Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לשדרג מ office 2010 ל- office 2016?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין מחירים כאלה.

זה כמו לקנות דיוידי לרכב של סוני ב 40 שקל בתחנה המרכזית. ברור לך שזה גנוב לא ?

איביי לא היו אמורים להעיף אותו?

אגב, מה הוא רוצה בהמשך התהליך?

YOU WILL GET A

BROKEN MOTHERBOARD

THAT COMES WITH THE OEM KEY AS REQUIRED TO COMPLY WITH eBAY POLICY OF OEM SOFTWARE. CONTACT US FOR MORE DETAILS

פורסם
מתעלק עם שאלה, על פי תנאי השימוש מותר למשתמש ביתי להתקין את אותו ווינדוס או אופיס על שני מחשבים שונים השייכים לו?

קודם כל, על פי מייקרוסופט משתמש ביתי או משתמש עסקי מוגדר לפי המוצר שיש ברשותו, לא לפי אופי העסק.

כלומר WINDOWS HOME הינו מוצר ביתי, אך למעשה מבחינה חוקית מותר להשתמש בו גם בעסק.

אבל לשאלתך, ווינדוס (שהגיע OEM עם המחשב או שרכשת אותו RETAIL) הינו עותק אחד פר מחשב.

אופיס, טיפה משתנה בהתאם לגרסאות (ב2010 הייתה יותר חופשיות), אבל כיום במידה וזה RETAIL או OEM, זה עותק אחד פר מחשב.

ולכן התשובה שלילית.

אבל זו נקודה מעניינת-מה היתרון ב-365?

למען האמת יש כמה ייתרונות אבל זה לא בהכרח משתלם לכולם.

תמיכה טכנית.

אתה מקבל 5 התקנות פר משתמש, כלומר כל משתמש רשאי להתקין זאת על 5 מחשבים/ניידים/טאבלטים שברשותו.

במידה ויוצאת גרסא חדשה כל עוד אתה תחת המנוי, אתה זכאי לעדכון.

למען האמת, הייתי ממליץ במידה והייתה יוצאת גרסא חדשה של אופיס בשנה הקרובה, אבל אופיס 2016 יצא לפני שנה, ככה שאם תבצע את הרכישה כעת, לא תרוויח הרבה -אלא אם- אתה צריך מספר התקנות (על המחשב שלך בעסק, המחשב שלך בבית, המחשב הנייד וכו' וכו')

שם לב שהרישוי מתבצע פר משתמש, כלומר מי שהמחשב שייך לו והוא המשתמש העיקרי של תוכנות האופיס.

במידה ואתה לא המשתמש העיקרי של המחשב, יש צורך ברישיון 365 נוסף ואתה לא יכול להשתמש ב5 ההתקנות שלך.

פורסם

דווקא אני פחות אוהב את הממשק החדש. הם הסתירו כל מיני אופציות וחלק מדברים הפכו להיות לא נוחים. למשל כדי לשמור קובץ זה כבר לא קליק וגמרנו, צריך ללכת ולסייר, לבחור מחשב וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איביי לא היו אמורים להעיף אותו?

אגב, מה הוא רוצה בהמשך התהליך?

YOU WILL GET A

BROKEN MOTHERBOARD

THAT COMES WITH THE OEM KEY AS REQUIRED TO COMPLY WITH eBAY POLICY OF OEM SOFTWARE. CONTACT US FOR MORE DETAILS

הרשיון הוא OEM, כלומר אפשר למכור אותו רק בצירוף עם רכישת מחשב.

כדי לעמוד בתנאים של מכירת הרשיון כדי שאיביי לא יזרקו אותו הוא מצרף לוח אם תקול, כאילו הוא מכר מחשב.

פורסם

המחיר הכי נמוך בארץ לאופיס חוקי ממקור אמין מוצע דרך חותם של משרד החינוך-60 ש"ח

https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423&nomedia=1

מיועד ל או למי שמכיר מישהו ש"אני מועסק/מועסקת /הועסקתי במוסד חינוכי".

לחלופין ב10$ לעובדים בחברות גדולות שבהסכם עם מיקרוסופט

https://www.microsofthup.com/hupemea2/home.aspx?country_id=IL

ההגנה של Paypal לעסקאות דיגיטלית אפסית.

פורסם

צבי ו- Car addict - תודה על ההערות..

שאלה אחרונה בנושא:

בגלל שאין לי מישהו במשרד החינוך או מישהו שעובד בחברה גדולה שיש לה הסכם עם microsoft(...) אני אאלץ לקנות באופן רגיל.

ראיתי שבאתר הרגיל - האמריקאי (.com) המחיר הוא 149.9$ כלומר 600 ש"ח,ובאתר הישראלי (co.il) של microsoft המחיר הוא 640 ש"ח.

יש איזושהיא סיבה לקנות מהאתר הישראלי ולא מהאתר הרגיל שלהם?

adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

המפתחות מוגבלים לאזור מסויים בד"כ, התמיכה שלהם יכולה לשנות את זה, אבל זה ידרוש שיחת טלפון ארוכה.

ושחכתי את האחרון- אם יש לך מייל של מוסד אקדמי, office 365 מוצע במחיר מוזל

פורסם

shake,

קניתי בעבר תוכנה מהאתר של מיקרוסופט ארה"ב (.com) ממחשב שנקנה בישראל ופיזית הייתי בארץ ולא נתקלתי בבעיה.

נכון שגם אף פעם לא נזקקתי לשירות הלקוחות.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

טוב,

לבסוף קניתי את ה-365 למחשב אחד ב-300 ש"ח מהאתר הישראלי.

1. לגבי הבחירה באתר הישראלי ונושא המחיר:

לאחר צ'אט עם נציג מכירות החלטתי (בהמשך למה ש- shake כתב) לא לקחת סיכון שתהיה בעיה בהפעלת המוצר.משום מה יש הבדל בין המחיר באתר האמריקאי (69.9$ - שווה ערך לבערך 275 ש"ח) אתר הישראלי - 300 ש"ח.ההבדל הזה של 10% בערך עקבי למחירים של כל המוצרים שלהם.זה לא משמעותי אבל קצת מרגיז..ל-microsoft הפתרונים לסיבות להבדל הזה....

2.לגבי הממשק: אכן עבורי קצת פחות נוח מה-2010.אולי עניין של להתרגל.נראה שיש מאין "מריחה" בעת סימון תאים או טווחים,וגם לטעמי אין מספיק ניגודיות בצבעים,אבל לא משהו קריטי.

3. ב-excel אכן יש חלון נוסף שנפתח בזמן העבודה,לא יודע מה זה אמור להיות..בסגירה אכן יש צורך לסגור אותו אחרי שסוגרים את כל הגליונות - פעולה אחת נוספת.

4. לגבי תהליך ההתקנה:היו מותקנים אצלי ה-office 2010,ms-project 2013,outlook 2013.ה-office 2010 וה- project 2013 לא הושפעו מההתקנה.לגבי ה-outlook 2013: אמנם גיבתי את קבצי ה-pst,אבל לא היה בכך צורך.ההתקנה מחקה את ה-outlook הישן כולל קיצור הדרך מהמסך הראשי,אבל לא נגעה בקבצים עצמם.הפעלתי את ה-outlook החדש והוא עבד ללא תקלות,זיהה מייד את החשבונות והוריד דואר חדש ללא בעיה.

כל קבצי ה-office עברו לפתיחה באמצעות התוכנה החדשה.ע"מ לפתוח אותם עם ה-2010 אין אפשרות לעשות זאת ע"י מקש ימני -> פתח עם.. אלא יש צורך לפתוח את ה-office הישן,ללכת לתפריט קובץ ולפתוח משם.

5. למעט בעיה קטנה עם רוטינת vba שהייתי צריך לסדר לא היו בעיות בתחום הזה.

זהו.בסך הכל נראה סביר,אבל אני לא רואה שינוי משמעותי.הדבר המשמעותי מבחינתי היה החשש "לאבד" קשר עם קבצים בגרסאות החדשות שנהפכים יותר נפוצים אהייתי עלול להתקל בבעיות לעבוד איתם.ללא חשש זה אני לא רואה סיבה אמיתית לשדרוג.

adz.

פורסם

אני כבר שבוע עם office 365. יש המון באגים עם האקסל, טעינה איטית, הקבצים נתקעים וקורסים. בינתיים לא כיף בכלל

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לאחר מס' ימי שימוש ובעיקר לאחר התגובה של

לגבי התקיעות והבאגים:

לפני יומיים,תוך עבודה על ה-excel שכללה הרבה בדיקות של רוטינות vba אכן ה-excel נתקע.

לאחר סגירה "אלימה" דרך מנהל המשימות ופתיחה מחדש עדיין לא עבד כמו שצריך (כל כניסה לחלון עריכת הטווחים השמורים תקעה אותו מחדש).

בנוסף,שמתי לב שהתקנתי בטעות את גירסת ה32 ביט למרות שהמחשב שלי הוא 64 ביט (לא קריטי אבל עדיף 64 ביט).

נכנסתי לאתר החנות עם היוזר שלי ומייד עלה נציג לברר מה ארצה לרכוש(...)

ביקשתי את התמיכה דחוף(!) לגבי ה-365 שרכשתי לפני מס' ימים.בזריזות מפתיעה הפנו אותי לנציג.

כאשר נוצר קשר עם התמיכה (דרך צ'אט) ביקשתי שלושה דברים:

1. פתרון לבעייה של התוכנה התקועה.

2. הסבר למה זה קרה.

3. לעבור לגרסת ה-64 ביט.

פתרונות:

הנציג התחבר למחשב מרחוק והתחלנו את התהליך:

1. את התוכנה הנציג שחרר.הוא הסביר שמס' הגדרות באבטחה השתנו ושינה אותם חזרה.הצלחתי לעקוב אחרי החלק הזה אבל בנוסף הוא בדק בזריזות כמה הגדרות ב-device manager ושם קצת איבדתי אותו.הוא גם שלח לי לינק לתיקון של microsoft,והרצתי אותו.

2. בהמשך לסעיף 1,לא ממש הבנתי מה הגורם.כמו ש-yosi2u2 כתב,כנראה מדובר בבאג.

3. מעבר ל-64 ביט (כל זה כשהנציג עדיין איתי,חלק מהפעולות אני מבצע וחלק הוא):

אצלי עדיין היה מותקן ה- office 2010 שהוא 32 ביט וה- ms project 2013,גם כן 32 ביט,שתיהן חוקיות.

* לפי הנחיית הנציג הסרתי את ה-office 2010 והסרתי את ה- ms project 2013.

*שלחתי לנציג את קוד ההפעלה של ה- ms project 2013 והוא התקין לי את גרסה מעודכנת (64 ביט,2016) עם קוד ההפעלה שלי,כך שקיבלתי שדרוג נחמד.

* לפי ההסברים של הנציג הורדתי קובץ התקנה של ה-office 365 גירסאת 64 ביט והתקנתי אותה.

בשלב זה נפרדתי מהנציג.

יש לציין שהוא היה בסדר גמור - לעניין,ברור ומנומס.

חיסרון אחד לגבי משתמשים ישראלים - כל הצ'אט הוא באנגלית,כך שמי שלא יודע לקרוא ולכתוב באנגלית עלול להתקל בבעיה אם אין נציג ישראלי זמין,מה גם שאין לי מושג איך מבקשים אחד כזה.

מאז אין בעיות,אבל זה זמן מועט מדי כדי לומר בוודאות שהכל בסדר.

בנוסף,אכן נראה שהתוכנה קצת יותר איטית.

בקיצור,נראה עוד שנה איך זה יעבוד...

adz.

• תוכן חדש...