Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קליאו B2 שנת 2003 אוטומט.

לא נסענו ברכב במשך 4-5 ימים.

הערב הנעתי את הרכב, הרכב דיי רעד וטרטר והרגיש לי שהטורים מעט גבוהים

הנחתי שזה המשנק האוטומטי שמחמם את המנוע.

העברתי ל- DRIVE, והייתה מין נקישה שניערה מעט את הרכב.

התחלתי בנסיעה, ומיד הרגשתי שדוושת הגז לא ממש מגיבה. זאת אומרת שאני לוחץ על דוושת הגז אולם אין כלל השפעה.

הרכב נסע רק על הטורים הקבועים שלו של מצב DRIVE, אולם הרגיש לי שהם גבוהים מהרגיל שכן הרכב לא ממש זחל, אבל מצד שני גם לא פיתח תאוצה גבוהה.

ניסתי לחזור על עקבותי, אבל הרכב לא הצליח לטפס עליה תלולה ונאלצתי לשלב להילוך אחורי (שלווה בנקישה מטלטלת) ולהוריד את הרכב בנסיעה לאחור (לא ניתן היה לבצע סיבוב פרסה באופן בטוח) עד לנקודת בה יכולתי להחנות אותו.

בכל אופן, היו מספר חיווים שדלקו בלוח השעונים (צרפתי תמונה- החיווים מסומנים בעיגולים אדומים) בתמונה לא רואים שגם נורית המנוע דולקת.

מבדיקה בספר הרכב

הנוריות מייצגות- חיווי לחימום קדם ותקלה חשמלית או אלקטרונית- עם הפניה למוסך רנו.

ניתקתי את המצבר למספר דקות כדי לאפס את המחשב... הדבר לא פתר את התקלה.

המצבר תקין.

האם תקלה שכזו יכולה להשפיע על דוושת הגז, או שיש כאן שילוב נדיר של שתי תקלות שאחת מהן היא קריעת כבל הגז.

אשמח לתובנות, המלצות וכד'.

מה לדעתכם התקלקל ומה העלות המשוערת לתיקון.

הרכב דיי ישן ובכוונתי למכור אותו, אולם אין לי כוונה להשקיע מעבר לנחוץ.

כרגע יש בעיה להביא את הרכב למוסך, שכן איני יכול לטפס את העליה ולבטח שאין זה בטיחותי לנסוע במהירות גלישה.

תודה

וערב נעים.לוח שעונים.jpg

• תוכן חדש...