Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך להפקיד צ'ק, ברוב הפעמים אני הולך לכספומט ומפקיד אותו שם.

95 אחוז מהפעמים בממוצע כל שבוע- שבועיים דווקא האפשרות להפקדת צ'ק בכספומט לא פועל! כל השאר- פועל!

את הקללות אני אחסוך מכם כשזה קורה לי. אחר כך אני נזכרתי שיש לי אפליקציה בסלולר, אני בא להפקיד דרכו ולצלם את הצ'ק וכל פעם הוא ממציא תירוץ אחר למה זה לא מצטלם, 1000 בעיות למרות שאני מצלם מעולה והכל טוב.

בגלל שצריך ללכת לבנק אחרי עבודה ולא תמיד עובדים אחר הצהריים וזה תמיד לעמוד בתור , הדברים האלו יכולים לשגע אותי. שום דבר לא עובד נכון, משיקים אפליקציה מז*** ודווקא הדבר אולי הכי חשוב לא פועל, יש אפשרות בכספומט והוא מתקלקל בממוצע יותר ממה שבנאדם שותה מים ביום.

סתם פריקה+שאלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך לסניף אחר שעמדת הפקדת הצ'קים עובדת בו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך לנסוע מחוץ לעיר וגם לא יודע איפה.

אני לא מבין, איך דבר כזה מתקלקל כל הזמ בכספומט וכל השאר עובד?

מישהו מחבל באופציה הזאת? לא מבין.

ולמה משיקים אפליקציה ומתגאים בה שאפשר להפקיד צ'קים גם מבנקים אחרים וזה אפילו לא עובד.

ככה נראית הפרצוף של המדינה.

פורסם

מה הקשר בין הפרצוף שלך לפרצוף של המדינה או לפרצוף של הבנק שעימו אתה עובד

תעבור לבנק טויוטה שם הכל דופק כמו שעון יפני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי הפקדה באפליקציה - הגעתי למסקנה כי היא תלוית מכשיר. אני לא מצליח לפקיד בשיומי, כנראה שהמצלמה לא מצליחה לעמוד בדרישות האפליקציה. לעומת זאת אין שום בעיה במוטו או ב-LG.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יתכן שהבעיה היא באפליקצית הצילום שאינה מתממשקת כראוי עם אפליקצית הבנק.

נסה לפנו לתמיכה הטכנית של הבנק בו אתה מנהל את חשבונך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תמצא סניף שיש בו אופציה להפקיד מעטפות (לכל בנק יש שם אחר לפונקציה הזו).

תקח מראש סטיפה של מעטפות ואז רק תשחיל לתיבה ושלום על ישראל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל הקטע שזה עדיין טרחה ועדיין עוברים הימים וגם ככה לוקח לצ'ק 3 ימים.

מרגיז מאוד שזה קורה, אתם גם שמים מכונה בחוץ שמתפקדת אבל דווקא את מה שאתה צריך - לא פועל.

אתם משיקים אפליקצייה ומתגאים בה שעובדת ודווקא בצ'ק לא עובד.

רציתי להפקיד הסופש כבר ולהתפטר מזה, עכשיו צריך גם לחכות ליום שהם עובדים אחה"צ וגם אז לא מבטיח שהכספומט שבתוך הבנק יעבוד.

פורסם

תחזור לשנת 1994 ותפקיד עם מעטפת הפקדה. הכי כיף שירותי בנקאות באספנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בלאומי נתקלתי 0 פעמים שמכשיר ההפקדה לא עובד ובאפליקציה אין בעיה לסרוק והטריק הוא להדליק את הפנס, לעומת זאת מהמכשיר בבנק דיסקונט התייאשתי לחלוטין והאפליקציה עוד יותר גרועה ואצלהם לצערי אני תקוע עם המעטפות המייגעות שצריך לרשום את כל הפרטים.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק פעם אחת הצלחתי להפקיד דרך האפליקציה של לאומי, וגם זה אחרי 300 נסיונות.

בעמדות של לאומי דיגיטל זה לרוב עובר כבר בסריקה הראשונה.

פורסם

לפני חודש וחצי קיבלתי מעטפה בדואר מסבתא שלי כמו כל שנה - צ'ק ע"ס 1000 שקלים. היא שלחה אותו כל הדרך לאסטוניה. חברה שלי (אסטונית) שואלת מה זה. הסברתי לה. התחילה לצחוק. פה לא משתמשים בצ'קים כבר שנים. לא צריך. הגיע הזמן שגם בארץ הדבר המיותר הזה יעלם מהעולם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...