתי בעזרתם, לא משנה אם זה איביי אליבאבא או כל אתר אחר.

כמו שאמרתי - החשמלאי שלי סידר את הפנס בשניה.

אני כן אכתוב פידבק שלילי על הספק כי התנהלות כזאת לא מקובלת עליי. בכל מה שקשור לאיביי ופייפאל יש משמעות לפידבקים כי זה משפיע על הדירוג.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)

1. על מה בדיוק אתה מלין ? על כך שהמפעל משתמש בשירותיה של חברה A ולא בשירותיה של חברה B ?

זה שיקול עסקי שלו, ואינו צריך/ חייב לשנות את צורת העבודה שלו רק כי נוח לך.

לא בדקת לפני הקניה כיצד ניתנת האחריות על המוצרים ? תאשים רק את עצמך. אל תטיל את האחריות על אחרים.

2. לגבי דמי המשלוח עצמם - הסכום סביר לחלוטין, מאחר ומדובר בחברת שילוח.

לאור תגובותיך, אני מסיק כי אינך מכיר את עולם השילוח הבינלאומי בצורה מעמיקה (ואינני מתייחס לקניות באיביי/אליאקספרס- הם ממש לא תורמים להבנת המורכבות שבנושא), ולכן תגובותיך נובעות מתוך חוסר ידע (פלוס פריקת עצבים).

תוספת עריכה: אם אשתמש בדבריך שלך - אתה מתלונן על דברים שאין לך שמץ של מושג לגביהם, בנוסף לציפייה (בחלקה ילדותית) שהדברים יתנהלו לפי איך שאתה רוצה.

3. לגבי תלונה לפייפאל - במה הם קשורים לעניין ?

אם קנית באליבאבא - אז פייפאל לא קשורים.

אם קנית באיביי - אז מה הקשר לאליבאבא.

לפני שאתה פורק את העצבים שלך בפורום, ממליץ שתעשה בדיקה נוספת לדבריך.

4. נכון שאיננו מכירים אותך, אך עליך להבין כי התגובה נבעה מרושם ראשוני שנובע מהתנהגותך/ מהצורה בה אתה מציג את הדברים.

אתה יכול לטמון את הראש ולהתפרץ (כפי שאני מצפה שתעשה) או שאתה יכול לקחת את הביקורת לתשומת לבך, ולתקן טעויות לצרכי העתיד.

מעבר לכך - בהצלחה במופע.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לא הבנתי איך אתה עדיין יכול לתת פידבק על מוצר שקיבלת בינואר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני כבר הבנתי מהשרשור ההוא שאתה תמיד צודק, אז בגלל שאני לא משועמם אעצור פה ואאחל לך שלא נראה את הציוד שלך בחדשות איזה יום.

פורסם
לגבי פייפאל - הם אחראים להיות מעורבים בכל פניה שלי אליהם לגבי מוצר שקניתי ושילמתי בעזרתם, לא משנה אם זה איביי אליבאבא או כל אתר אחר.

כמו שאמרתי - החשמלאי שלי סידר את הפנס בשניה.

אני כן אכתוב פידבק שלילי על הספק כי התנהלות כזאת לא מקובלת עליי. בכל מה שקשור לאיביי ופייפאל יש משמעות לפידבקים כי זה משפיע על הדירוג.

לא מגיב לגבי כל השאר כי אין לי מושג בחשמל אבל די בטוח שב ALI לא ניתן לשלם עם פייפאל, שזה בערך אחד החסרונות הכי גדולים של האתר, ה ALIPAY הזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
1. על מה בדיוק אתה מלין ? על כך שהמפעל משתמש בשירותיה של חברה A ולא בשירותיה של חברה B ?

זה שיקול עסקי שלו, ואינו צריך/ חייב לשנות את צורת העבודה שלו רק כי נוח לך.

לא בדקת לפני הקניה כיצד ניתנת האחריות על המוצרים ? תאשים רק את עצמך. אל תטיל את האחריות על אחרים.

2. לגבי דמי המשלוח עצמם - הסכום סביר לחלוטין, מאחר ומדובר בחברת שילוח.

לאור תגובותיך, אני מסיק כי אינך מכיר את עולם השילוח הבינלאומי בצורה מעמיקה (ואינני מתייחס לקניות באיביי/אליאקספרס- הם ממש לא תורמים להבנת המורכבות שבנושא), ולכן תגובותיך נובעות מתוך חוסר ידע (פלוס פריקת עצבים).

תוספת עריכה: אם אשתמש בדבריך שלך - אתה מתלונן על דברים שאין לך שמץ של מושג לגביהם, בנוסף לציפייה (בחלקה ילדותית) שהדברים יתנהלו לפי איך שאתה רוצה.

3. לגבי תלונה לפייפאל - במה הם קשורים לעניין ?

אם קנית באליבאבא - אז פייפאל לא קשורים.

אם קנית באיביי - אז מה הקשר לאליבאבא.

לפני שאתה פורק את העצבים שלך בפורום, ממליץ שתעשה בדיקה נוספת לדבריך.

4. נכון שאיננו מכירים אותך, אך עליך להבין כי התגובה נבעה מרושם ראשוני שנובע מהתנהגותך/ מהצורה בה אתה מציג את הדברים.

אתה יכול לטמון את הראש ולהתפרץ (כפי שאני מצפה שתעשה) או שאתה יכול לקחת את הביקורת לתשומת לבך, ולתקן טעויות לצרכי העתיד.

מעבר לכך - בהצלחה במופע.

למזלי קניתי מהמפעל רק פריט אחד בשביל לעשות לו טסטים ולראות איך הוא מתפקד, זה סיכון של כמה מאות שקלים שזה סכום אפסי מבחינתי למטרה הזאת. כשהזמנתי הם אכן אמרו שכשיש כל בעיה במוצר הם שולחים חלקי חילוף על חשבונם (הם פשוט לא טרחו לעדכן שהמשלוח עליי)

המפעל לא עובד עם חברת שילוח אחת אלא עם כמה חברות אני הצעתי להם לשלוח בדואר רגיל, בסך הכל מדובר בחלק שהצורה והמשקל שלו קטנים ואפשר לשלוח אותו בדיוק כמו ששולחים מטען לטלפון בעלות של 2$, הם טענו שגם בצורה הזאת עולה 20$

לכל מי ששאל לגבי פייפאל

פייפאל קשורים לעניין כי העיסקה בוצעה דרך פייפאל.

כל המפעלים האלה שרואים לקוח שיכול לקנות עשרות גופים בשנה פונים אליו בוואטסאפ ועושים את העסקאות דרך פייפאל שגם אני מעדיף.

לא הבנתי איך אתה עדיין יכול לתת פידבק על מוצר שקיבלת בינואר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

האמת שאולי אני בכלל לא יכול כי העיסקה לא בוצעה דרך האתר. הם פונים במייל\בוואטסאפ ואז עושים עיסקה דרך פייפאל

לא מגיב לגבי כל השאר כי אין לי מושג בחשמל אבל די בטוח שב ALI לא ניתן לשלם עם פייפאל, שזה בערך אחד החסרונות הכי גדולים של האתר, ה ALIPAY הזה.

התשובה כתובה למעלה

אני כבר הבנתי מהשרשור ההוא שאתה תמיד צודק, אז בגלל שאני לא משועמם אעצור פה ואאחל לך שלא נראה את הציוד שלך בחדשות איזה יום.

יש סיכוי טוב שדווקא תראה. תפתח חדשות מחר בערב ובטוח שתראה סיקור של המסיבה עם כל הציוד בפעולה

בכל מקרה הנושא כבר סגור. תיקנתי את המוצר במעבדה שלי, סך הכל בעיה שיכולה לקרות בכל מוצר. מקווה שיהיה לי זמן בשבוע הקרוב לנסות לרשום בעמוד שלהם את הסיפור ושכל מי שיקרא יחליט אם לקנות שם. אבל חשוב להגיד שיש בסין מפעלים שמוציאים סחורה ברמה גבוהה מאוד שנמכרת בארץ אצל הספקים המובילים וכל ההתנהלות של המפעל הזה לא אומרת שום דבר לגבי שאר המפעלים בסין.

חג שמח :)

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • תוכן חדש...