Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי ממוסך הצעת מחיר לתיקוני פחחות וצבע עבור הקורולה שלי וחשכו עיני: 10 אלפים ש"ח תבין ותקילין !!!

מצורפות התמונות שעל פיהן ניתנה הצעת המחיר.

אשמח לשמוע את דעתכם: האם המחיר סביר ואם לא אז מה צריך להיות מחיר סביר לתיקון שכזה

תודה אורן

נ.ב.

יש עוד כמה מכות קטנות (שריטת מפתח וכאלה)

car 7.jpg

car 2.jpg

car 6.jpg

פורסם

זאת גניבה לאור יום !!

אני מציע שתסור מהפחח הזה לכל הרוחות ותמצא אחד זול יותר

- לא יותר מ 4 אלף לכל האוטו כולל עץ ריח וכוס קפה

JDM :twisted:

פורסם

לפי הכותרת חשבתי שיש פה פרוייקט עצבני של אחד שעשה פחחות וצבע ברמה בינלאומית על איזה אוטו ישן ובא להראות לנו את התוצאות...

10K??? על הדפיקה ורבע שיש לך בטויוטה??? אולי 2K זה הגיוני.

dirty old man

need love too

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

אולי החבר'ה מהפורום יוכלו להמליץ לך על פחח באיזור מגוריך,כי המחיר שציינת מגוחך,ובשום פנים ואופן לא מתקבל על הדעת!

פורסם

הדרישות שלי:תיקון נקודתי של המכה מאחורי הרכב (אני חושב שצריך להחליף את דלת הבגאג' ואת הפלסטיק השחור ב"חצאית"+ תיקון של כנף ימין אחורית +נקודת חלודה קטנה בגג+מכה בדלת ימין קדמית+שלשה ארבעה שיפשופים שטחיים. בנוסף אציין כי לרכב אין כלל בעיית דהייה של הצבע

אם לסכם את הפרוייקט אז:

תיקון איכותי במחיר של עד 3500 ש"ח

האם ניתן לרבע את המעגל הזה?

פורסם

המחיר הזה מתאים לשיפוץ יסודי של רכב אספנות וגם אז זה עלול להיות יקר...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני מאיזור עפולה ככה שהמרחב של נצרת,עפולה,טבריה בא בחשבון מבחינתי.

תודה אורן:shock:

תגיע לנצרת , יש שם עשרות אם לא מאות מוסכים שמתמחים בפחחות . תעשה סבב ותראה על מה מדובר.

כמובן שאתה צריך לשים לב כי גם שם יש חאפרים כמו בכל מקום אחר.

אם אתה רוצה אז אני אישית אמליץ לך על מוסך טנוס ( דייהטסו ודייהו) יש להם מחירים טובים וגם העבודה מתבצעת בצורה טובה.

פורסם

כדי שתיכנס לפרופורציה.... פרוק מלא (!) של אופל מנטה שנת 82 עם פח וצבע (וחלודה) מקוריים בני 23 שנים, פחחות וצבע יסודית והרכבה חוזרת של כל החלקים (דלתות,חלונות,כסאות,שטיחים ומנוע) עלתה לי 7K ש"ח.פלוס עץ ריח,כוס קפה וסיבוב על אישתו:-) .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עושים חשבון:

הח' מכסה תא-מטען - 1.5K, באם יש להוסיף צבע - 2K

תיקוני פחחות כללים סביב לרכב - 2.5-3K

תיקון או הח' מגן אחורי - 1K

לעבודות הללו יש להוסיף חלקי פלסטיק(כמו השפם שחסר מתחת לפנס האח' שמ').

לסיכום: 5-6K ללא חלקים נוספים, זהו התמחור במקום "ביטוחי".

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחי אני לא יודע אם זה ממש יעזור לך אבל יש לי מוסך עם אנשים עם ידי זהב אני ממליץ בחום והם אפילו לא יקחו לך יקר אם תרצה אני יכל לבוא איתך זה באזור מעלות נהריה אבל זה שווה ת'נסיעה בכול אופן אם בא לך אתה יכול לפנות אליי לאיי סי קיו ל299250

• תוכן חדש...