Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה שנים שאני משתמש בכפפה של מגווירס, בא לי להתחדש ולהשתדג למשהו עם סיבים ארוכים יותר למען בטיחות.

אשמח לקבל המצלמה למשהו איכותי, רצוי מיקרופייבר ולא מצמר כי אין לי כח להתעסק עם כביסה ביד וסירוק.

נ.ב - איך הככפות של הקוריאני? יש לו זוג ב25$ שנראות אחד על אחד כמו הכפפה של MADNESS.

אלה הכפפות:

http://www.ebay.com/itm/2pcs-1Blue-1Red-of-Long-pile-wash-mitt-Atop-Korea-/391707142346?hash=item5b3390a8ca:g:y28AAOSwx6pYpqSp&vxp=mtr

דניאל.

פורסם
תיארת בידיוק את הכפפה הנ״ל http://www.autostore.co.il/151426

ממליץ עליה כבר שנים והיא פשוט מעולה.

תודה אבל הלינק לא תקין.

קח את הכפפה של CARPRO כפפה מעולה שגם מחזיקה המון זמן.

אני בטוח שהיא איכותית כמו כל מוצר של קארפרו אבל מבאס שהיא חד צדדית, כעקרון בכפפה של מגווירס אני משתמש בתור ספוג, כלומר אני לא מכניס את היד פנימה בכלל. היתרון בדו"צ הוא שאפשר פשוט להפוך צד וזה משמעותי שהרכב מלוכלך במיוחד.

פורסם

חברים

בבקשה תוכלו לבקר אצלנו בחנות הסטודיו.

אצלנו מבחר כפפות מיקרופייבר שני צדדים

עם בטנה כפולה מחיר ללא תחרות מ25ש ליחידה

מגרמניה ובריטניה

כמו כן כפפות מצמר

אחרי שתבקרו ושתוואו למוצרים אחרים

תכליתו מה הכי מתאים לכם

תודה ובהצלחה

יעקב

0544257236

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

https://www.facebook.com/ALT.D.S/videos/vb.186091968159908/934764323292665/?type=2&theater

פורסם

מי שרוצה כפפה איכותית לוקח רק כפפה מצמר מרינו כמו של קארפרו,הכפפות מהמיקרו פייבר סבירות למטלות מסויימות אבל לשטיפה פרופר רק מצמר,אין מה להשוות באיכות השטיפה ובהפחתת הנזקים לצבע מתהליך השטיפה.

פורסם
מי שרוצה כפפה איכותית לוקח רק כפפה מצמר מרינו כמו של קארפרו,הכפפות מהמיקרו פייבר סבירות למטלות מסויימות אבל לשטיפה פרופר רק מצמר,אין מה להשוות באיכות השטיפה ובהפחתת הנזקים לצבע מתהליך השטיפה.

מושיק אבל חברים רוצים כפפה איכותית עם בטנה משני צדדים במחיר 20ש-30ש

יכול להציע מצמר החל מ89ש עד 130ש,אבל

מצמר עולה בחול מ17יורו עד 30 יורו,אין במחיר כמו שמבקשים,שים לב מבקשים

מחיר ואז שאלו על מייקרופייבר משני צדדים עם בטנה ספוג שאני יצאתי ב25ש

זה מחיר חו"ל וכמו כן מציעה לבדוק במציאות ללא תמורה.

יעקב

פורסם
אמת, התכוונתי לכפפה שידידנו פאסאט רשם.

תודה אבל פחות מתחבר לסטייל נודלס, נדמה לי שאפילו יש לי אחת כזאת איפשהו במחסן.

ראיתי ביקורות שמהללות את הכפפות מיקרופייבר של MADNESS. את הקארפרו אני פחות אוהב כי היא חד צדדית, אבל ראיתי כפפה מעניינת מצמר של שול, השאלה אם ההבדל כזה ניכר כי באמת אני מעדיף להמנע מכביסה ידנית.

מושיק אבל חברים רוצים כפפה איכותית עם בטנה משני צדדים במחיר 20ש-30ש

יכול להציע מצמר החל מ89ש עד 130ש,אבל

מצמר עולה בחול מ17יורו עד 30 יורו,אין במחיר כמו שמבקשים,שים לב מבקשים

מחיר ואז שאלו על מייקרופייבר משני צדדים עם בטנה ספוג שאני יצאתי ב25ש

זה מחיר חו"ל וכמו כן מציעה לבדוק במציאות ללא תמורה.

יעקב

תודה יעקב, אני לא מחפש בזול, פשוט מעדיף מיקרופייבר בגלל עניין הנוחות.

פורסם

הכפפה של שול מעולה,מאד איכותית,כן,יש הבדל ענק בין צמר למיקופייבר,אתה לא תמצא דיטיילר אחד שמשתמש במיקרופייבר לשטיפה העיקרית של רכבים.

פורסם

הייתי באוטוסטור היום, הכפפת צמר של שול חסרה במלאי כרגע. ממה שכן היה במלאי המגווירס שיש לי כרגע נראתה הכי איכותית.

לכן ביצעתי הזמנה מהקוריאני, עד היום לא התאכזבתי מכל מוצרי המיקרופייבר שלו, מקווה שגם הכפפה תעמוד בסטנדרט הזה.

פורסם
תודה אבל פחות מתחבר לסטייל נודלס, נדמה לי שאפילו יש לי אחת כזאת איפשהו במחסן.

ראיתי ביקורות שמהללות את הכפפות מיקרופייבר של MADNESS. את הקארפרו אני פחות אוהב כי היא חד צדדית, אבל ראיתי כפפה מעניינת מצמר של שול, השאלה אם ההבדל כזה ניכר כי באמת אני מעדיף להמנע מכביסה ידנית.

תודה יעקב, אני לא מחפש בזול, פשוט מעדיף מיקרופייבר בגלל עניין הנוחות.

יש לנו הכל: צמר נקי מבחר גדול וגם מייקרופייבר לבחירתך.

תבקר ותראה,תודה

יעקב

• תוכן חדש...