Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שפשוף קל, נוצר כנראה סדק בפנס וכעת יש בו אדים.

זה מטופל דרך הביטוח (בעקבות הרכב הפוגע) והבנתי שכנראה במוסך (מורשה צ'מפיון) ישימו פנס תחליפי.

מדובר בפנס קסנון מקורי של סיאט, עם אלומה אדפטיבית.

מה ההשלכות של זה?

ניתן לדרוש פנס מקורי? (הרכב בן 3.5 שנים)

יש מה לעשות בנושא?

תודה

2017-01-04 00.28.53.jpg

פורסם (נערך)

תעשה לעצמך חיים זולים יותר ועדיפים(תשאר עם המקורי שלך) הפנס עד כמה שאני זוכר לא קשה לפירוק, תפרק את הפנס, תקנה RTV אפור\שחור בטמבוריה ותאטום את החיבורים שבין הפלסטיקה השקופה לשחורה כמו כן תעבור על הגומיות של הנורות ותראה אם אינן יבשות או מורכבות הפוך.

אופציה יותר מורכבת זה לפרק את הפנס מהרכב ואז לפרק לגמרי את הפנס עצמו, להסיר את הדבק המקורי ולאטום את הפנס עם RTV חדש(ההפרדה בין הפלסטיקה השחורה לשקופה תתבצע אחרי שהייה בתנור או שימוש בבלאוור על סביבות 150 מעלות למספר דקות).

כמובן שנכון לעכשיו כדי ליבש את הפנס תצתרך לפרק את הנורות שיש בפנים ולדחוף ל"א על מנת להוציא את האדים והמים שהצתברו.

לגבי פנס תחלופי, סביר להניח שיצהיב מהר יותר ויכול להיות גם אדים מאטימה לא איכותית

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

היכן אפשר למוצא מישהו שיכול לעזור לי באטימה זו?

אני מפחד לעשות יותר נזק

ופנס תחליפי באיכות כזו ירודה?

תודה

פורסם

תלוי בחברה, בדרך כלל אם זה מוחלף במסגרת הביטוח ישימו משהו זול ויקחו הרבה כסף, אני מדבר מנסיון עם הרכב שלי, הפנס התחלופי התחיל לפתח אדים אחרי שטיפה בזמן שהיה בן 3-4 חודשים, כמו כן הלכה שלו התחילה להתקלף.

לגבי אטימה כזאת אתה יכול לדבר עם הדר(HI LED בפייס) שנמצא בהרצליה, ראיתי שהוא עושה התקנות בתוך הפנס אז הוא אמור לדעת איך לעשות את האטימה הזאת

פורסם

לא מחייב שיש בכלל פנס קסנון תחליפי ואז יהיו חייבים להתקין לך מקורי.

בכל מקרה אחרי ההחלפה אמורים לבצע כיוון בסיסי לפנסים.

פורסם

איך באמת ניתן לבדוק אם קיים תחליפי?

לצלצל למוסך כלשהו של צ'מפיון ולשאול? (נותנים מידע כזה בטלפון?)

תודה

פורסם

שיחליפו למה שהם רוצים, ותדרוש את הפנס הישן שלך.

תנסה לשפץ אותו אחרי שיהיה לך פנס ספייר.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

קשה לי להאמין שיתנו לי לקחת את הפנס הישן כאשר הביטוח משלם על התיקון

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני לקחתי כשהחליפו לי מחברת הביטוח (בסקודה), זה שלך, לא התווכחו איתי אפילו, אמרתי לו שים בבגז' והוא שם.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...