Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב האמת שאני בוחר לשתף בפוסט נפרד כי אני מאמין שזה רלוונטי ללא מעט רוכשים עקב ההזמנות הרבות של מכשירים סלולר מחול בכלל מוטורולה בפרט.

אמנם את המכשיר שלי קניתי מחבר פורום שהזמין ולא ישירות מאמזון אבל זה לא מהותי לנושא.

יש בבעלותי מכשיר moto x style שנרכש מאמזון, הופיעו במסך כתמים אדומים. בדיקה ברשת הוכיחה שזו תקלה סדרתית.

פניתי למוטורולה אנגליה תוך תיאור התקלה וצילומים רלוונטיים, קיבלתי יחס מעולה וזמני תגובה קצרים באופן מעורר הערצה! בסופם התבקשתי לפנות לחברת נלקום שהיא נותנת השירות של היבואן בארץ, נלקום ביקשו את מייל האישור ממוטורולה בטרם יאשרו תיקון, האישור הגיע תוך מספר ימים והגעתי למעבדה של נלקום.

בנלקום קיבלתי שירות נפלא שמלבד התיקון של המסך הגדילו ראש, ביצעו בדיקה כללית, החליפו גם את המיקרופון ועדכנו תוכנה, כל זאת כמובן ללא כל עלות מצידי.

למי שזה המכשיר השני שלו עם פגם יצרן שיבואן מקומי התנער ממני וסחב אותי לבית משפט, חשוב לי לציין שלא רק שאני לא מוצא סיבה להעדיף רכישה מקומית למען אחראיות אלא ניסיוני מוכיח הפוך.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

פורסם

תארתי לפני 3 חודשים את החוויה שלי עם אמאזון. הזמנתי מוטו G4 שהגיע תקול, יצרתי קשר עם אמאזון, באותו ערב יצר מכשיר חדש (שהגיכ עבור שבוע). בממקביל שלחתי להם את המכשיר התקול, וזוכיתי על דמי המשלוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
*ידוע שהשירות של אמזון מעולה.*אחריות ולא "אחראיות".

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

טעות מקלדת. ואמאזון לא היו מעורבים בתהליך בכלל.

Sent from my XT1572 using Tapatalk

• תוכן חדש...