Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נסעתי בכביש שש ולפתע אף עלי אבן ועשתה סדק קטן בשמשה הקדמית. האבן עפה עלי ממשאית שנסעה לפני.

השאלות הן: האם סדק קטנטן מצריך החלפה של כל השמשה? השאלה היא היות ואני אמור לספוג את עלויות של הגומיות (כ-250 ש"ח) ואם זה לא נצרך, חבל לי להחליף.

לגבי השאלה המשפטית: הארוע צולם במצלמה של הרכב, אולם לא ברור האם האבן עפה מתוך המשאית ופגעה בי או האם המשאית דרכה על האבן וכתוצאה מכך היא עפה עלי.

באם המשאית רק דרכה על האבן והעיפה עלי, האם ניתן לתבוע את הביטוח של המשאית?

הסרטה תעלה מאוחר יותר.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בהנחה שהאבן עפה מתוך המשאית החבות עליה

במידה וזו אבן שהייתה על הכביש החבות של כביש 6

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמעט בכל ביטוח קיים ביטוח ביטוח שמשות. תבדוק עם סוכן הביטוח שלך. במידה וכן, החלפת השמשה היא ללא השתתפות עצמית.

ארז רונן

פורסם

לא, זה לא מייקר את הפרמיה של ביטוח מקיף.

אבל, יכול להיות שתצטרך לשלם על החלפת הגומיה (תלוי בדגם הרכב), תקבל שמשה לא מקורית ולא בטוח לגבי טיב ההרכבה.

בכל מקרה, אם הסדק יגדל, אתה חייב להחליף את השמשה- הרכב לא יעבר טסט עם סדק שנראה לעין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ברור שאת השמשה יש להחליף, לא לזה התכוונתי. השאלה אם שווה להתאמץ להפיל את העלות על הצד השני (במידה והוא אשם) או שאין בכלל טעם כי אין נזק בהפעלת ביטוח השמשות של הרכב הנפגע.

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=7eoV3cTOibwנכון, החלפת שמשה לא עולה כסף, אבל דבר אחד לא בדקתי מה קורה אם עוד חודש אני צריך להחליף שוב, האם זה עדין מכוסה בביטוח, כמו כן עלות גומיות (סך של כ250 ש"ח) לא כלולות בביטוח ואת זה אני אמור לספוג.

מעצבן.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לפני מספר חודשים החלפתי שמשה שנפגעה מאבן קטנה שגרמה לפגיעה כמעט בלתי נראית. פשוט בטסט לא היו מוכנים לוותר. ההחלפה לא דרשה החלפת גומיות למרות שהרכב הוא שנת 2004.

עניין הגומיות זה המיומנות של מי שמפרק את השמשה.

מבחינת הביטוח אין שום השפעה עתידית על הפרמיה.

פורסם
https://www.youtube.com/watch?v=7eoV3cTOibwנכון, החלפת שמשה לא עולה כסף, אבל דבר אחד לא בדקתי מה קורה אם עוד חודש אני צריך להחליף שוב, האם זה עדין מכוסה בביטוח, כמו כן עלות גומיות (סך של כ250 ש"ח) לא כלולות בביטוח ואת זה אני אמור לספוג.

מעצבן.

בדקת את זה מול חברת הביטוח שלך?

לפני מספר חודשים נאלצתי להחליף שמשה קדמית ולא שילמתי שום דבר עבור גומיות (באוטוגלס בחולון), כנראה שזה משתנה בין הפוליסות. שווה בדיקה.

ההחלפה לא גוררת השתתפות עצמית, איבוד היעדר תביעות או עליה בפרמיה.

בסרטון רואים שהאבן עפה מהגלגל של המשאית, אך לא את מספר הרישוי של המשאית.

רשמת את המספר? כך או כך, במקרה הזה זה נראה כהתעסקות מיותרת.

פורסם

עניין הגומייה תלוי רק בדגם הרכב.

יש רכבים שחייבים החליף גומייה יחד עם שמשה, ויש כאלה שאפשר להחזיר את הישנה לשמשה חדשה.

צריך לבדוק מול זגג מה קורה ברכב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...