Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה סתומרת הנושא נעול ?

למה ?

רק רציתי להגיד שNASHNASH הוא בחור ממש טוב, כנראה לא הבנתם אותו אבל הרכב שהוא נוהג עליו הוא זה ukhcs_tusc06.jpg מה ההיטפלות ?

חוץ מזה, אולי ברצינות, אני לא יודע אם נכון להגדיר אותו סוציומט.

כי זה לא שהוא הפריע לנהגים האחרים, והסתכל רק על עצמו.

אפשר להגיד שהוא הכריח את הנהג שמאחוריו לעשות עבירת תנועה, לא מספיק על כך שהוא עושה עבירה.

כמו אלה שחונים את הרכב שלהם בכביש דו סיטרי עם פס לבן, אתה חייב לעשות עבירת תנועה גם אם אתה לא רוצה.

הייתי מגדיר אותו כ ** ****

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אל תפתח את זה אפילו זה נעול תשאיר את זה ככה.

אפילו שהוא סוציומאט שלא מבין כ-ל-ו-ם פחחחחחחחח יונדאי קופה עלק - פחנוע

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני רוצה להתייחס לזה בצורה אחרת

אתמול שנסעתי בכביש החוץ מת"א

התנועה הייתה משוחררת יחסית

קיצר

כל הדרך אנשים נוסעים על הנתיב השמאלי 90 וחוסמים אותו

מאותתים להם וה לא מגיבים

נמאס לי כבר מזה

ועשיתי כמה עקיפות מימין

ואני ממש לא אהבתי את זה

כל הנהגי שבת האלה

תבינו

לפני כמה זמן אחת נסעה בסוייפט מגעילה 80 ככה בשמאלי

ונסעתי מאחורה עם אורות גבוהים (בכוונה) והיא לא רצתה לעבור לימני

נ-ש-ב-ר לי :mad::mad::mad:

ועוד דבר קטן

בדרך חזרה מת"א אני רואה פתום בשוליים רנו מגאן 5 דלתות אדומה

הפוכה בשוליים ועל הכביש סימני החלקה

צריך כשרון בשביל זה

יש לציין שזה היה ליד נתניה לכיוון צפון..

והתנועה זרמה לגמרי ולא היה עומס

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ל -FALUL כנראה שהפלולה שלך מסתירה לך את השכל.

כי אותו בינאדם לא הספיק בכלל להמתין שנייה שאני יעבור לימני ואני מדגיש זאת על שנייה.

לאחר מכן האצתי ועברתי לימין לא עקבתי אותו יותר משנייה , לאחר מכן נתתי לא לעבור ונשארתי בימין- לא שחקתי איתו תחרות על זה שהוא רוצה לעבור.

כנראה שאתם משועממים ובא לכם להיטפל אליי... אם הייתי רושם שיש לי דייטסו שרייד בטח כל הסיפור היה נראה לכם אחרת.. אתם צריכים להתבייש על השיפוט המטומטם שלכם!

לזה עם תמונת הקורבט- (אוטו חלומותיי דרך אגב) - צודק במאה אחוז... אני אישית אם בא לי לנסוע 90 בכזה כביש אני בימני. גם על 120 אני נותן לרכב לעקוף... זה לא הנושא.

ודי בא לי לבכות עוד שנייה על זה שכביכול האפשרות היחידה שלו היתה לעבור לימני- אז דבר ראשון- הוא צפצף לי עוד בצהוב שהתחלתי לנסוע בצהוב (עברה שלו מספר אחת), נצמד אליי (אי שמירת מרחק-2!), לא נראה לי שאכפת לא מחוקי התנועה הכל כך קדושים לכם.

לאחר מכן עוד עבר באדום מלא האידיוט.

אז תרדו מהקטע או שלפחות תביאו תמונות של הרכב מהארץ....

פורסם

אז היית מעצבן עוד יותר לנסוע בשמאלי עם עגלה שגם נראית עגלה !!!! יותר חמור.

כנראה שלא הבנתם את הקטע עם התמונה, שמתי תמונה של יונדאי קופה בריטי כמין הלצה הומוריסטית.

אם היה לך כזה, או היית גר בבריטניה אז כל מה שתיארת פה, היה חוקי ואז אנשים היו באמת סתם "נטפלים" אליך.

כנראה שלא קלטתם את הקטע אז הנה הסברתי.

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

נוסעים בשמאל ועוקפים מימין.

לא אני לא צוחק רק זה יעזור. אני נהג יחסית חדש ובשיעורי הנהיגה שלי למדו אותי

לחזור לימין אז גם בכביש אני חוזר לימין היום ברוב המקרים אבל מה שמפליא שתמיד שאני חוזר לימין אני מגלה שהוא ריק וכל השמאלי תפוס.

ותמיד שאני רוצה לעקוף (כשצריך כמובן) תמיד יהיה איזה גרוג שיתקע בשמאלי ויחסום את כולם זה נמאס!

ולמה אנשים עושים את זה?

או שהם עצלנים

או שלא למדו אותם

או שכנראה הם נשים זקנים או סתם גברים לא אכפתיים שלא יודעים לעבור נתיב \ להשתלב

או שסתם הם עוברים לנתיב שהם צריכים שתי קילומטר לפני הצומת! נמאס!

סתם לדוגמה ראיתי סרט על מכוניות שתוכנו לא ממש משנה שצולם בשודיה ובאחר מקטעי הסרט הם נוסעים בכביש בינערוני ומה שראיתי היה פשוט מדהים.

כולם נוסעים בימין אבל כולם בלי יוצא דופן ועזבו את זה השמירת מרחק שם פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה אפשר לקחת סרגל ולמדוד איזה 10 מטר על הסנטים בין מכונית למכונית ומי שעוקף

עוקף וחוזר וכולם מסתדרים כך שישאר מרחק אחיד בין כלי הרכב כשהוא חוזר פשוט מדהים מתי אצלנו?

פורסם
נוסעים בשמאל ועוקפים מימין.

לא אני לא צוחק רק זה יעזור. אני נהג יחסית חדש ובשיעורי הנהיגה שלי למדו אותי

לחזור לימין אז גם בכביש אני חוזר לימין היום ברוב המקרים אבל מה שמפליא שתמיד שאני חוזר לימין אני מגלה שהוא ריק וכל השמאלי תפוס.

ותמיד שאני רוצה לעקוף (כשצריך כמובן) תמיד יהיה איזה גרוג שיתקע בשמאלי ויחסום את כולם זה נמאס!

ולמה אנשים עושים את זה?

או שהם עצלנים

או שלא למדו אותם

או שכנראה הם נשים זקנים או סתם גברים לא אכפתיים שלא יודעים לעבור נתיב \ להשתלב

או שסתם הם עוברים לנתיב שהם צריכים שתי קילומטר לפני הצומת! נמאס!

סתם לדוגמה ראיתי סרט על מכוניות שתוכנו לא ממש משנה שצולם בשודיה ובאחר מקטעי הסרט הם נוסעים בכביש בינערוני ומה שראיתי היה פשוט מדהים.

כולם נוסעים בימין אבל כולם בלי יוצא דופן ועזבו את זה השמירת מרחק שם פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה אפשר לקחת סרגל ולמדוד איזה 10 מטר על הסנטים בין מכונית למכונית ומי שעוקף

עוקף וחוזר וכולם מסתדרים כך שישאר מרחק אחיד בין כלי הרכב כשהוא חוזר פשוט מדהים מתי אצלנו?

בשתי מילים : תרבות נהיגה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...