Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל המשיבים. החלטתי לחפש בטבריה-עפולה-נצרת פחח/צבע אמין ולא יקרן ולקחת אותו. עדיין לא מצאתי ככה שאשמח לקבל המלצות. בכל מקרה אני מבטיח להעלות את התמונות גם אחרי התיקון...

אורן

פורסם

זאת הסביבה שלך? הפחח שלי בעילבון! פגז של עבודה ומחירים בסדר. לא זולים,לא יקרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדכון:

היום סגרתי עם פחח נצרתי על פחחות וצבע לכל הרכב+החלפת פנס ימין אחורי ב3000 ש"ח !

בעוד שבוע אני מקבל את הרכב חזרה ואצרף תמונות להתרשמות.

תודה לכל המסייעים

אורן:-P

פורסם

אם אצלי בלאונה, ביקשו 1.5K עבור תיקון דלת וצביעתה, וצביעה (ללא פחחות) של כנפיים בצבע לבן רגיל, שבעצם החלפת הדלת והכנפיים יכולה לעלות לי חצי ופחות, עם אפשרות למצוא מקום שירכיב את זה בשביל כמה ג'ובות אז אני לא מתפלא לשמוע את המחיר המוגזם של 10K בשביל השטויות האלה!

אני רוצה לצבוע את הכנפיים כי הן מתקלפות (כנראה עבודה חאפרית מהבעלים הקודמים) ולתקן\להחליף את הדלת.

אצל הפחח שהייתי אצלו, לתקן את המכה בדלת יעלה לי 700(!) ש"ח (+תיקון חלק קטן מהאזור שמסביב לגלגל) וצביעת כנפיים גם 700.

החלפת דלת במקום אחר תעלה לי כ200 250 ש"ח, וכמה כבר יעלו כנפיים, גם כ200 ש"ח. תלוי מאיפה קונים דלת אם מאדם ואם מפירוקיה.

בינתיים בעניין הדלת אני עושה לעיתים ווקס כדי לשמור על הצבע.

יוסי.

את הצבע בכנפיים אי אפשר כ"כ לראות אז אני לא אעלה תמונה, אבל הנה תמונה של הדלת:

soob.JPG

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בקריות ,צומת אחת לפני צומת ק.אתא,לוקחים שמאלה(למי שמגיע מכיוון חיפה),מגיעים לכיכר,מקיפים אותה,על הכביש יש שם מוסך פחחות שעומדים אצלו בתור....2200 ש"ח צבע ופחחות ללאונה, עבודה מקצועית.

• תוכן חדש...