Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור מי שחיפש בזמנו עבודה לפי אתר זה ודומים - נראה לי שתחושתך מוצדקת.

אולי אם אתה משלם כמה מעות - תוכל להציץ במשרות יותר "רלוונטיות".

אל תתייאש.

בהצלחה.

אני לא ממליץ לשלם כסף בשביל צפות במשרות, זה גם ממש לא לעניין לטעמי.

אגב אני גם שמעתי על משרות פיקטיביות בהיקפים עצומים, אומרים שזה כדי להראות שהחברה צומחת ומחפשת עובדים...

אני גם מחפש משרה כבר תקופה בתחום הQA

אני ממליץ לחפש בקבוצות בפייסבוק

פורסם

אני במצב דומה לשלך.

אמנם אני סטודנט סמסטר אחרון (הנדסה אזרחית), אבל אני מחפש כבר כמה חודשים עבודה בתחום וכמעט ואין טלפונים, ואני גר במרכז הארץ ולא בחור נידח בצפון.

ניסיתי להרשם לחודשיים לאול גובס אבל לא מצאתי שזה שווה את הכסף.

גוב מאסטר שולח מלא משרות וחלקן כפולות, גם לי יש הרגשה שחלק מהמשרות פיקטביות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש עבודות שפשוט צריך לשלוח קו"ח למיילים של משרדים וארגונים שאתה מעוניין לעבוד בהם, בלי קשר למודעות דרושים. הכי גרוע, לא יענו לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
האם יתכן שבג'ובמסטר רוב הגדול של המודעות הם בכלל לא אמיתיות?

יש לי תחושה שזה כמו בחורות באתרי היכרויות, שבכלל נמצאות שם בשביל ולידציה עצמית (כבר יצא לי להיתקל בOKC וטינדר בשתיים מהמכרות שלי, שאני יודע שנמצאות בזוגיות ארוכה).

כשהייתי מחפש עבודה, הייתי מגדיר בג'ובמאסטר שישלח לי כל יום למייל משרות שנראות לי במעורפל רלוונטיות, והייתי מקבל תגובות רק מחברות כח אדם שמחפשות אנשים עם נשימה ודופק (יתרון, אבל לא חובה) למוקדים טלפוניים, וכמובן הרבה ספאם לטלפון ומייל.

ניסיתי להרשם לחודשיים לאול גובס אבל לא מצאתי שזה שווה את הכסף.

איתם יש לי דווקא ניסיון יותר טוב.

אני מצאתי שלוש עבודות דרכם.

יש להם גם שירות (ללקוחות משלמים) של בדיקת קורות חיים.

לדעתי ה50 שקל בחודש האלה שווים את זה.

יש להם לפעמים משרות, שאותן מפרסמים אנשים שבאמת ובתמים מחפשים אנשים שיבואו לעשות עבודה תמורת משכורת.

בחלק מהמקומות, אפילו היה לי ראיון עם הבן אדם שהיה עתיד להיות המנהל הישיר שלי [emoji33] , ולא מישהי לא ברורה שמנסה על אנשים את מה שהיא למדה בפסיכולוגיה שנה א' במכללת רמי לוי שיווק השקמה חלב 2 ליטר קרטון ב9.99 שישיית קוקה קולה/זירו ב29.99.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...