Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

רישיוני אבד בתזמון גרוע, בעוד שבועיים אני טס לצרפת ומתכנן לשכור שם רכב,

הזמנתי רישיון חדש אולם הם מעדכנים כי זה עלול לקחת עד חודשיים ובינתיים אני יכול להצטייד ברישיון נייר זמני.

למישהו יש מושג האם רישיון זמני + רישיון ממסי יועיל בהשכרת רכב?

במידה ולא, למישהו יש רעיון כיצד אוכל לזרז את הנפקת הרישיון? (במוקד ההנפקה רק מעדכנים במענה אוטומטי כי זה בהנפקה ויישלח בימים הקרובים)

תודה מראש,

פורסם

אתה יכול לשאול את חברת ההשכרה עצמה,

אבל אומר לך מראש קרה לי פעם וכל החברות שבדקתי לא הסכימו, אפי' אם אתה מצמיד רישיון בינלאומי,

תנסה לבדוק במשרד הרישוי האם יש מצב שלא ישלחו לך את הרישיון הביתה, אלא שתבוא לאסוף אותו בסניף בדרך כלל זה מקצר משמעותית את זמן ההמתנה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

די חסכת לי את המאמץ להתקשר לחברות, תודה..

התקשרתי למוקד של משרד הרישוי היום, הפקיד אמר לי שאנסה ללכת למשרד הרישוי עם כרטיסי הטיסה וינסו לעזור לי, אבל ככל שהבנתי אין אופציה כזו של לאסוף את הכרטיס

פורסם

תתקשר למספר שרשום ברישיון הזמני "אם לא הגיע הרישיון לאחר חודשיים התקשר ל..."

זה בית דפוס, לא משרד הרישוי. דבר איתם. בעבר הרחוק אספתי בעצמי

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
תתקשר למספר שרשום ברישיון הזמני "אם לא הגיע הרישיון לאחר חודשיים התקשר ל..."

זה בית דפוס, לא משרד הרישוי. דבר איתם. בעבר הרחוק אספתי בעצמי

תודה!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן לטובת מי שייתקל בבעיה בעתיד,

השילוב של משרד הרישוי ודואר ישראל עבד כמצופה, דהיינו לא קיבלתי את הרישיון לפני הטיסה..

בעצת חבר בפורום "למטייל" הכנסתי הזמנה בחברת ההשכרה על שם אשתי, עם הרישיון הזמני שהנפקתי במשרד הרישוי הלכתי לממסי והנפקתי רישיון בינלאומי,

במעמד ההשכרה (SIXT במרסיי) הסכימו להשתמש ברישיון הנייר + ממסי (+ שכנוע קל) ורשמו אותי כנהג נוסף.

הרכב למתעניינים הוא זה שבתמונה.

file.jpg

• תוכן חדש...