Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה 120 כ"ס או בראבו ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאלתי ע"י חבר ואני מעדיף לקבל כמה שיותר מידע ...

הוא מעוניין להחליף את הסיויק 2007 האטצ' ידני באיטלקיה טורבו.

התקציב הוא כ50K +- ובתקציב הזה נופלת הג'ולייטה 120 כ"ס. בערך . לפי יד 2.

האם ניתן לסגור עיסקה על ה170 כ"ס בתקציב כזה ? (ידנית) או שכבר מוגזם ?

נאמר לו שאם 120 אז עדיף את הבראבו עם הרמת גימור גבוהה - תעלה כ60-70% ממחיר הג'ולייטה ואותו מנוע.

הבעייה שהבראבו רובוטית - האם נגרם נזק אם מעבירים הילוכים ידני (מצב M ) ?

המיטו , צפוף קצת למשפחה 2 ילדים קטנים.

הרכב ייסע לרוב נסיעה עירונית קצרה עם עליות ,חיפה. ונסיעה ארוכה יותר בסופ'ש.

תודה.

פורסם

אני נוהג על הבראבו 4 שנים רק ב M, שום נזק. הגיר במצבו האוט' לטעמי האישי לא משהו, בלשון המעטה - אבל יש כאלו שסבבה להם.

לא סביר שתמצא בתקציב הזה ג'ולייטה 170 כ"ס.

שים לב שהבראבו שאתה מחפש די מבוקשת, בד"כ אנשים מבקשים מעל המחירון. יש הרבה ביקוש וקצת היצע.

פורסם

גם מעל המחירון עדיין הרכב יהיה זול משמעותית מהג'ולייטה -

ומצד שני, גם בגזרת ה'וואו' / 'feel good' פקטור (או וואטאבר שתרצה לקרוא לזה) יש הפרש משמעותי מהג'ולייטה...

אין שום בעיה לתפעל את הגיר הרובוטי של הבראבו במצב ידני.

אם מה שהוא מחפש זה מקסימום תמורה למחיר, והגיר הרובוטי אינו דילברייקר: בראבו תהיה זולה לרכישה, מאובזרת טוב יותר, ובהפרש התקציבי הוא יכול לעשות כל מיני דברים (STG1/2) שיגרמו לה להיות קרובה יותר לג'ולייטה 170.

אם מה שהוא מחפש זה גם שואו, וגיר ידני זו העדפה חזקה: הג'ולייטה 120 נמכרת במחיר נמוך יחסית תודות ל'קניבליזם' של אחותה הגדולה, אפשר לדוג אחלה אקזמפלר.

אגב, שני הרכבים - למרות כל הסטיגמות על איטלקיות וכו' - מפגינים אצלי (בראבו סנסיישן, ג'ולייטה תלתן) אמינות מצוינת. יש לי די והותר מכרים עם הרכבים כך שמדובר בקבוצת מדגם לא רעה בכלל, ולכן אני מרגיש בנוח לומר שמי שמטפל בזמן וכמו שצריך לא אמור לחוות קשיים מיוחדים מבחינת האמינות.

שים לב לבדוק שהאקזמפלר המיועד עבר טיפולים כל 15,000 ק"מ בערך (ולא כל 30K, כהגדרת היצרן).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מחזיק בראבו טורבו ידנית (נדירה) ונהנה ממנה מאוד. הרכב אמין וכיפי. רמת גימור דיינמיק הפחות מאובזרת. מספיק להשקיע במערכת דאבל דין וג'אנטים ולא תרגיש נחות מרמת גימור סנסיישן. כל שאר ההבדלים פחות משמעותיים לעניות דעתי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

כבעל בראבו סנסיישן 2010 וכאחד שנהג לא מעט בג'ולייטה 170, אני יכול לומר שבהרגשה ההבדלים לא קיצוניים. נכון הג'ולייטה מהירה יותר במיאוץ ל-100 אבל בתחושה מנוע ה- Tjet של הבראבו מרגיש ומספק ביצועים די טובים ולא נופלים מהג'ולייטה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

אני הייתי מחפש לנציה דלתא.

היא הרבה יותר מהבראבו ויותר חזקה מהג'ולייטה 170.

בכלל היא הבראבו הבאה לטעמי,גיר אוטומטי פלנטרי רגיל

ולא רובוטי.

פורסם
אני הייתי מחפש לנציה דלתא.

היא הרבה יותר מהבראבו ויותר חזקה מהג'ולייטה 170.

בכלל היא הבראבו הבאה לטעמי,גיר אוטומטי פלנטרי רגיל

ולא רובוטי.

הדלתא בנויה על הריצפה של הבראבו, היא בעצם בראבו מוארכת, אפילו לוח השעונים שלה הוא מהבראבו, אבל האורך הזה כנראה דפק לה את ההיגוי והתחושה הכללית, הבראבו מתנהגת הרבה יותר טוב ממנה. לענין הגיר והמנוע אכן פנינים.

פורסם

בעצם כבר אמרו לך כאן כמעט הכל -

אני אישית מסייג כל המלצה לחבר על רכב רובוטי חד מצמדי - כי יש אנשים שפשוט מקללים כל רגע עם גיר כזה. יש כאלו שזה לא מזיז להם.

תתעקש שיבין שהגיר הוא שונה בהתנהגות שלו ושהוא חייב לנהוג כדי להבין.

אני חושב כמו שאמרו שהדלתא היא עסקה נהדרת ושעדיף ג'ולייטה על בראבו.

פורסם

אני יודע "רועי חמש".

אבל תענה לי בכנות עכשיו...

רעיון טוב? או לא?

אני יודע שעל אותה רצפה הם בנויות,אבל האוטו/רכב שאני רשמתי,הוא הרבה

יותר רכב/אוטו מהג'ולייטה 170 והבראבו...עכשיו תגיד,מה רע בזה?

עכשיו תאמר שיש משהו ממה שרשמתי:-).

פורסם

הבעיה העיקרית בגיר היא לא ההחלפות. כי אפשר לנהוג בו במצב ידני ולשלוט בהחלפות.

הבעיה היא בפקקים שהרכב רועד ולא גולש חלק, זה ההבדל המהותי לדעתי.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

קח בחשבון שהרוב המחולט שקונה גיר אוטומטי (וגם רובוטי חד מצמדי נכנס להגדרה הזאת) - לא רוצה להעביר הילוכים באופן ידני ולא רוצה להרים רגל מהגז שנראה לו שהרכב החליט שהגיע הזמן להעביר הילוך.

הוא רוצה לשים D ולנסוע.

וכל דבר אחר נראה לו כלא תקין וזה גורם לשביעות רצון נמוכה מהרכב.

לכן כמו שאמרתי, מומלצת נסיעת מבחן והסבר מקדים על הגיר ואופן פעולתו. להסביר שיש ניענוע בעת העברת הילוך. שיש רעשים. שיש רעידות.

אם אנשים מתלוננים על תיבות דו מצמדיות שפעולתן חלקה עשרות מונים מזו של חד מצמדיות, תהיה בטוח שסף הרגישות מאוד גבוה.

פורסם

מה שטוב בגיר הזה שניתן להשאיר אותו על מצב אוטומטי אבל להעביר הילוכים באופן ידני תוך כדי. וזה מה שעושים לרוב. לגבי הדלתה - כמובן שזה עניין של טעם אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהרכב נראה, איך נאמר זאת בעדינות, מיוחד מאוד.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
הבעיה העיקרית בגיר היא לא ההחלפות. כי אפשר לנהוג בו במצב ידני ולשלוט בהחלפות.

הבעיה היא בפקקים שהרכב רועד ולא גולש חלק, זה ההבדל המהותי לדעתי.

אף פעם לא הרגשתי אף רעידה בפקקים...
  • תוכן חדש...