Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,

בתחום שלמדתי יש לי כבר 4 שנים ניסיון מגוון מאוד מחברה גדולה בתחום.

הבעיה שאני מחפש עבודה כבר חודשיים וחוץ מחברות השמה, אף אחד לא חזר אליי.

אני לא שולח קורות חיים בשיטת מצליח אלא די ממוקד לדרישות של המשרות.

מילא אם היו חוזרים אליי ולא ממשיכים בין אם זה ראיון טלפוני או פרונטלי, הבעיה שלזה אני אפילו לא מגיע.

הדבר היחיד שאני רואה שבעייתי הוא שאני גר בבאר שבע ולרוב המשרות ששלחתי הם במרכז . אולי פה קבור הכלב?

פורסם

הרחב על התחום כדי לקבל תשובה.

לי אישית לא היתה בעיה לגייס בזמנו מעצב מבאר שבע לחברה שלנו שממוקמת ליד עזריאלי. היה מגיע כמו מלך ברכבת ועוד עובד תוך כדי (על פרויקטים אחרים שלו, מבחינתי שישן כל הדרך)

פורסם

עברתי את אותו התהליך לפני כמה חודשים. חד משמעית מדובר במקום המגורים.

תסיר את הכתובת מקורות החיים ותגלה שהטלפון יודע לצלצל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני יודע. כאמור, עברתי את זה.

אבל מהרגע שיש שיחה - יש סיכוי. אני הצלחתי לשכנע את המראיין שאני מתכנן לעבור למרכז.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

היה כאן שרשור לפני זמן מה על מישהו שגר באשקלון(?), ולאחר שעבר פתאום מצא עבודה בקלות.

תוריד את מקום המגורים מהקו"ח, זה לא רלוונטי גם ככה, תן להם להתקשר ואם שואלים אז תפעל כמו שאמר הבחור מעלי.

אגב - לצורך ה'פיקנטריה': פורמלית, אסור לשאול בראיון מגורים איפה אתה גר (וגם לא שאלות פרטיות אחרות כמו 'האם את/ם מתכננים הריון בקרוב' או 'כמה ילדים יש לך').

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תחום הפארמה.

ניסיתי כבר להוריד את המגורים מקורות החיים, אבל כמו שאמרו... שואלים מאיפה אני, ויותר כבר לא חוזרים. השלב הבא שלי לצערי זה לשקר פשוט, לא יודע כבר מה לעשות.

פורסם
תחום הפארמה.

ניסיתי כבר להוריד את המגורים מקורות החיים, אבל כמו שאמרו... שואלים מאיפה אני, ויותר כבר לא חוזרים. השלב הבא שלי לצערי זה לשקר פשוט, לא יודע כבר מה לעשות.

תעלה קורות חיים ותמחק פרטים מזהים. אולי הם לא מנוסחים כראוי.

אני אבדוק עם קולגות איך אפשר לעזור לך.

פורסם

אגב, קונספירציה או לא,

אבל עד עכשיו הייתי מחפש באופן בלעדי רק בג'ובמאסטר, לאחרונה נרמשתי גם לאתרי חיפוש אחרים למרות שכמעט ולא שלחתי דרכם.

באתרים אחרים שחיפשתי בתחום הרוולנטי אליי יש בערך 150 מודעות. פלוס מינוס.

כמה יש בג'וב מאסטר? 1200(!)

האם יתכן שבג'ובמסטר רוב הגדול של המודעות הם בכלל לא אמיתיות?

פורסם (נערך)

בחיפוש העבודה האחרון שלי היה לי הסבר נוח: חזרתי לארץ אחרי רילוקיישן וכעת אני מתאכסן זמנית אצל חברים, את מקום המגורים הבא אבחר לפי העבודה שאמצא. עבד כמו קסם. קיבלתי הצעות עבודה ממגדל העמק ועד קריית גת.

נסה את זה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
שגיעט קתיב
פורסם
תעלה קורות חיים ותמחק פרטים מזהים. אולי הם לא מנוסחים כראוי.

אני אבדוק עם קולגות איך אפשר לעזור לך.

תודה רבה,

לצערי התיבה שלך מלאה ואי אפשר לשלוח לך בפרטי...

פורסם

האם יתכן שבג'ובמסטר רוב הגדול של המודעות הם בכלל לא אמיתיות?

בתור מי שחיפש בזמנו עבודה לפי אתר זה ודומים - נראה לי שתחושתך מוצדקת.

אולי אם אתה משלם כמה מעות - תוכל להציץ במשרות יותר "רלוונטיות".

אל תתייאש.

בהצלחה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...