Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איו לי נסיון עם קוניאל (זה היקר?) - טרה רוסה מצויין.

בלי קשר ליצרן, אם הייתי בונה היום, הייתי הולך על אפור בהיר ולא על אדום, מסיבות תרמיות.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לא חייבים שלג.

מספיק שאתה בונה, נניח, בתחום תב"ע הצ/148א (פרדסיה) ואתה מחוייב עפ"י תקנון בינוי ב50% גגות רעפים לפחות.

וכן, זה תקף שם גם בבניה מרקמית (סמי רוויה, יענו 3-4 קומות).

אצל אדריכלי התבעו"ת, זה מקיים "סגנון כפרי המתאים למרקם הבונוי הקיים".

זה והדרישה לחפות לפחות 30% מהחזיתות ב"אבן חברונית בגימור מטובז". (בחיי אלוהים. מאותו תקנון בינוי.)

אבל עזבו מרמרת של אדריכלים.

אני לא מכיר את הדקויות בין שני המותגים, מה שכן שניהם רעפי חרס, ושניהם תוצרת ישראלית לא רעה בכלל.

רעפי חרס עדיפים על רעפי בטון מבחינת משקל ועמידות.

וזו ממש לא אקסיומה ש"גג רעפים מבודד יותר טוב מגג רגיל".

כמו בהרבה מקרים- הכל תלוי בטיב המילוי :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מעבר לעיצוב (שאפשר להתווכח אם מתאים לאירופה או לפה) גג רעפים נותן איטום מים טוב יותר (אני לא מכיר הרבה בעלי גגות שטוחים בלי בעיות איטום) ומאפשר גם מקום אכסון לדוד שמש ובמקרה שלי, גם למחסן.

:turn-l:
פורסם

גג משופע נותן קוקיות, לפחות בחלק מהעיריות יש לכך יתרונות בארנונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם הייתי אדריכל נוף של העיר או משהו כזה הייתי אוסר בניית בתים "ללא גג" - כלומר גג שאינו מסתיים ברעפים עם מסתור לדוד/לווין/מזגנים.

הגגות אפילו של הוילות הכי יפות נראות מהרחוב מזעזע ועוד יותר מזעזע חמי שיש לו חלון בקומה מקבילה או גבוהה יותר מהבית ללא הרעפים שבנוף שלו.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם הייתי אדריכל נוף של העיר או משהו כזה הייתי אוסר בניית בתים "ללא גג" - כלומר גג שאינו מסתיים ברעפים עם מסתור לדוד/לווין/מזגנים.

הגגות אפילו של הוילות הכי יפות נראות מהרחוב מזעזע ועוד יותר מזעזע חמי שיש לו חלון בקומה מקבילה או גבוהה יותר מהבית ללא הרעפים שבנוף שלו.

ברוך השם. איפה הייתי שם תגג סולארי?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

משולב יפה, לא כמו גג של רפת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יודע לגבי דגמים ספציפיים של חברות, אבל לפני 30 שנה דוד שלי בנה בית והשתמש ברעפים יקרים יחסית, לעומת ההורים שלי שבחרו בדגם היותר זול. אצלו הגג נראה כמעט כמו חדש, ובבית שלנו עם השנים הרעפים התמלאו טחב והשחירו, יותר בצד הצפוני (המוצל יותר).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם (נערך)

השתמשו ברעפי חרס, או לפחות ככה הריף מרגיש ונראה

עריכה אחרונה על ידי tomer321

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...