Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פמה מימון - אין מענה - אפשר לתבוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מנסה לתפוס אותם בטלפון כבר 3 ימים בשביל להסדיר נושא איתם, אך אין מענה.

אם אני מתקשר לטלפונים שמופיעים באתר שלהם, אני מקבל מענה אך ישירות מעבירים אותי לשירות לקוחות,

אי אפשר לתפוס אותם כי בסופו של דבר המערכת מגיעה לdead end מחייב שמבקש מספר טלפון לחזרה, כמובן שהשארתי כבר כמה פעמים אך אף אחד לא חוזר אלי.

במקרה כזה שמדובר בחברה שלא יודעת לתת מענה די דחוף, האם ניתן להגיש תביעה?

ואם יש להם נציג כאן בפורום, אשמח שיתן לי מענה או שיכוון אותי איך אני יכול לדבר עם מישהו שם אפילו אם זה פסל!!!

פורסם (נערך)

אין פה נציג בפורום. זה נשמע כמו סוג החברות שמגיעים אליהם מוצאים קומה ריקה וכמה חשבונות חשמל תקועים בידית הדלת. עוד אחת מתופעות בועת האשראי .

אם אתה רוצה אני יכול ללכת לצלם את הקומה שם או לבקש טלפון. שירות לחבר פורום.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הפתרון הפשוט הוא לפנות למחלקת שיווק , הם בדרך כלל עונים מהר ויכולים להעביר את השיחה לשירות לקוחות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תבטל את ההוראת קבע, ותראה עד כמה מהר חוזרים אליך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

Guest ספורטמוטורי
פורסם

כנראה מישהו בועיל בטובו להתבונן בפורום ולחזור אלי, סוף סוף יש מענה אחרי 3 ימים.

• תוכן חדש...