Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שלך באמת רכב נפלא. יצא לי להתרשם ממנו בתור נוסע במונית עם 300 אלף קמ שנראיתה חדשה לגמרי ובלי שום קרקוש. הרכב היה נעים מאוד ונוח.

הבעיה שיש לך שוק מצומצם יחסית. אחוז הC4 דיזל הוא כל כך נמוך שגם אנשים שמחפשים דיזל לא בטוח ששמעו על הדגם שלך בגלל שהוא נבלע בין כל הC4 בנזין ומעולם לא קיבל חשיפה רחבה. והרכב שלך גם רובוטי לא? עוד מינוס גדול.

ההצעה שלהם אולי לא תאמה את הציפיות שלך אבל בהתחשב ברכבים שאתה מזכיר בתיר מחליפים מדובר פה באמת על כסף קטן. שאל את עצמך כמה יכולת להשיג על הרכב בשוק? כמה זמן התעסקות וימי עבודה זה היה עולה לך? מה היית עושה עד שהיית מקבל את הרכב החדש?

תחשב את כל זה ואז תראה שההפרש בסוף הוא לא זה גדול ביחס לסכום של 140 אלף שקל שזה פחות או יותר המחיר של המחליפות שהזכרת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

כשאתה קונה רכב, אתה צריך לחשבן מעכשיו את הבוץ שתיכנס אליו כשתצטרך למכור אותו. אלא אם כן יש לך כסף מיותר, ואתה מוכן להפסיד עשרות אלפי שקלים בשנה על ירידת ערך

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
כשאתה קונה רכב, אתה צריך לחשבן מעכשיו את הבוץ שתיכנס אליו כשתצטרך למכור אותו. אלא אם כן יש לך כסף מיותר, ואתה מוכן להפסיד עשרות אלפי שקלים בשנה על ירידת ערך

רקבשבילך

רק בשבילך (וזה אמיתי לגמרי), אם קניתה אוטלנדר פרטית (בנזין סטנדרטית) קנראה שתמכור אותה במחיר מחירון ויחסית מהר,

השוק חם מאוד!

פורסם

היה לנו סיפור דומה ולכן לא נקנו C4 + 208 חדשות.

אלא נשארנו עם ה C4 הישנה + איביזה חדשה.

בקרוב כשנחליף את ה C4, אפילו לא נפזול לכיוון לובינסקי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
היה לנו סיפור דומה ולכן לא נקנו C4 + 208 חדשות.

אלא נשארנו עם ה C4 הישנה + איביזה חדשה.

בקרוב כשנחליף את ה C4, אפילו לא נפזול לכיוון לובינסקי.

מה היה אצלך?

פורסם

פות"ש, אתה מתלונן על שלושה דברים שונים (להבנתי):

1. חוסר המקצועיות של איש המכירות - תלונה לגיטימית. הייתי שמח להתייחסות הנציגות פה.

2. מבצע bait & switch - קשה לי להאמין שלובינסקי (או לצורך העניין, כל חברה אחרת בגודל כזה) נוקטים בטקטיקות נלוזות כאלו בכוונה, אבל אם אתה משוכנע בצדקתך הייתי מנסה ללבן את העניין בפרטי מול הנציגות בפורום. בכל זאת, באמת מדובר בעניין לא חוקי.

3. מחירי הטרייד-אין: לצערי אני נאלץ להסכים עם מה שנאמר פה קודם. צריך להבין שכמות המכירות הגואה בשנים האחרונות הופכת את ירידת הערך לגבוהה הרבה יותר ממה שהיינו רגילים אליו, גם בגלל היצע גבוה יותר בשוק המשמשות וגם בגלל ביקוש נמוך יותר (כי הרבה קונים פוטנציאליים עברו לקנות רכבים חדשים). היבואן צריך לשקול האם לתמוך במותג (ולהפסיד כסף!) כדי פוטנציאלית להעלות את המכירות של רכבים חדשים, והוא כנראה החליט שלא משתלם לו לעשות את זה, כלכלית. שיקול עסקי לגיטימי לגמרי.

לגבי הרכב עצמו - גם אם המנוע מצוין, הגיר פחות. גם הק"מ לא עוזר. חוץ ממנוע וגיר יש עוד מכלולים שסובלים מבלאי בק"מ כזה. וגם המותג (גילוי נאות: גם אני מחזיק ברכב שלו) לא מסייע. צריך להכיר במציאות.

ולגבי הפרסום בפורום בלבד - עם כל הכבוד (ויש, הרבה) לכוחו של הפורום, כשאתה מפרסם אתה צריך חשיפה גבוהה. לא מבין למה לא לפרסם ביד2. מקס' תקבל כמה טלפונים מנודניק כזה או אחר. לא סוף העולם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
רקבשבילך

רק בשבילך (וזה אמיתי לגמרי), אם קניתה אוטלנדר פרטית (בנזין סטנדרטית) קנראה שתמכור אותה במחיר מחירון ויחסית מהר,

השוק חם מאוד!

קניתי את האאוטלנדר לתקופה של 10 שנים, לא ל10 חודשים....

אתה מציע לי למכור ולהפסיד את כל התוספות שהשקעתי ברכב, בשביל לקנות מה?

אולי בעוד 3 שנים, אם יהיה אאוטלנדר חדש עם עיצוב פנימי שונה לחלוטין, זה יהיה פיתוי קטן.

פורסם
מה היה אצלך?

לפני כשנה הלכנו עם C4 שנת 2010 לקנות C4 חדשה בדיוק הגיע הגיר החדש ומנוע 1.2 טורבו התרגשנו מאוד :)

באולם תצוגה פחות התרגשו.

הציעו לנו פחות מחצי מהמחירון שגם ככה נמוך מאוד, ביטלו את כל המבצעים כך שנקנה במחירון המלא.

ועוד עשו לנו פרצופים ונאמר לנו: "אין לנו מה לעשות עם ה C4 שלך, ה C4 הקודם זה חרא של רכב והמגרש שלנו מוצף".

אז תודה באמת, אנחנו מאוד אוהבות את ה C4 שלנו, נשאר איתה עד שיצא לה המיץ, אני ללובינסקי לא חוזרת.

נ.ב.

קיבלנו הצעות טרייד אין הרבה יותר גבוהות (כ10,000 שח יותר) מוולוו ומאופל.

לצערי לא התחברתי לאסטרה והבגז של ה V40 קטן מידי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לדעתי הכל נובע מכך שהטרייד אין של לובינסקי לא מתפקד. פשוט אי אפשר להשוות בין לובינסקי טרייד לטרייד אין של יבואנים אחרים.

לובינסקי טרייד לא טורחים לפרסם את המלאי שלהם ביד 2, לא טורחים לצלם את המכוניות ומהאתר החדש שלהם (שנראה יותר טוב אבל מתפקד הרבה פחות טוב מהקודם) אפילו לא ניתן להבין על איזו גרסת מנוע ואבזור מדובר. כתוצאה, המכוניות נרקבות שם שנים, מה שיוצר אצלם רתיעה לקבל רכבים חדשים ולכן מגיעות גם ההצעות המעליבות.

לגבי חוסר היכולת לפתוח הזמנה- אני מניח שמדובר על ה-3008 דיזל? קרה גם למישהו שאני מכיר, אשר התקשר לסוכנות וסרבו אפילו לקבוע לו נסיעת מבחן כי אין מלאי ולא ניתן לפתוח הזמנות. אבסורד שהרכב הושק בקמפיין מאסיבי (שהתפוגג במהירות) וכרגע אין נראות של הרכבים על הכביש והיבואן לא מסוגל לספק רכבים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

וואלה אתה ממש צודק , באמת האתר שלהם חלש ולא ברור ולא ראיתי פרסום ביד 2 של רכבים שלהם .

אולי עוד לא התעוררו שם בשיווק .[emoji15]

פורסם

פות"ש אתה חייב להבין משהו מאוד פשוט,

קנית מהיבואן רכבים בשווי 400 אלף ש"ח, לא התחתנת עם הבת שלו. אם שמת כל כך הרבה כסף אצלו, כנראה היית מרוצה ממה שקיבלת, אחרת לא היית חוזר. עכשיו אתה מתלונן שאותו יבואן לא משלם לך ממיטב כספו על הרכב המשומש שלך? הוא דואג לאינטרס שלו ולא שלך, תתפלא. והמציאות היא שבשביל לגלגל את הרכב שלך הלאה הוא צריך לשחוט אותך במחיר. אגב אם לא היית חושב שהרכב לא שווה יותר מדי כנראה שלא היית פונה לט.אין מלכתחילה.

אני בלובינסקי לפני מספר חודשים שאלתי לגבי ט.אין, והסוכן אמר לי בצורה הכי ברורה ומכובדת שהם "ישחטו" אותי במחיר, ועדיף לי למכור לבד (כך עשיתי, וטוב שכך).

נקודה נוספת היא שבמקרה ואתה קונה רכב חדש, אתה יכול לקבל הנחה כלשהי עליו. במקרה ואתה עושה ט.אין, והיבואן יודע שלא יצליח להרוויח עליו כמו שהוא רוצה, הוא גם יתן לך מחיר נמוך על הרכב וגם לא יתן לך שום הנחה על רכב חדש כדי להרוויח.

פורסם

ועוד עשו לנו פרצופים ונאמר לנו: "אין לנו מה לעשות עם ה C4 שלך, ה C4 הקודם זה חרא של רכב והמגרש שלנו מוצף"

אם היבואן אומר על הרכב שלו שהוא חרא, אני מאמין לו.

פורסם
לדעתי הכל נובע מכך שהטרייד אין של לובינסקי לא מתפקד. פשוט אי אפשר להשוות בין לובינסקי טרייד לטרייד אין של יבואנים אחרים.

לובינסקי טרייד לא טורחים לפרסם את המלאי שלהם ביד 2, לא טורחים לצלם את המכוניות ומהאתר החדש שלהם (שנראה יותר טוב אבל מתפקד הרבה פחות טוב מהקודם) אפילו לא ניתן להבין על איזו גרסת מנוע ואבזור מדובר. כתוצאה, המכוניות נרקבות שם שנים, מה שיוצר אצלם רתיעה לקבל רכבים חדשים ולכן מגיעות גם ההצעות המעליבות.

לגבי חוסר היכולת לפתוח הזמנה- אני מניח שמדובר על ה-3008 דיזל? קרה גם למישהו שאני מכיר, אשר התקשר לסוכנות וסרבו אפילו לקבוע לו נסיעת מבחן כי אין מלאי ולא ניתן לפתוח הזמנות. אבסורד שהרכב הושק בקמפיין מאסיבי (שהתפוגג במהירות) וכרגע אין נראות של הרכבים על הכביש והיבואן לא מסוגל לספק רכבים.

שי

הטריידאין של לובינסקי לא רלוונטי - רוב הרכבים של לובינסקי מגולגלים לטריידמוביל ולא ללובינסקי טרייד.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא התכוונתי להגיב, אבל לאור תגובת "צוות לובינסקי" - אתם לא יודעים ולא מעונינים לשמור על לקוחות או על רמת מחירון נורמלית של המותגים שלכם. אתם לא מגבים את המותג בכלום אלא אם הבעלים מוציא כסף מהכיס אצלכם.

תעשו בדק בית עמוק - אני, לאחר 7 סיטרואנים ו 2 פיג'ו, כולן היו משומשות, היום כבר יכול להרשות לעצמי רכב חדש ואתם בכלל לא אופציה לצערי בגלל ההתנהלות הזאת.

אלעד

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...