Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפנים

iceco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זאת אומרת, משהו קריטי מבחינת תפקוד? מגרעת כלשהי? אשמח להסבר.

ואיך המביק? שיפור גדול ביחס ל3?

אשמח להצטרף לקבוצת וואטסאפ כזאת. למי שולחים הודעה?

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

לא,פשוט במקום לעבוד על תדר 5,שאסור בארץ בשימוש מחוץ לבית,בזיהוי הרחפן שהוא בישראל התדר יהיה מושבת.

לעומת ה3 אין הבדל,מבחינת יציבות ואיכות צילום ,אך הבדל משמעותי מאוד במשקל ובסחיבה,הייתי מוותר המון פעמים על הרחפן בטיולים משפחתיים,עכשיו זה מסתכם בפאוץ קטן על הכתף,נוחות ששווה הרבה.

לגבי הווצאפ,,שלח לי את הטלפון שלך בפרטי, נצרף אותך לפנטום טכני ומפגשים.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יעבוד גם עם שלט וגם עם הפלאפון או רק עם הפלאפון? אפשר עכשיו להזמין מאיביי ללא חשש שיתקע?

פורסם

יעבוד עם השלט ועם הטלפון.

עדין לא להזמין מאיביי כי אין אישור רשמי עדיין,רק אישור עקרוני.

אני קניתי מאדם שקנה בארה"ב והביא לארץ.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

פורסם

שלום בקשר למביק פרו, משהו יכול להגיד לי אם הדגם שנמכר היום בארץ הוא דגם מסורס בצורה כזאת או אחרת? כלומר הגבילו לו את ה תדר של 5.8 שאיתו הוא יכל להגיע לטווח של 7 קילומטר ולכן ברגע שאין למביק את התדר הזה הוא הצטמצם ל 4 קילומטר או שבכל הארץ שיבשו את התדר הזה כך שגם רחפן מביק שמגיע מחו"ל גם הוא יוגבל ל 2.4 בלבד? בקיצור המביק שנמכר בארץ מוגבל או שהתדר בכל הארץ הוגבל בלי קשר מהיכן הוא נקנה.

פורסם

שזה אומר הגבלה כלשהי? כלומר שווה להתאמץ להזמין דווקא מארה"ב או שאין קשר והמפרט יהיה זהה לזה שבארץ.

פורסם

נצל"ש

אני בונה רחפן לאיזה פרוייקט. האפליקציה לטלפון בתהליך פיתוח וכך גם האלגוריתמי ניווט ועיבוד תמונה.

כרגע אני משתמש בראספברי פאי 3 ובונה על תקשורת הוויפיי שלו. האם מישהו כאן יודע מה המרחק שכרטיס הwifi המובנה שלו קולט?

האם יש דרך להאריך את הטווח?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
שזה אומר הגבלה כלשהי? כלומר שווה להתאמץ להזמין דווקא מארה"ב או שאין קשר והמפרט יהיה זהה לזה שבארץ.

יש הגבלות שdji יכולים להכניס לפי מיקום, כך שגם אם תקנה בארהב ההגבלה על התדרים בארץ תתפוס. הם מפעילים את זה ( את אפשרות החסימה) כדי למנוע הטסה ליד שדות תעופה, למשל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

במאוויק ה 5.8 הוא רק לטווח של כמה מטרים.

לא יהיה הבדל.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

• תוכן חדש...