Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב של 2,000-2,500 ש"ח כולל התקנה (אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח).

אני רוצה מערכת שיישמעו בה באיכות גבוהה שזה הרבה יותר קריטי לי מווליום בקולי קולות.

אני לא צריך מסך מגע או דברים כאלה מחפש איכות שמע נטו. השאלה אם ניתן לחבר רמקולים חדשים לHU המקורי או שיש צורך

להחליף אותו? ומה כדאי לי לקנות בתקציב כזה? קומפוננטים/6X9/סאב+מגבר ? לא כל כך מבין בנושא..

אני באמת שומע את כל סוגי המוזיקה, יש רוק, אינדי, האוס, טיפה מזרחית, מיינסטרים באנגלית וכ'ו..

פורסם

בתור התחלה הייתי ממליץ להחליף את המערכת המקורית(זה אפשרי).

אם זה לדאבל דין(מסך מגע) או לרדיו דיסק פשוט,האיכות תהיה טובה יותר משמעותית מהרדיו המקורי.

מבחינת עלויות זה משתנה,אתה צריך מתאם שיחליף את הרדיו המקורי,המחיר הוא סביבות ה500 ש"ח אם אני זוכר נכון,ואיזה מכשיר שתיקח זה כבר תלוי בך.

לאחר מכן מה שישאר לך מהתקציב,תתקין קומפוננט.

כדאי לשדרג לאט לאט אם אין לך את כל הסכום במיידי,מאשר להתקין מההתחלה ציוד ברמה נמוכה.

תגיע למפגש ותשמע קצת קומפוננטים שתקבל כיוון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...