Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A3 2010 1.8T Stronic - בדיקה במכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש רכב מסויים שאני מעוניין לקנות ואני רוצה להביא אותו למכון בדיקה.

השאלה שלי היא האם במכון בדיקה אני יכול לקבל את היסטורית הטיפולים והחלפים של הרכב? (האם החליפו טיימינג בזמן לדוגמה..)

אני אסביר למה זה חשוב לי:

לפני שנתקלתי ברכב מסויים זה ראיתי עוד רכב והמוכר נתן לי נסיעת מבחן, והרכב תנהג בצורה נהדרת. הוא היה מטופל אך ורק במוסך מרכזי. לאחר שפניתי למוסך (ועברתי את כל הבירוקרטיה של קבלת פרטים) גיליתי שהרכב עבר פעמיים החלפת גיר באחריות יצרן (וכידוע Stronic זה בעצם DSG 7 שנותה להתקלקל)ל מרות שהק"מ היה יחסית נמוך לשנת הרכב.

עכשיו הרכב שאני מתעניין בו היה מטופל בכמה מוסכים לאורך התקופה, וכדי לא לפנות לכולם אני שואל, האם במכון בדיקה יכולים לתת לי מידע על טיפולי הרכב?

תודה רבה וסופש נעים!

פורסם

אתה לא צריך לפנות לכל המוסכים. אתה פונה רק למוסך אחד, והמוסך מדפיס את הכל הטיפולים שהרכב אי פעם עבר במוסכי החברה.

אם הרכב טופל במוסכים שונים שהם לא מוסכי החברה, אז אין שום מרשם מרכזי שיכול לתת לך מידע כזה.

לרכב הזה לא מחליפים טיימינג, יש שם שרשרת שצריך להחליף בצורה יזומה בגלל מותחן שעלול להשבר.

את הDSG לא היו אמורים להחליף, אלא לתקן. היה ריקול מסודר שבו החליפו את המוח גיר ואת המכטרוניק, אחרי הריקול הזה לא אמורות להיות שום בעיות עם הגיר, חוץ מהחלפת קלאצ'ים מדי 70-80 אלף ק"מ.

תבדוק את המנוע היטב, הוא עלול לצרוך שמן בצורה מוקזמת אם לא נעשתה החלפת בוכנות ורינגים(בעיה סידרתית במנוע CDA).

בנוסף, שים לב שבמכון בדיקה עושים בדיקה כללית, ללא ציוד יעודי. כדאי לך אחרי בדיקה במכון לעשות בדיקה נוספת במוסך מתמחה, שיוציא לך את כל המידע מהחשב של הרכב.

פורסם
אתה לא צריך לפנות לכל המוסכים. אתה פונה רק למוסך אחד, והמוסך מדפיס את הכל הטיפולים שהרכב אי פעם עבר במוסכי החברה.

אם הרכב טופל במוסכים שונים שהם לא מוסכי החברה, אז אין שום מרשם מרכזי שיכול לתת לך מידע כזה.

לרכב הזה לא מחליפים טיימינג, יש שם שרשרת שצריך להחליף בצורה יזומה בגלל מותחן שעלול להשבר.

את הDSG לא היו אמורים להחליף, אלא לתקן. היה ריקול מסודר שבו החליפו את המוח גיר ואת המכטרוניק, אחרי הריקול הזה לא אמורות להיות שום בעיות עם הגיר, חוץ מהחלפת קלאצ'ים מדי 70-80 אלף ק"מ.

תבדוק את המנוע היטב, הוא עלול לצרוך שמן בצורה מוקזמת אם לא נעשתה החלפת בוכנות ורינגים(בעיה סידרתית במנוע CDA).

בנוסף, שים לב שבמכון בדיקה עושים בדיקה כללית, ללא ציוד יעודי. כדאי לך אחרי בדיקה במכון לעשות בדיקה נוספת במוסך מתמחה, שיוציא לך את כל המידע מהחשב של הרכב.

ביררתי במוסך, נאמר שהייתה בעיה של רעידות לפני נסיעה, לפני 20 אלף ק"מ. החליפו קלאצ'ים, ואז הגיע הריקול...

מה הסיכוי שהתקלה של הקלאצ'ים תחזור?

האם ההחלפה יכלה כביכול לפתור את הבעיה ואני מחוץ ל"תחום הסכנה"?

פורסם

תמיד יש סיכוי שיחזור, זה לא מדע מדויק.

יכול להיות שההחלפה תפתור את הבעיה ולעולם לא תצטרך להחליף שוב - ויכול להיות שלו.

זה לא בר ניבוי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...