Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היום הרכב התחמם בנסיעה וזרק מעט מאוד מים ומיכל העיבוי התמלא מאוד וכמובן עצרתי.

בדקתי צבע שמן ושמן גיר תקין ללא טחינה .

בקיצר הימרתי על תרמוסטט תקול והחלפת אותו עצמאית.

לאחר מכן הרכב לא מתחמם בעמידה אבל בנסיעה עבר המחוג את קו האמצע ועלה לכיוון השלושת רבעים.

בעמידה שב מתקרר וחוזר לאמצע ..

מה זה אני שובר את הראש?

אויר במערכת משהו אחר ?

???

פורסם
מנסיון עם דימקס חדשה שנסעה רק 3 אלף ק''מ קרה לי אותו מקרה, במוסך החליפו לי משאבת מים , תרמוסטט.. בסוף היתה סתימה ברדיאטור מהבוץ.

מאיפה הבוץ הגיע.....ברדיאטור?

פורסם
שלום לכולם

היום הרכב התחמם בנסיעה וזרק מעט מאוד מים ומיכל העיבוי התמלא מאוד וכמובן עצרתי.

בדקתי צבע שמן ושמן גיר תקין ללא טחינה .

בקיצר הימרתי על תרמוסטט תקול והחלפת אותו עצמאית.

לאחר מכן הרכב לא מתחמם בעמידה אבל בנסיעה עבר המחוג את קו האמצע ועלה לכיוון השלושת רבעים.

בעמידה שב מתקרר וחוזר לאמצע ..

מה זה אני שובר את הראש?

אויר במערכת משהו אחר ?

???

ידידי, עם הרכב יקר לך גש למוסך מומחה אשר יאבחן את התקלה במדוייק ואל תמשיך במקרה הזה בהחלפת חלקים על סמך איבחון דרך מסך המחשב.

ייתכן שהתחממות נובעת מסתימה ברידאטור/משאבת מים/תרמוסטט תפוס במצב סגור או אוויר במערכת. במקרה הכי גרוע ייתכן שאטם ראש מנוע נפרץ.

ייתכן גם שהרכבת תרמוסטט לא מתאים או בצורה לא נכונה וגם לא ביצעת ניקוז אוויר מהמערכת.

איזה כייף לי :)

פורסם
מאיפה הבוץ הגיע.....ברדיאטור?

זה קרה לפני שנה חבל שלא צילמתי, הדימקס צבאית שחזרה מאימון מילואים מבחוץ מבריקה ונראת חדשה כמו שהיא, ומתחת לרכב הרגשתי כניסה למערת נטיפים, הכל בוץ עבה שכבר התייבש ונהייה כמו אבן.

פתחתי מכסה מנוע וחשכו עיניי, הרדיאטור מפוצץ בבוץ. בהתחלה לא הבחנתי בזה עד שבאמצע נסיעה ראיתי שחום המנוע על H .

פורסם

טוב עידכון,,,

לאחר ניסיון ניקוז אויר ונסיעה של 20 דקות

עם חיבור למחשב בלייב לראות טמפרטורה

התייצב חום המנוע.

בקיצר מדובר באויר למזלי

תודה לעונים.

פורסם
טוב עידכון,,,

לאחר ניסיון ניקוז אויר ונסיעה של 20 דקות

עם חיבור למחשב בלייב לראות טמפרטורה

התייצב חום המנוע.