Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לשדרג מ office 2010 ל- office 2016?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שרשום בכותרת,

אני משתמש ב office 2010,בעיקר ב Excel ועם שימוש רב ב VBA,ובסך הכל מרוצה.

האם יש סיבה לשדרג ל 2016?

העלות מבחינתי (150$) לא תהווה מכשול.

מה דעתכם?

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
כפי שרשום בכותרת,

אני משתמש ב office 2010,בעיקר ב Excel ועם שימוש רב ב VBA,ובסך הכל מרוצה.

האם יש סיבה לשדרג ל 2016?

העלות מבחינתי (150$) לא תהווה מכשול.

מה דעתכם?

ADZ

למה 150$?

פחות משווארמה וקולה.

http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-OFFICE-PROFESSIONAL-PLUS-2016-32-64BIT-LICENSE-KEY-LIFETIME-ACTIVATION/172444187674

פורסם

באופן כללי המוצר הרבה יותר נוח (לפחות עבורי).

אני חושב שהשינויים העיקריים הם בויזואליות ובממשק עם כלי ה-BI של מיקרוסופט (POWER BI), אני חושב שגם בעורך VB שהוא יותר נוח, אבל לא בטוח.

לא יודע אם זה דברים שאתה משתמש בהם.

דווקא בPOWER POINT יש הרבה שיפורים (בעיקר בעת ההצגה של הכלי שהוא מאפשר לך לראות על המסך את השקופית הבאה, ההערות ודברים נוספים בצורה הרבה יותר נוחה).

ועדיין, אם המחיר לא מכשול אז לך על השדרוג. אם היה לך 2013 הייתי מייעץ לך להישאר איתו כי באמת אין הבדלים גדולים מול ה2016, אבל מול 2010 זה סיפור אחר.

דרך אגב, למה לא לעבור ל365?

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

עריכה:

עכשיו ראיתי שמדובר ברישיון שהוסר ממחשבים שהוצאו משימוש. זה לא נוגד את תנאי הרשיון של מיקרוסופט?

הודעה מקורית:L

זה אמיתי הדבר הזה? באתר של MS ישראל זה 640 ש"ח

https://products.office.com/he-il/compare-microsoft-office-products

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

ניר,אני בתור חובב ותיק של זהו זה מאמין במשפט האלמותי "אל תתפתה לעסקאות בשטח.מי שמתפתה אוכל אותה,אוכל אותה בענק ואוכל אותה בגדול"....

אסף - תודה על התגובה.

אני לא משתמש הרבה ב-BI וגם לא הרבה ב- power point.

שתי נקודות יותר מטרידות אותי,אשמח אם תוכל להעיר עליהן:

1. תאימות אחורה,בעיקר לגבי VBA.יש לי קבצים שמתקשרים עם תוכנת אחרות כמו AutoCad לדוגמא.האם צפויות בעיות?

2. עיצוב הממשק: הממשק של ה-2013 יחסית ל-2010 היה עבורי ממש גרוע,וזו אחת הסיבות שבזמנו לא שדרגתי.אני עובד עם ה- msproject 2013 ולא מרוצה מהממשק,בעיקר מחוסר הניגודיות בצבעים.

האם הממשק של ה-2016 נוח יותר לדעתך?

3.לגבי ה-365:אני שמרן.

אוהב את התוכנות שלי stand alone על המכונה שלי,בלי המשך קשר מיותר עם microsoft.

אבל זו נקודה מעניינת-מה היתרון ב-365?

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
ניר,אני בתור חובב ותיק של זהו זה מאמין במשפט האלמותי "אל תתפתה לעסקאות בשטח.מי שמתפתה אוכל אותה,אוכל אותה בענק ואוכל אותה בגדול"....

מסכים איתך לחלוטין.

תתקין, תנסה ואם לא מתאים - תמחק.

אני רכשתי קרוב ל-20 רישיונות לאופיס 2016 (לעסק ולבית). מאוד מרוצה מהמעבר מ-2010/2013.

פורסם

ניר,

לא הפריע לך השינוי בממשק?

והאם נתקלת בבעיות תאימות כלשהן?

פורסם
ניר,

לא הפריע לך השינוי בממשק?

והאם נתקלת בבעיות תאימות כלשהן?

אינני יודע במה אתה עוסק, אך בקבצי האופיס שלי מוטמעים לא מעט אובייקטים מתוכנות אחרות.

לא נתקלתי בבעיות כלשהן - אולי העימוד והכותרות התחרבשו בכמה מהמסמכים.

לגבי הממשק - מתרגלים והוא נוח.

סה"כ אחלה.

פורסם

ניר תודה על התגובה.

1. הרוב המוחלט של השימוש שלי הוא Excel,עם הרבה VBA באופן יחסי.יש לי גם שימוש בקליטת נתונים מ- gps,המרת הקואורדינטות ממעלות ל-utm והזנתם ל-autocad כולל הגדרות ב- autocad עצמו.

אני כמעט לא משתמש בגרפים.

ככלל,הרבה חישובים,מעט הצגת נתונים/הדפסות.

2. לגבי הממשק: נראה לי שאכן אנסה לעבוד איתו.

שוב,תודה על ההתייחסות.

adz.

פורסם (נערך)

מתעלק עם שאלה, על פי תנאי השימוש מותר למשתמש ביתי להתקין את אותו ווינדוס או אופיס על שני מחשבים שונים השייכים לו?

עריכה אחרונה על ידי shlomi171
פורסם

לגבי windows לא יודע.

לגבי office (לפי האתר של microsoft):

1. אם אתה קונה office בתשלום אחד - הרשיון הוא למחשב אחד.

2.אם אתה קונה את אחת החבילות של office 365 (דמי מנוי חודשיים/שנתיים) אז יש שתי חבילות-

א. אישית (personal) למחשב אחד (זולה יותר).

ב. עבור הבית (home) לחמישה מחשבים (יקרה יותר).

שים לב שהנבלות לא מכניסים לגירסא בתשלום אחד חלק מהיישומים,כמו ה- access וה- outlook.

ל- Microsoft הפתרונים.

פורסם
קניתי הבוקר חלונות 10 ב-25 ש"ח.

עובד פיקס כולל בדיקת מקוריות.

אני ארכוש את האופיס ואעדכן.

קח בחשבון שבעצם מדובר בתשלום על רשיון פיראטי.

כל הרישיונות שנמכרים במחירים מצחיקים או שמגיעים מ Generator או שמגיעים מסטוקים שההפעלה שלהם במחשבים פרטיים נוגדת את תנאי הרישיון של מיקרוסופט.

יש סיכוי שהרשיון יבוטל תוך שנה, זה קורה לא מעט. מצד שני - עבור 25 ש"ח אפשר לקחת את הסיכון, אבל לזכור שזה בדיוק כמו להוריד ולהפעיל באופן פיראטי.

אין לי מושג איך זה עובד עם אופיס.

פורסם
קניתי הבוקר חלונות 10 ב-25 ש"ח.

עובד פיקס כולל בדיקת מקוריות.

אני ארכוש את האופיס ואעדכן.

אין מחירים כאלה.

זה כמו לקנות דיוידי לרכב של סוני ב 40 שקל בתחנה המרכזית. ברור לך שזה גנוב לא ?

• תוכן חדש...