Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכותרת פחות או יותר. אני מעוניין לרכוש מערכת(מערכת = המסך בלבד, ללא מגברים / רמקולים) מחו"ל + מצלמת רוורס ומצלמת דרך. האם ניתן להתקין אצל מתקין מקצועי למרות שלא רכשתי אצלם את החפצים? מהו מחיר סביר להתקנות שכאלה?

הרכב שברולט קרוז 2012

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי iSystem

פורסם

יש כאלו שאין להם בעיה להתקין ויש כאלו שלא מסכימים, פשוט תבדוק מול מספר מתקינים מומלצים.

בנוגע למחירים, התקנת מגבר+חיווט+רמקולים אצל מתקין טוב נעות בסביבות ה-800-1200(אני למשל קיבלתי הצעה על שני מגברים+רמקולים קדמיים ב900 ש"ח).

פורסם

מתנצל שלא דייקתי - הכוונה היא נטו למערכת 2DIN עצמה, כלומר המסך מולטימדיה. ללא כל הרמקולים והמגבר והנלווים.

פורסם

אין שום בעיה הכל עניין של כסף

אתה תצתרך מסגרת רדיו תחליפית 2DIN עבור הרכב שלך

ויש מצב שאולי גם תצתרך מתאם לשליטה מכפתורי ההגה במידה

והמכשיר 2DIN שלך לא מגיע עם מתאם שמתאים לעבודה עם הממשק תקשורת של הרכב.

כמה עולה.?

לכל בעל מקצוע יש את המחירים שלו ,תעשה סקר שוק.

פורסם

אני מניח שהמחיר של ההתקנה יהיה גבוה יותר אם לא ארכוש אצלם את המוצרים.

אני צריך מתאם למסגרת הרדיו שעולה 420 ש"ח (באלכסנדר), מתאם לשליטה מההגה מגיע עם המערכת.

ברור שכל בעל מקצוע עם מחיר משלו, אבל השאלה היא מה התחום המקובל ומה עובר את הגבול.

זו המערכת https://www.carjoying.com/android-5-1-car-stereo/android-5-1-car-stereo-2din/joying-automotive-factory-amplifier-replacement-universal-vehicles-new-developed-android-5-1-tablet-stereo-7-inch-double-2-din-gps-radio-entertainment-system-pip-mirror-link-bluetooth-wifi-.html

פורסם

אל תקנה עדיין את המתאם מאלכסנדר.

תבדוק אצל מספר בעלי מקצוע כמה עולה התקנה כולל מסגרת ומתאמים וכו' - הם מרוויחים על המתאמים - אז אולי ייצא לך יותר משתלם לרכוש דרכם.

אני ממליץ לך מאוד על עלית קאר אודיו - יוסי אלפיין - לעבודה מושלמת.

ה-JOYING הזה נראה מוצר מעולה וגם אני שקלתי את רכישתו.

פורסם

כמובן לא תכננתי לרכוש אצלם אלא אם אחליט להתקין אצלם.

תודה על ההמלצה - האם מניסיונך יש לו את המתאם אולי במחיר יותר אטרקטיבי? בכל זאת 420 ש"ח על חתיכת פלסטיק זה קצת מרגיש גניבה. באמריקה אגב המתאם עולה 23$, ז"א בסביבות ה80 שקל. המשלוח אבל.. עולה בערך 300. אני מאמין שחנות שמזמינה כמויות כאלה אמורה לשלם פחות פר פריט אז המחיר אמור נמוך יותר מהסכום האסטרונומי הזה.

פורסם

כן תודה. נתקלתי באלו, אבל תהיתי האם שווה להזמין גם את זה? חשבתי שאולי אם ארכוש משהו אצלם אז הם יתחשבו יותר במחיר של ההתקנה השאלה האם החיסכון יתקזז.

• תוכן חדש...