Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמי הפורום.

אמא של אישתי שמה עין על טויוטה קורולה החדשה.

קיבלה הצעה על שנת 2014 מחברת השכרה גדולה - הם מוכנים להוריד 6K ש"ח מהמחירון שעומד כרגע על 89K.

אני טוען שבהתחשב בכך שהרכב מהשכרה, העיסקה לא נשמעת כדאית.

היא טוענת שהיא לא מוצאת קורולות מפרטי כי הרכב כל כך מבוקש.

האם יש הגיון בהנחה כל כך מועטה?

תודה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מהשכרה לא עבר חיים קלים, זה פשוט בזבוז כסף במיוחד שיש רכבים באותו סדר גודל 0 ק"מ בתוספת מאוד קטנה

פורסם

האם יש הגיון בהנחה כל כך מועטה?

תודה.

עובדה שאתה שואל. כלומר אתה לא משוכנע וייתכן שיש מי שכל כך נעול על קורולה שילך על זה.

ההגיון הוא שהם מוכנים לספוג בקלות שהרכב ימתין אצלם חודש - חודשיים נוספים בטרם מורידים את המחיר.

אני נותן להם קרדיט שהם יודעים מה הם עושים.

אגב, יש רכבי השכרה בני 3 שעשו 100,000 ק"מ ויש כאלו שעשו חצי ואף שליש מזה. ההבדל בין רכבי השכרה כאלו הוא תהומי. כמה ק"מ רכב זה עשה?

פורסם

קשה למצוא קורולה 2014? למה מה זה, קורבט? מגרד את הראש, נכנס ליד 2, יש 200 קורולות 2014, פרטיות, השכרה, חברה, ליסינג (הרוב המוחלט), מכל הסוגים והמינים, מה אני לא מבין?

ולשאלתך, לא יודע מה המצב והקילומטראז' של הרכב שהציעו לך, אבל יחסית להשכרה זה צריך להיות משהו מיוחד כדי יהיה שווה לשים עליו 83K. בעשיריה פחות אולי זאת עסקה סבירה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

זה כמעט מחיר של פרטי לא השכרה ולא ליסינג.

קשה להבין את זה אבל:

הקורולות החדשות נחטפות ברמת רגע הפרסום (הכוונה לפרטיות), לא מחזיק יום בלוחות.

הליסינג וההשכרות מנצלים את זה כי מהר מאוד מגיעים למצב של : אין ברירה ומשלמים.

אם אתה רוצה לתפוס אחת פרטית, תעשה קיצור לפירסום ביד 2 לטויוטה קורולה ותתפוס מודעות ברגע שעולות אחרת אין לך סיכוי.

ואפשר להתווכח עם זה עד מחר זו המציאות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

את שלי חיפשתי יותר מחודש ולא הצלחתי לתפוס כלום שווה.(רק פרטי ורק ק"מ נמוך).

בסוף עשיתי קיצור ליד 2 לטלפון, תזכורת לכל מודעה שעולה תפסתי אחד ביום שבת ישר איך שהוא העלה אותה ישר התקשרתי לאמת נתונים ו הלכתי לראות, סגרתי בו במקום, בזמן שהייתי שם כ חצי שעה, היו 4 טלפונים ועוד אנשים מתעצבנים באים בטענות של: איך יכול להיות ונמכר רק העלת מודעה וכבר נמכר...וזה עוד ביום שבת!

שוק רצח יש לרכבים האלה (הטובים). והסוחרים מנצלים את המצב כמובן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

טוב שלא נסחפתם. הקורולה כל כך נדירה שיש כעשרה רכבים כאלו בטרייד אין של טויוטה. ראשונה פרטית 2014, בכל צבע שתרצה ובין 35 ל-60 אלף ק"מ. רק תבחר על איזו לשלם את המחיר המופקע שדורשים עבורן.

לא מבין מדוע לרכוש קורולה בת שלוש, בלי אחריות, ובדיוק בגיל בו הבלאי מתחיל, כאשר ניתן לרכוש חדשה לגמרי כאפס ק"מ ב-118 (בלי לחפש יותר מדי) שלא לדבר על אלטרנטיבות יפנוריאניות חדשות אחרות בקרוב ל-100.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אלו שבטרייד של טויוטה מבקשים עבורם בממוצע 5 מעל המחירון. ולכולם ק"מ גבוהה, הכל במעטפת יפה של אחריות מוארכת וכו וכו וכו תבדוק :).

הבלאי בקורולה מתחיל הרבה אחרי 3 שנים זו חלק מהפואנטה.

פורסם

אין הגיון. כפי שהסבירו יפה מאוד ואמרו, יש מספר כלי רכב חדשים מהניילונים מהיבואנים במחירים דומים.

השאלה, האם אתם צריכים רכב משפחתי? או שרכב קטן יותר אבל חדש עם אחריות והכל, יספק אתכם? את זה אתם צריכים לשאול את עצמכם.

הטויוטה לא מצטיינת לא בחסכון דלק, לא באבזור, לא בשום דבר מיוחד, בסה"כ אחלה רכב בסיסי ביותר.

לתת עליו סכום שכזה כאשר יש עוד עשרות רכבים דומים במקומות אחרים? לדעתי מומלץ לא לפעול מתוך לחץ (לא יודע מה הלחץ שלכם לרכב, יש סיבות לכל אחד כמובן ועליינו להבין).

פורסם

לך לטויוטה במודעין יש להם מבחר יפה של רכבים בטרייד אין שם (לדעתי גם ספייס ורסו אחת שהיא מאוד קרובה לקורולה במרווח פנים שלה).

פורסם (נערך)
קשה למצוא קורולה 2014? למה מה זה, קורבט? מגרד את הראש, נכנס ליד 2, יש 200 קורולות 2014, פרטיות, השכרה, חברה, ליסינג (הרוב המוחלט), מכל הסוגים והמינים, מה אני לא מבין?

ולשאלתך, לא יודע מה המצב והקילומטראז' של הרכב שהציעו לך, אבל יחסית להשכרה זה צריך להיות משהו מיוחד כדי יהיה שווה לשים עליו 83K. בעשיריה פחות אולי זאת עסקה סבירה.

יש מעט מאוד מכוניות רלוונטיות מפרטי. ממש מעט. יש עשרות מליסינג והשכרה, כולן בערך באותו מחיר פתיחה ועם אותו הסיפור.

את שלי חיפשתי יותר מחודש ולא הצלחתי לתפוס כלום שווה.(רק פרטי ורק ק"מ נמוך).

בסוף עשיתי קיצור ליד 2 לטלפון, תזכורת לכל מודעה שעולה תפסתי אחד ביום שבת ישר איך שהוא העלה אותה ישר התקשרתי לאמת נתונים ו הלכתי לראות, סגרתי בו במקום, בזמן שהייתי שם כ חצי שעה, היו 4 טלפונים ועוד אנשים מתעצבנים באים בטענות של: איך יכול להיות ונמכר רק העלת מודעה וכבר נמכר...וזה עוד ביום שבת!

שוק רצח יש לרכבים האלה (הטובים). והסוחרים מנצלים את המצב כמובן.

נשמע כפי שהיא מספרת לי.

עריכה אחרונה על ידי vaiden
פורסם

ובהמשך לסיפור הראשי:

לדעתי היא יכולה להסתדר יפה מאוד עם מכונית סופר מיני. אופי השימוש שלה הוא עירוני. מבחינת גודל היא צריכה מקום לבוסטרים לנכדים ומקום במטען לעגלה. נשמע סופר מיני קלאסי.

אבל אני לא מצליח להוריד אותה ממשפחתית. אילו תחליפים מקבילים יש לדעתכם לקורולה חדשה 2014, כאלו שכן מצדיקים את המחיר שלהם?

• תוכן חדש...