Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש אחר רכב שיראה ספורטיבי , עדיפות ל2 דלתות ומפרט סבבה

המבנה הרצוי הוא של היונדאי קופה / הפיג׳ו 206/308 cc קבריולט .

הבנתי שהפיג׳ו על הפנים הרבה בעיות , בנוגע לקופה גם שמעתי שרואה יחסית הרבה מוסך (לא הסבירו לי למה).

אני מודע לרכבים מפלצתיים כמו הגולף GTI והשירוקו אבל אני עוד צעיר והסכומים האלה בשמיים.

אז כמו שהבנתם תקציב בערך עד 30.

אשמח אם תזרקו פה שמות של רכבים כאלה במידה וקיימים

תודה רבה מראש

פורסם

תלוי בעיני מי.

יש כאלו שגם מאזדה 323F נראית להם מכונית ספורט, אם היא אדומה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)
תלוי בעיני מי.

יש כאלו שגם מאזדה 323F נראית להם מכונית ספורט, אם היא אדומה.

את האמת לא התחברתי לזה בכלל מה גם שזה רכב יחסית מאוד ישן ואני אישית מעדיף 2003+

יש לך אולי עוד הצעות? שוב הדגש הוא בעיקר על המראה תקרא לזה פוזה תקרא לזה ספורטיבי תקרא לזה איך שבא לך חח ממש חשוב לי הנראות, לגבי המפרט אני מניח שאוכל לבדוק לבד.

המראה המועדף זה הרכבים שרשמתי בהתחלה ועוד רכב שדומה להם חיצונית זה האאודי tt, פשוט הוא בכלל לא בתקציב. מצורפת תמונה של bmw שגם נדלקתי על הצורה שלה, אפשרי גם כאלה

IMG_5491.JPG

תודה מראש גבר

עריכה אחרונה על ידי SCoupe
פורסם

סיאט איביזה מתאימה לדרישות שלך. עם 1.6 וגיר ידני זה יעשה יופי של עבודה. יש דגם קופה 3 דלתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סיאט איביזה מתאימה לדרישות שלך. עם 1.6 וגיר ידני זה יעשה יופי של עבודה. יש דגם קופה 3 דלתות.

אני מעדיף אוטומט הבעיה שהאיביזות אוטומט מגיעות ב1.4, לפחות אלו שבתקציב נורמלי (שנתון סביבות 2005), וזה רכב די חלש לא? נראות נראות אבל מפרט מאוד חשוב

פורסם
את האמת לא התחברתי לזה בכלל מה גם שזה רכב יחסית מאוד ישן ואני אישית מעדיף 2003+

יש לך אולי עוד הצעות? שוב הדגש הוא בעיקר על המראה תקרא לזה פוזה תקרא לזה ספורטיבי תקרא לזה איך שבא לך חח ממש חשוב לי הנראות, לגבי המפרט אני מניח שאוכל לבדוק לבד.

המראה המועדף זה הרכבים שרשמתי בהתחלה ועוד רכב שדומה להם חיצונית זה האאודי tt, פשוט הוא בכלל לא בתקציב. מצורפת תמונה של bmw שגם נדלקתי על הצורה שלה, אפשרי גם כאלה

[ATTACH=CONFIG]481473[/ATTACH]

תודה מראש גבר

בתמונה מצולמת גולף דור רביעי ולא BMW.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
בתמונה מצולמת גולף דור רביעי ולא BMW.

צודק צודק פדיחה שלי, היה זכור לי BMW . יש לך אולי הצעות למה ששאלתי?

פורסם

אתה מצפה כנראה בתקציב שלך מקסימום פוזה במינימום כסף ומקסימום אמינות..ההמלצה על האיביזה נכונה סך הכל(אולי לא זריזה אבל הפוזה של ה3 דלתות תישאר),

גיר ידני עדיף לך..גם מצמם לך סך הכל סיכוי לבעיות ותקלות.

היונדאי קופה לא ידועה בתור רכב עם אמינות בעייתית - אבל מדובר בקניה של רכב מאוד יחסית ישן עם סיכוי לבעיות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אתה מצפה כנראה בתקציב שלך מקסימום פוזה במינימום כסף ומקסימום אמינות..ההמלצה על האיביזה נכונה סך הכל(אולי לא זריזה אבל הפוזה של ה3 דלתות תישאר),

גיר ידני עדיף לך..גם מצמם לך סך הכל סיכוי לבעיות ותקלות.

היונדאי קופה לא ידועה בתור רכב עם אמינות בעייתית - אבל מדובר בקניה של רכב מאוד יחסית ישן עם סיכוי לבעיות.

יפה אמרת מקסימום פוזה מינימום כסף מקסימום אמינות, באמת ככה , יונדאי קופה 2003+ נניח אחרי שעברה בדיקת במוסך ונמצאה תקינה לא תהווה יותר מדי סיכון לבעיות בעתיד?

אני אגיד לך את האמת אני לא מחפש ידני הרישיון הוא אוטומט מסיבות כאלה ואחרות . בדיעבד עכשיו אחרי ש״נכנסתי״ לעולם הרכב אני די מצטער שלא המשכתי בידני במקסימום מקסימום אני אשלים בעתיד ..

יש עוד דוגמאות כמו האיביזה והיונדאי?

יודע מה לא חייב אפילו את אותו מבנה אפשר גם משהו כמו הגולף בתמונה .. בשורה התחתונה באתי לפורום הזה כי זה הפורום שהכי מתמקצע בתחום ואם התשובה לא תגיע מפה כנראה היא לא תגיע חח , בתקציב של 30 אפשר להביא כמו שאמרת מקסימום פוזה ואמינות? שלא תחשוב לא נכון אמנם אני נחשב ילד אבל הפוזה שאני מדבר עליה זה לא חרקות דריפטים שטויות כאלה בסך הכל רכב יפה שימשוך את העין , מבין?

תודה מראש גבר

פורסם

תשמע, התקציב שלך די מצומצם ואתה מגביל את עצמך למכוניות מסוג ספציפי שכנראה בתקציב שלך לא יהיה פשוט למצוא במצב טוב.

תחשוב קצת עם הראש, לדעתי זאת לא בחירה נכונה. ולא, אני לא אבא לשניים בגיל 40, אני כנראה גדול ממך בכמה שנים וזהו.

מציע לך להתפשר על סוג הרכב, יש מספיק רכבים שנראים לא רע גם במרכב של 3/5 דלתות, מה ייתן לך המראה הספורטיבי כמו ביונדאי קופה? הרכב לא באמת ספורטיבי, צריכת הדלק גבוהה מאוד וקשה למצוא רכב שמור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תשמע, התקציב שלך די מצומצם ואתה מגביל את עצמך למכוניות מסוג ספציפי שכנראה בתקציב שלך לא יהיה פשוט למצוא במצב טוב.

תחשוב קצת עם הראש, לדעתי זאת לא בחירה נכונה. ולא, אני לא אבא לשניים בגיל 40, אני כנראה גדול ממך בכמה שנים וזהו.

מציע לך להתפשר על סוג הרכב, יש מספיק רכבים שנראים לא רע גם במרכב של 3/5 דלתות, מה ייתן לך המראה הספורטיבי כמו ביונדאי קופה? הרכב לא באמת ספורטיבי, צריכת הדלק גבוהה מאוד וקשה למצוא רכב שמור.

עם זה שזאת בחירה לא נכונה אני מסכים איתך חלקית הרבה אמרו לי את זה כולל משפחה , שעדיף נניח קורולה שלא רואה מוסך המון זמן מאשר הרכבים האלה . אבל אני רק בתחילת דרכי בעולם הזה ומה לעשות המראה של הרכב חשוב לי , נניח נרד מהקטע של הלוק הסופר ספורטיבי של היונדאי קופה, איזה רכבים בתקציב הזה יש בתצורה של 2/3 דלתות? אבל באמת שנראים טוב נניח המראה של השירוקו/ גולף GTI פצצה .. שיהיה מצידי גם עם 2 מושבים אין לי בעיה גם ככה נהג חדש לא יכול להסיע יותר מדי.

תודה מראש !

פורסם

על הקורולה אני גם יכול להתווכח איתך לגביי האמינות, אבל זה לא הנושא שלנו.

בדקת למשל כמה עולה פיקנטו ספורט נגיד? אני מאמין שהיא תדרוש חריגה, אבל לפחות תקבל רכב מודרני ועם מראה נחמד.

אתה יכול לנסות גם לחפש יונדאי גטס 1.6 "ספורט", דגם של 3 דלתות, עם ספויילר, ג'אנטים ולפעמים גם חלון בגג.

יש גם את הסיביק הצ'באק שנראית לא רע ולא נדושה כמו גרסת הסדאן.

לא יודע איזה לוק "סופר ספורטיבי" יש ליונדאי קופה, אבל עיצוב זה עניין אישי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)
על הקורולה אני גם יכול להתווכח איתך לגביי האמינות, אבל זה לא הנושא שלנו.

בדקת למשל כמה עולה פיקנטו ספורט נגיד? אני מאמין שהיא תדרוש חריגה, אבל לפחות תקבל רכב מודרני ועם מראה נחמד.

אתה יכול לנסות גם לחפש יונדאי גטס 1.6 "ספורט", דגם של 3 דלתות, עם ספויילר, ג'אנטים ולפעמים גם חלון בגג.

יש גם את הסיביק הצ'באק שנראית לא רע ולא נדושה כמו גרסת הסדאן.

לא יודע איזה לוק "סופר ספורטיבי" יש ליונדאי קופה, אבל עיצוב זה עניין אישי.

את האמת יש לנו קורולה 2003 כרכב שני במשפחה כבר בערך שנה והיא לא ראתה בינתיים מוסך ..

תשמע הסיוויק נראת סבבה לגמרי די אהבתי, רשמתי לעצמי

אתה בטח מבין בדברים האלה אולי תוכל לחדש לי דברים חדשים - נחזור ליונדאי קופה, יש לה בעיות אמינות? אבא שלי ממש מנסה להוריד אותי ממנה בטענה שהרכב כביכול זבל ונתקע לעיתים וכו׳, דווקא אין לו בעיה עם יונדאי אבל הוא אומר כל הרכבים הקופה והאלה סתם שטויות. עכשיו זו טענה מבוססת או שהוא סתם מדבר? כי דווקא יונדאי זאת חברה עם שם טוב עד כמה שידוע לי

השנתון שאני שואל עליו הוא 2003-2007

?

עריכה אחרונה על ידי SCoupe
פורסם

מניסיון עם גטס וi30CW (הגטס הייתה שלי והi30 אצל ההורים) הן מציגות אמינות טובה בסך הכול, ואם הן שרדו את ההתעללות בצבא ובחברות הליסינג, תהיה בטוח שהן נחשבות אמינות למדי. אבל, באופן עקרוני קח בחשבון שהקופה נרכשה על ידי צעירים שלא מעט מהם קורעים את הרכב מתוך מחשבה שזה רכב ספורט (זה לא) וזה נותן את אותותיו, מעבר לכך מדובר ברכב בן 10 לכל הפחות עד רכב שמתקרב לגיל 15 במקרה הרע. בגיל כזה סביר להניח שיצוצו בלת"מים ותקלות עקב הגיל.

אתה רשאי לעשות מה שאתה רוצה, אבל אני חושב שאם הרבה אומרים לך אותו דבר כנראה שאנחנו צודקים. והנה, אתה רואה, אפשר למצוא רכב 5 דלתות שנראה לא רע, פרקטי יותר מהיונדאי קופה וגם נחשב אמין כמו הסיביק הצ'באק.

פורסם
מניסיון עם גטס וi30CW (הגטס הייתה שלי והi30 אצל ההורים) הן מציגות אמינות טובה בסך הכול, ואם הן שרדו את ההתעללות בצבא ובחברות הליסינג, תהיה בטוח שהן נחשבות אמינות למדי. אבל, באופן עקרוני קח בחשבון שהקופה נרכשה על ידי צעירים שלא מעט מהם קורעים את הרכב מתוך מחשבה שזה רכב ספורט (זה לא) וזה נותן את אותותיו, מעבר לכך מדובר ברכב בן 10 לכל הפחות עד רכב שמתקרב לגיל 15 במקרה הרע. בגיל כזה סביר להניח שיצוצו בלת"מים ותקלות עקב הגיל.

אתה רשאי לעשות מה שאתה רוצה, אבל אני חושב שאם הרבה אומרים לך אותו דבר כנראה שאנחנו צודקים. והנה, אתה רואה, אפשר למצוא רכב 5 דלתות שנראה לא רע, פרקטי יותר מהיונדאי קופה וגם נחשב אמין כמו הסיביק הצ'באק.

אין בעיה הבנתי , תודה רבה על העזרה גבר !

• תוכן חדש...