Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אשמח לדעת מניסיון של חברי הפורום האם מישהו מכיר רכב ידני, חסכוני, אמין וזול.

אשמח להצעות.

תודה רבה

פורסם

כדאי שתספר לנו מה התקציב, והצרכים שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקציב קטן.. עד 8 אלף גג. חשוב לי שיהיה חסכוני ואמין. יש לי שני ילדים כך שגם מיני זה אפשרי מבחינתי.. נוסע איתו לעבודה במרחק 10 ק"מ ולפעמים גם בין עירוני

פורסם

הייתי מחפש גטס עם עדיפות לרמת גימור glx/gli/gls.

פונטו גם יכולה להיות אופציה טובה,הרכב חיסכוני ולא יקר לאחזקה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב שלו ניתן לקנות גטס או פונטו 2005 בערך,לכן למה לקנות שרייד מודל 2000?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, אני עוקב אחר התנועה של הגטסים בלוחות, יהיה קשה מאוד למצוא אחת במצב טוב עד 8K (על גבול הבלתי אפשרי).

כפי שנאמר בשרשור על אחזקת מכוניות "ישנות", צריך לדעת ממי לקנות ולדעת איזה רכב לקנות כאשר התקציב מוגבל.

יותר הגיוני לרכוש שרייד, להישאר עם עודף מה8 ליישור קו קטן או ביטוח, ויהיה יותר 'קל' למצוא אקזמפלר ראוי.

לא כולם יכולים לשבת על הלוח יום יום למשך 3 חודשים (ולפעמים יותר), לפעמים צריך לסגור עסקה תוך חודש, ובמצבים כאלה עדיף לחפש רכב שיש כמוהו רבות למכירה על מנת למצוא את ה-אחד.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
יוליאן, אני עוקב אחר התנועה של הגטסים בלוחות, יהיה קשה מאוד למצוא אחת במצב טוב עד 8K (על גבול הבלתי אפשרי).

כפי שנאמר בשרשור על אחזקת מכוניות "ישנות", צריך לדעת ממי לקנות ולדעת איזה רכב לקנות כאשר התקציב מוגבל.

יותר הגיוני לרכוש שרייד, להישאר עם עודף מה8 ליישור קו קטן או ביטוח, ויהיה יותר 'קל' למצוא אקזמפלר ראוי.

לא כולם יכולים לשבת על הלוח יום יום למשך 3 חודשים (ולפעמים יותר), לפעמים צריך לסגור עסקה תוך חודש, ובמצבים כאלה עדיף לחפש רכב שיש כמוהו רבות למכירה על מנת למצוא את ה-אחד.

בכל מקרה רכב קונים עם סבלנות משומש בתקציב כזה באופן עוד יותר ברור.

פורסם

תסתכל כמה מודעות יש לשריייד 99-2000 יש בערך 6 מודעות ולמעט רכב אחד אין משהו מעניין כך שהמצב שם לא טוב יותר.

מעבר לזה אפשר לחפש גם פונטו ויש קצת פנדות.

פורסם

בהחלט, לא אמרתי שלא.

גם ההמלצה של יוליאן היא הנכונה יותר על הנייר.

דיברתי מבחינה סטטיסטית כאחד שעוקב אחר הלוחות -

בתקציב כזה, הסיכוי למצוא שרייד הוא גבוהה יותר. זה נובע מהתמחור הנמוך יותר של השרייד לעומת הגטס, ובהתאם לזאת מההיצע הרחב שיתפרש למציאת האקזמפלר השמור.

חלילה לא לקנות בלחץ,

אבל יש אנשים שלא יכולים לחכות חצי שנה ולהיכנס כל היום ללוחות הרכב בשביל לרענן,

כי יש להם משפחה והרכב נחוץ להם,

אז להם אני ממליץ לבחור בסוג רכב שיש ממנו היצע רחב יותר על מנת לסגור עסקה יותר מהירה (בתאוריה) מאשר שיחפש גטס שמורה ב8 אלף שזו משימה קשה (מניסיון).

עריכה-

יוליאן עכשיו ראיתי, אתה צודק.

ממליץ כמו שהמליצו מעליי על הבאלאנו גם.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...