Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בגדול אני לא חובב גדול של תוספות לרכב, אבל היה חסר לי טאץ' ממש קטן שרציתי שיעשה לי כיף כשאני מגיע אליו בבוקר :)

עד כה החלפתי את כל הנורות ללדים (למעט הלוחית רישוי והאור דרך שהוחלף להלוגן לבן) ורציתי עוד משהו קטן.

ראיתי לא ממזמן שמישהו מכר את האיביזה שלו והיו לו ניקלים על הידיות וממש אהבתי. השגתי ממנו את הקישור וקניתי. הכיסויים לא באיכות הכי מדהימה בעולם, אבל אין ספק שהם יחזיקו המון זמן. הם יושבים טוב מאד על הידיות המקוריות, הייתי רוצה אולי עוד טיפה כיסוי לפנים הידים, אבל זה בקטנה ולא נראה לעין (רק ממש מקרוב)

בנוסף - ראיתי עוד איביזה בכביש שהיה לה מעין פס ניקל TAIL GATE על הדלת בגאז' אז הזמנתי גם כזה (יש חברה גרמנית שעושה ממש במידה ובאיכות גבוהה) - מרגיש איכותי ממש, הרבה יותר איכותי מהידיות.

האוטו לפני (התמונות לא מאותם ימים):

IMAG0008.jpgIMAG0009.jpg

אחרי:

IMG_20170127_105533.jpgIMG_20170127_105511.jpg

פורסם

דווקא נחמד ולא מוגזם,אישית לא מתחבר לצבע הסגול של מראות הצד אבל זה אני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני פחות. אבל מבין כל החבילות צבע - זו הייתה הכי משתלמת מבחינת תוספות.

זה בגדול פלסטיקה. אמרתי שאולי בהמשך אצבע גם את זה לכסף.

פורסם

ועוד איזה..

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...